Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford ví jak prodat pickup: Zná zákazníka

12 komentářů

"že sportovní úprava FX4 není jako verze s pohonem všech kol příliš prodejná. Ford proto začal model nabízet i s pohonem přední nápravy" Prelozte si ten clanocek este raz a opravte si to....
Děkuji za upozornění, jde opravdu o trapnou chybu (i když nesouvisí s překladem, jako spíš s mým zatemněním mozku). Za chvíli to bude opraveno.
cuisine
a není náhodou verze FX4 spíš určená jako offroad model než sportovní varianta ??? 😐
Co je to za objev? to fordu došlo, že dělá auta pro lidi a ne pro dealery?....celkem brzo😊 vskutku impozantní myšlenka, konstruovat vozidla dle zákazníka.....
Autor víceméně přeložil PR-článek z media.ford.com, tak to ber trochu s rezervou, ale F-Series už 29 let v USA dominuje, takže ten "oběv" u Fordu (alespoň v případě pickupů) učinili již docela dávno.
Lonestarstate
Hegemonie modelu F je neoddiskutovatelná a naprosto pochopitelná. Ve spolehlivosti v J.D.Power pravidelně poráží Toyotu Tundra. V bezpečnosti udělal nadsvětelný skok kupředu oproti minulé generaci.A design...snad bez komentáře fotky nejnovější F-250: [odkaz] / [odkaz] / [odkaz] / [odkaz] / [odkaz] / Utáhne víc, vypadá líp. Proč kupovat nějaký kulatě pokroucený hatchback z asie, za který někdo nesourodě přimontoval korbu?
Ad fotky: *zvracející smilík* *zvracející smilík* *zvracející smilík* :no:
Lonestarstate
Jsem rád, že se právě tobě nelíbí. 😄 :yes:
GTI
Jsi teď příliš lacině kritický. Já naopak velmi cením tento Evropě tolik vzdálený styl... a je mi sympatické, jak to tam dělaj. Prostě... v těchto autech je ukryt celý ten pocit američanů, který je provází stalejí - musíš dojít až do Californie a nesmí tě zmoct ani Velkej kaňon, musíš bejt silnej, nezlomnej... jen tak můžeš bejt i... velkej. Já myslím, že tvůj soud pramení z toho, že přenášíš tahle auta imaginárně do Evropy, posuzuješ je naším měřítkem, a proto je odsuzuješ. Ale to prostě JE Amerika. P.S. Ta auta patří k Americe tak, jako Velorex k Česku... jako F 500 k Itálii, jako MG k Anglii... snad mě chápeš...
cuisine
no ač mám us autí a pickupy rád tak F250 už je na mě trochu velké ... mě by vyhovala zmíněna FX4 nebo radši mark lt 😄 to se dá považovat ještě za rozumný auto ale proti gustu žádný dišputát 😄
[odkaz]
neni to nahodou F450 SuperDuty, ked uz sme pri tom? :-!