Novinky
0
taku motokaru som vzdy chcel 😄
Kdy začne MB prodávat tuhle motokáru? Na blbnutí bych to bral a bude to rozhodně levnější než celý McLaren >😁
no jestli si vezmou příklad z vw kterej chce dělat tříkolku tak to asi moc dlouho trvat nebude 😄
jinak doufám že testujou někde hoodně na jihu , v týhle klendře co je venku to jim moc nezávidím
jinak doufám že testujou někde hoodně na jihu , v týhle klendře co je venku to jim moc nezávidím
Sedět v tomdle proti směru jízdy... To aby tam, nejlépe za příplatek, montovali blicí sáčky. Hodně sáčků... :-!
Jaké auto je více než jen dvoumístné a přitom lepší než 2+2 kde se dozadu stejně nikdo nevejde? Už před více než třiceti lety tu bylo třímístné coupé s motorem uprostřed! Matra-Simca Bagheera, později Talbot-Matra Murena. To současní inženýři nevymyslí nic lepšího než posadit jednoho pasažéra obráceně? Vždyť je to k zblití... 8-s
me to teda spis pripada ze si nejaka skupinka postavila nejakou motokaru a ted s tim nekde "prasej" nez ze mercedes nekde neco testuje 😉
to je nádherná kára...takú by som si hned kúpil...len kde to má batožinový priestor? 😒
Teda já nevím, já tomu nerozumím, ale to, co je tady vyfocený, bylo v essenu na stánku jedný pneumatikářský firmy jako testovací "motokára" pro jejich gumy... že by tak tajný prototyp tahali na výstavu, kde bude mraky lidí a kde si to všichni (vč. mě) budou do detailu fotit?