Novinky
A3, A3 Sportback, S3, A4, A4 Avant, A4 Cabrio, S4, RS4, RS4 Avant, RS4 Cabrio, A6, A6 Avant, S6, S6 Avant, A6 Allroad, A8, A8 long, S8, TT coupe, TT roadster, Q7, R8. Hadam asi tak nejak. A k tym buducim mozno A2, A2 cabrio, A3 cabrio, A5 coupe, A5 cabrio, RS6, RS6 Avant, Q5, TT S a RS coupe a cabrio a ine 😉
Oficiálně uvádí 20 modelů... A2, A3, A3 Sportback, S3, A4, A4 Avant, A4 Cabrio, S4, RS4, A6, A6 Avant, A6 Allroad, A8, S8, Allroad Quatro, Q7, TT Coupé a TT Roadster. + nové verze A4,S4 a A6 ... fakt je ten, že dalších 18 modelů si neumim moc představit 😲
Nojo, trochu to nafukujou. Audi je beztak trapná značka. To už i to ukrutný bmw mi přijde sympatičtější.
Mohl by mi nekdo objasnit stavajicich 22 modelu audi? ;-\ Dik
To jako A4 nafta, A4 benzin, A4 turbobenzin, A6 nafta, ... ??? >😒]
To jako A4 nafta, A4 benzin, A4 turbobenzin, A6 nafta, ... ??? >😒]
třeba jedna republika jejíž průmysl se velmi orientuje na výrobu aut a automobilových součástí
no neviem, neviem, za chvíľu budú musieť zrušiť pešie zóny aby sme to mali kam zaparkovať...Všetci výrobcovia rozširujú ponuku a vkladajú ohromné peniaze do vývoja ale trh donekonečna rozširovať nejde a mám pocit, že o pár rokov bude pár ľudí nemilo prekvapených
S tím rozdílem, že to nenafukujou jen trochu!