Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Mercedes-Benz SLS McLaren

14 komentářů

dfdfdfeine :no: >😒]
Pro ně je asi 12 615 000Kč maličkost, ale co my smrtelníci my se na něho budem moci koukat jen na obrázku...... 😢 ¨
Toto asi jen tak někdo neuvidí.
Jo de disigne je fakt orginál vidíte ty ladné křivky celý Mercedes. >😁
Teda já nevím, já tomu nerozumím, ale to, co je tady vyfocený, bylo v essenu na stánku jedný pneumatikářský firmy jako testovací "motokára" pro jejich gumy... že by tak tajný prototyp tahali na výstavu, kde bude mraky lidí a kde si to všichni (vč. mě) budou do detailu fotit?
Andy
Nikde, tam bude poskladanej ten treti pasazer.
to je nádherná kára...takú by som si hned kúpil...len kde to má batožinový priestor? 😒
McLaren F1 má 3 sedadla po směru s řidičem uprostřed například... nechme se překvapit.
Jaké auto je více než jen dvoumístné a přitom lepší než 2+2 kde se dozadu stejně nikdo nevejde? Už před více než třiceti lety tu bylo třímístné coupé s motorem uprostřed! Matra-Simca Bagheera, později Talbot-Matra Murena. To současní inženýři nevymyslí nic lepšího než posadit jednoho pasažéra obráceně? Vždyť je to k zblití... 8-s
me to teda spis pripada ze si nejaka skupinka postavila nejakou motokaru a ted s tim nekde "prasej" nez ze mercedes nekde neco testuje 😉
pobavila mě věta ve stylu:nebude se jednat o kupé pro dva s motorem před zadní nápravou >😁
Sedět v tomdle proti směru jízdy... To aby tam, nejlépe za příplatek, montovali blicí sáčky. Hodně sáčků... :-!
cuisine
no jestli si vezmou příklad z vw kterej chce dělat tříkolku tak to asi moc dlouho trvat nebude 😄
jinak doufám že testujou někde hoodně na jihu , v týhle klendře co je venku to jim moc nezávidím
Kdy začne MB prodávat tuhle motokáru? Na blbnutí bych to bral a bude to rozhodně levnější než celý McLaren >😁
taku motokaru som vzdy chcel 😄