Novinky
no ač mám ameriky a Lincolny celkem jakože irád, tak z tohoto konceptu nevim nevim, i když na těchto fotkách vypadá o dost lépe než na těch prvních. pořád mi tam ale nějak nesedí tvarování té přední masky. Jako kdyby se všechny automobilky snažili vyhrát soutěž o největší masku chladiče. Osobně se mi více zamlouvala studie mark x asi před třemi nebo čtyřmi lety. bohužel se sériového provedení nedočkala 😢 ... no každopadně držím Lincolnu palce
Jo jo... maska je fakt hodně špatná 😄 To už je hezčí i logo VW na Touaregu >😒] 😉
Promiň ZZ, ale to nemůžeš myslet vážně!
Naopak. Chceš-li někomu ukázat, že nejsi tucťák, máš jedinečnou příležitost přijet třebas v téhle káře.
Celkově velmi vyvedený kousek. Prostě něco jiného. A o tom to celé je. :yes:
Naopak. Chceš-li někomu ukázat, že nejsi tucťák, máš jedinečnou příležitost přijet třebas v téhle káře.
Celkově velmi vyvedený kousek. Prostě něco jiného. A o tom to celé je. :yes:
Naprostý souhlas. Já mohu za sebe jen dodat, že MKR se mi líbí více než katastrofální MKS, ale je stále na hony vzdálen mému ideálu ztělesněnému v konceptu Mark X. Lincoln se musí ještě hodně snažit a konečně se rozmyslet, jakou cestou chce vlastně jít. 😐
dík ... ale bohužel mks tu máme co nevidět ;-\ ...
MKS je "předek bez charizmatu a zadek z Asie". ;-\ Jinak podruhý projíždím galerii MKR....čím déle na něj koukám, tím víc u mě boduje. Ne, není to ještě přesně ono, ale několik detailů je na něm neskutečně podařenejch: barevná kombinace (vyloženě šlechtická), kryt motoru, křivka a detaily zádě. Jako největší nedostatek vidím disproporci mezi nabubřelou přídí a rádobysportovně zmenšenou zádí.
A mne sa prave ten Mark X nepaci velmi, ta maska posobi velmi zvlastnym dojmom. Podoba sa to na tie muscle car zo 70-tych rokov, toto vyzera tak uhladene, sportovo... na jednej fotke zpredu mi to dokonca pripomina Audi. 😄
... je znak Lincolnu na pneu :yes: 😄 Ale to je asi tak všechno. Říkám si, že je to koncept.. navíc je to za louží, mně se to nelíbí, jim možná bude... V EU to asi ani neuvidíme 😄 a nikomu to vadit nebude >😒]
Jo, je to hezká kára. Design exteriéru se mi moc líbí; interiér celkem taky, akorát celkem divný sou sedačky. Celkovej dojem ale dobrej :yes:
Aj tak je to len koncept, seriove auto bude zas obycajne tuctove. Ale aspon to pohonne ustrojenstvo je fajn, konecne aj v amerike pochopili ze treba zacat vyrabat moderne motory :yes:
Ty zadky jim nějak nejdou.. ;-\
a zapomněli jste na hnusnej zadek jinak to auzo se mě líbí od prvního milimetru čumáku přes vnitřek až do posledních přibližně 5 centimetrů od konce 😉
Je to pekne, podla mna amerika zistila ako ist na europu. Ked nastavia cenu ako u 300 C, alebo maximalne o melon vyssie, tak si myslim, ze aj ostatni amici to pochopia a zacne nova vlna amerika-manie.
Vypada to jako naprosta vetsina koncepci. Co nejvetsi kola, male okna, prosklena strecha, vejcovite sedacky (ty jsou asi pro nejaky jiny zivocisny druh, ale pro cloveka doufam ne).
Vysledek: jestli tohle nekdy spatri svetlo sveta v teto podobe, dam si fuseklem pres ksicht.
Vysledek: jestli tohle nekdy spatri svetlo sveta v teto podobe, dam si fuseklem pres ksicht.
kdyz, jak sam rikas, vis, ze takhle seriovka nikdy nevypada, nemas pocit, ze to tvoje lamentovani s fusekli nedava moc smysl???
Ja mam spis ten pocit, ze o nejakou "fusekli" tady jde az v posledni rade, co se meho prispevku tyce. Podstatne je, ze mi unika smysl techto koncepci. Zadaji projekt designerovi, ktery nema vubec poneti o konstrukci automobilu a pote, jak je dilo hotovo, uverejni designerovy fantasmagorie. V zaverecne fazi to hodi do kose a inzenyri vytvori provozuschopne a realne auto a z puvodni "studie basnika" zustane mozna nazev.
Mno mne se tohle nahodou libi - hlavne pri pohledu zepredu/zepredu odspod a trosku odboku.... proste se ta kara na mne zubi...😄 vyzaruje z toho sila, sebevedomi, autenticita, to same plati o interieru - to puziti dreva je famozni - ta linka stredoveho tunelu je dokonala, BTW. vsimli jste si toho ovladani aut. prevodovky?
Ad zadek - zajimavej, zase takovy nejaky zubici se usmev.... proste je to HOLKA KTERA VI CO CHCE a takove my preco chceme, ne? 😉 😉
Teda az an ty sedacky.....
Ad zadek - zajimavej, zase takovy nejaky zubici se usmev.... proste je to HOLKA KTERA VI CO CHCE a takove my preco chceme, ne? 😉 😉
Teda az an ty sedacky.....
Mimochodom ani mne sa americke auta az na par vynimiek nepacia, ale toto je velmi zaujimy koncept. Toto schavlujem.