Novinky
cuisine
0
a kam se všecky ty auta vejdou ???? ;-\
0
no neviem, neviem, za chvíľu budú musieť zrušiť pešie zóny aby sme to mali kam zaparkovať...Všetci výrobcovia rozširujú ponuku a vkladajú ohromné peniaze do vývoja ale trh donekonečna rozširovať nejde a mám pocit, že o pár rokov bude pár ľudí nemilo prekvapených
cuisine
0
třeba jedna republika jejíž průmysl se velmi orientuje na výrobu aut a automobilových součástí
0
Máš na mysli Česko so Škodou a Hyunday? 😉
Mohl by mi nekdo objasnit stavajicich 22 modelu audi? ;-\ Dik
To jako A4 nafta, A4 benzin, A4 turbobenzin, A6 nafta, ... ??? >😒]
To jako A4 nafta, A4 benzin, A4 turbobenzin, A6 nafta, ... ??? >😒]
Oficiálně uvádí 20 modelů... A2, A3, A3 Sportback, S3, A4, A4 Avant, A4 Cabrio, S4, RS4, A6, A6 Avant, A6 Allroad, A8, S8, Allroad Quatro, Q7, TT Coupé a TT Roadster. + nové verze A4,S4 a A6 ... fakt je ten, že dalších 18 modelů si neumim moc představit 😲
A3, A3 Sportback, S3, A4, A4 Avant, A4 Cabrio, S4, RS4, RS4 Avant, RS4 Cabrio, A6, A6 Avant, S6, S6 Avant, A6 Allroad, A8, A8 long, S8, TT coupe, TT roadster, Q7, R8. Hadam asi tak nejak. A k tym buducim mozno A2, A2 cabrio, A3 cabrio, A5 coupe, A5 cabrio, RS6, RS6 Avant, Q5, TT S a RS coupe a cabrio a ine 😉
Nojo, trochu to nafukujou. Audi je beztak trapná značka. To už i to ukrutný bmw mi přijde sympatičtější.