Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz Concept Ocean Drive

30 komentářů

radek.m
Tou maskou bych teda nechtěl dostat do zad na chodníku 😄
VDC
Chod vic vpravo, ne tolik u silnice.
mr.modena
nový trend "ulízaných" elegantních velkých cabrioletů? Viz. Renault Nepta apod....
Tomiss
Nevidíte v tom Maybach? 😉
Nejen Maybach, zepředu je to trochu Cadillacoidní a zadek zase připomíná Bentley Continental GT. Jako celek to však působí nesmírně uhlazeně.
cuisine
no já v tom vidím masařku. ty dvě ohromný světla jako oči a maska jako ten sosák nebo jak to nazvat ;-\ každopáně přední část pro mě velkým zklamáním, mercedes umí mnohem hezčí a auta
Andy
Presne tak, predni cast je ve srovnani se zadkem slaba. Mozna si je toho vedom i potencialni vyrobce, kdyz vetsina fotek ukazuje prave zad. Nejhorsi je ten gril, pro odlehceni jeho olbrimich rozmeru by to chtelo zesilit jednotlive pricky grilu a na naraznik nejaky opticky protipol (mlhovky? otvory chlazeni kotoucu?)...
by mě docešla zajímalo, kolik je rychlostní limit, kdy se dá (při otevřené střeše) ještě "přežít" na zadních sedadlech..
Cabrio neni o achievementu ale o enjouymentu 😉 Jinymi slovy nejde (ac se nekteri uzivatele tvari jinak) o to, kolik se da jet se stazenou strechou, ale spis ze se vubec bez ni da jet 😉 Na druhou stranu je to sranda co brzo omrzi. Existuje ale skupina lidi, co rano nasednou do auta, stahnou strechu a naramne si uziji treba jen cestu do prace... PS: Kdyz uz mam byt na vetru, tak mi mi vic sedi Moto: alespon nemusim cekat v zacpe :-!
S tim souhlas.. já to ale myslel, spíš tak, jak moc nepříjemné bude sedět vzadu třeba již při předpisové 90 😉
Mne sa náhodou páči, ale čo je toto? [odkaz] resp. [odkaz]%20wallpapers… tiež zaujímavé :-!
VDC
Nesmysl.
ako koncept je to celkom ok ale ak sa to bude vyrabat..dalsie zbytocne auto ;-\ ..nieco ako bentley azure a spol 8-s este by ma zujimalo naco mu pichli na tie opierky hlavy tie LCDcka..uz je z toho otrasny gyc 😒 navyse sa v autevozipriemerne tak 1.5 osob tak nevidim najmensi dovod na taketo riesenie..uz vidim kolko mladych rodin si kupi takyto kocik.. :😉 asi sa zameriavaju na nespravne veci..ako ked vsetky SUVcka musia mat 7 miest a hlavne ze v krajinach kde si ich ludia kupuju maju tak 1 maximalne 2 deti..cest vynimkam 😉
v černoškom klipe bude... neboj 😉
Dinar
>😁 >😁 jo, jo, to musel vymýšlet nějakej trouba, do kufru určitě nevejde kočárek a balík plenek. Sturlo, jsi trulo, zbytečné to auto je možná z tvého pohledu, stačí si připustit, že můžou být na světě lidé, kterým něco podobného přesně zaplní místo v garáži... tedy jedné z jejich garáží. Ale souhlasím s kýčovitostí LCD v opěrkách, to tam opravdu nepatří, nejspíš úlitba Detroitu. 😉
Nědělali to v americe? Trochu mi to připomíná ty jejich koncepty.
Dle me by stacila i konvencnejsi verze se dvemi vermi. To auto je uzasne sexy a vedle Bentley a RR urcite nejhezci velke cabrio vubec. Zaslouzilo by si to minimalne coachbuild jeslti ne zrovna alespon maloserivou vyrobu. E😜erti v oboru jako Bertone, Stola nebo Karmann by si s tim urcite poradili. Je to skvost a jen pro muzeum by ho byla skoda! PS: jen skoda tech kycovitych LCDcek na operkach hlav... Chapu, ze se vyrobce snazi vypadat ze implementuje vsechnu hi-tech, coz stejne nema zapotrebi. Na druhou stranu cabrio je o kontaktu s prostredim... Nechapu jaky ma smysl jet vzdau s otevrenou strechou a pritom cucet do obrazovky. V deutschlandu nebo v USA to tak zrejme maji radi, asi...
VDC
Jenze kolik tech "velkych cabrio" je? Vedle Bentleye a RR je to pomerne hruza... neni to spatny, to ne, ale jak muze ohrnovat nos majitel MB nad pezotari a spol., tak to muze delat bentleyista nad MB. Zalezi na cene... za pet mega bych nechtel auto od firmy, ktera vyrabi dodavky pro pekare (mimo jine). Meli to spis tlacit pres Maybacha. :-! BTW - muzes mit sluchatka... 😄
No je jasne ze MB je neco jineho nez Bentley nebo RR, ale designove mi to prijde stejne povedene. Bentleyista ned nikym neohrnuje nos - ten si nokoho nevsima 😉 Pro me je Maybach uplne bezobsazna zalezitost - superluxusni tuzing MB S-klasse pod nicnerikajici znackou (vim ma historii, ale ta nema zdleka takovou silu u jako RR a dalsich, dokonce bych rekl mensi nez samotny MB a navic to hnusne logo...) Takze z meho pohledu radeji poctive MB nez radoby premiovka Maybach... PS: je sice pravda ze muzes mit sluchatka, ale to budes jeste za vetsiho t´ulu😉 Jak jsem rikal v kabrioletu si uzivame jizdu a nechceme si kazit zazitek necim co do kabrioletu proste nepatri, ikdyz to tam nekdo namontuje a ty si muzes dat treba i sluchatka - nejde o technickou stranku veci, spis o pocit a o princip 😉
125S
Třeba CL600 stojí skoro 5 mega... 😉
VDC
To si radsi koupim barak a fabii. >😁
:no: FUJJ :no:
Do superluxusního cabria tohle už dnes opravdu nepatří...nene :no:
VDC
A co tam jako patri? Skladaci kovova (sklenena, karbonova... no proste pevna) strecha???????? Tak to teda tezko. Naopak. Tam platno patri jako nikam jinam! 😉
Ne, přemýšlíš nostalgicky, já ne. Já vidím budoucnost a tu ti tyhle střechy NEDOKÁŽOU dát, věř mi.
Tohle se bude vyrábět už jen pro image MB. :yes:Zajemci se také najdou :yes:
Tak trochu od každého něco. Kam se hrabe na koncept od Rendlu NNEPTU! :yes:
Ricardo
BRAVO, bravo, bravo!!! Taková auta má dělat Mercedes. Je to klenot a prostě musí jít do výroby! Je nádherný :yes:
MeSiL
No řekněte, nejsou tato super moderní diodová světla taková "nějaká"? Na zádi beru, ale ve předu to z auta dělá stroj a ne auto s duší... viz. foto např.😒odkaz]
To auto má duši a to je na něm krásně! Tohle nic moc... Jiné světla a kola...to vymetu jednu díru na silnici a praske jeden paprsek... ale jsou krásná 😄 :yes:
mne pripomina S cabrio