Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Callaway C16: Corvette s kompresorem

11 komentářů

>😁
Vypada zajimavě, ale proč si proboha hraje na ferrari. Vette ma svoji vlastni osobnost a je skoda ji podobnym kabatem o ni pripravit....
To neni auto to je KRABICE na * :no:
skejpa
teda skvely...
skejpa
auto skveli ale ta karoserie je opravdu hrozna... 😊
Pekelná Micinka
Aha tak se omlouvám, ten Mustang tu už byl... Nebyl jsem tu dýl no... ;-\ :😉
Pekelná Micinka
Takhle ne... Callawayova úprava se mi líbí jen na C04 Corvettách. Nepočítám-li überbrutální Sledgehammer (už ten název je pro auto boží), pak Corvettu od Callawaye asi jen takto [odkaz] Jinak tohle zakulacený kukuč tomu vůbec nesluší, skoro bych si myslel, že to je brit a při pohledu přímo zepředu mi to vzdálně připomíná jako f575. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jinak jsem zde nějakou dobu moc nebyl, ale stejně jsem nezaregistroval, že by se zde objevila studie Mustangu od Giugiara. To je jiná oranžová. A podle mě je to i slušná odpověď pro ty, kteří váhali, jak se asi bude(může) vyvíjet retrodesign současného Mustangu. Doufám, že se tedy redakce brzy pochlapí a udělá článek. Pro nedočkavce, co ji ještě neviděli třeba zde... [odkaz]
Všechno je fajn. ale ta kastle je hrozná, nejhorší sou ty dva papundeklový C sloupky přez zadní okno ;-\
To je kára. :-!
Klaudius
....pekny nastroj pre samovraha...
Niekto sa zrejme inspiroval Astonom, ale moc mu neslo... Ale tie motory, 6l 600k, 2l a 400k... 😲