Novinky
0
koupim si SUV se svetlou vyskou a pak ji za dalsi prachy necham shodit dolu. Koupim si SUV a pak ho za dalsi prachy predelam zpatky na "hladka silnice pouze kara" misto abych si ji koupil rovnou. Aniz bych se chtel nekoho dotknout, tak neco takoveho muze poridit jen * a vzhledem k mnozstvi "ladicu" je tech * asi celkem dost
0
souhlasím naprostá blbost a i na fotkách vypadá jako po obrně
0
Je to prvda, ale neříkejte, že 600PS na projížďku po "hladké silnici" nestačí......
0
staci, ale kdyz uz bych si je mohl dovolit tak v havu Aston Martin a tohodle votunenyho mastodonta
0
omyl...konec mel byt: a ne tohodle votunenyho mastodonta
tak nevim ale nemůžu si pomoc ale moc ošklivějších a nevkusněji upravených aut jsem neviděl .. zlatej hummer ala ford gt ... 😐
Tak to je kára!!!!! Uz si k nemu bežím kúpiť teplákoFku, pustím si v nom hit od dementrapera "Bratyyyslava" a som king of the hill :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Je k placu, ze niekto sa tak nadrie na vyvoji auta(ludia z audi) a nejaky samozvany designery(hovoria si tunery ci tak nejako) to vsetko znicia. Nemam nic proti lahkemu tuningu, ale co niektory akoze ludia dokazu je katastrofa.
Takuto potupu si nezasluzi ziadne auto a nie este audi.
😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒
Takuto potupu si nezasluzi ziadne auto a nie este audi.
😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒
Nemá žiaden duchaplný zmysel vyrobiť takéto niečo a ešte týmto spôsobom to upraviť...Mohol by sa využiť na prevoz bohatých nebožtíkov...Iné uplatnenie tu nevidím :no:...Ide z neho strach a hrôza...Hitchcock by sa potešil >😁
Pánové každej by se rád v tom svezl a 99% nemá ani na přední blatník tak že chladnou hlavu.
nechapu kde beres jistotu, ze by si do toho kazdej rad sedl...chladnou hlavu zachovej ty...to ze to ma 600 kobyl nic neznamena...s nakladakem se proste zavodit neda
No myslel jsem si, že horší už to nemůže být.
Mýlil jsem se. Zarážející ovšem je, že je někdo vůbec schopný něco takového prezentovat.Cosi je shnilého ve státě Dánském že?
Mýlil jsem se. Zarážející ovšem je, že je někdo vůbec schopný něco takového prezentovat.Cosi je shnilého ve státě Dánském že?
Na poslednim IAA ve Frankfurthu sem viděl stejně ještě větší peklo.Mercedes Benz třídy G od Brabuse v podobnym stylu s cenovkou jak za pravý sportovní auto.To byla maximálka.Takovejch těch Cayenů a X5 co mohly na zapomenout i na polní cestu tam bylo taky dost.
Prostě hračky pro pitomce co už nevěděj za co utrácet...
Prostě hračky pro pitomce co už nevěděj za co utrácet...
Mne osobne sa takato uprava paci
😉 Prvy dobry tuning Q7, ktory posobi ako celok, PPI ma za to :yes: :yes: :yes: , este nezabudnite co znamena znacka SUV = sport utility vehicle tj. nikde sa nepise o kategorii subtereniaku! Mimochodom uz seriova verzia ma na mile daleko od praktickosti tereniaka, takze tento tunning ztoho vela nepokazi. Osobne, ale skor preferujem diesle pre SUV, napr. W12 TDI 6,0L ...to bude narez!