Novinky
Ricardo
0
Facelift společně tady s tím paketem z toho udělal dravce. Škoda že se designéři neodvázali více i na zadních partiích. Nicméně s přihlédnutím k tomu že to vytvořil VW dávám jasné :yes:
Vlastním VW Touran už cca 1 rok a musím říci, je to super auto!! Jsem s ním fakt spokojenej, je to úplně bezproblémový, výborně vymyšlený a dílensky skvěle zpracovaný :yes: . A jak tak sleduji po našich cestách, už mnoho řidičů objevilo jeho kouzlo, protože se mi zdá, že jich přibývá "jako hub po dešti" >😁 . Nerozumím ale tomu, proč se VW snaží z takovýho pohodovýho auta udělat "terénního dravce".
A nemas otlaceny zadok alebo nohu od tych plastov medzi poduskou sedadla a dverami? Teda mne to tam priserne vadilo, packa na vyskove nastavenie sedadla mohla byt kludne nizsie aj ten plast naokolo menej mohutny. Pekne a sympaticke auto, ale tento detail je neprijemny. Vysledkom je modrina na nohe a nadavky na "genialneho" konstruktera vzdy ked sadam za volant a vystupujem z auta. Ak sa nemylim, podobne sedacky ma viac aut tejto znacky...
jako vw tedka dela vsechny auta stejny ne??touran,crosstouran,tiguan,touareg.Vs… minimalni zmeny..a to s tim dravcem to uz vubec.. 😐