Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota Auris 2010: Modernizace podrobněji

9 komentářů

hard to kill
pro studenty,nebo nanzelku do prace urcite skvely a spolehlivy auticko.manzelka ma taky rollu 2005{us. model} a nemuze si ji vynachvalit.pro me je ale predni sedadlo dost nepohodlny,spojka nic moc,hluk od kol,hlavne kdyz mas zimni kola jako dost,ale jinak spolehlivy auto a nato ze nema nejakej multilink a ve predu double wishbone,docela sedi,ale i docela drnca.za pet let co to auto mame s nim nic nebylo,jen sem menil obe predni loziska,docela lehka pracicka na 2 hodky.na najeto skoro 150 000 km
Lovap
Ehm ... posledná Corolla sa takisto vyrábala v Turecku - hatchback síce nie, ale sedan a kombi áno.
twistedTSD
je hezkej :yes:
To víš, kdyby se dělal na SK,pak by se to určitě nestalo >😁 >😁
jazva
mám pocit, že keď šéfstvo TTT uvidelo čo sa to chystajú vypustiť pod názvom Corolla, tak tomu hneď radšej zmenili názov. Ostatné už bola len PR omáčka...
iudex
A nie si jediný... Zatial to tak vyzerá, ze opustenie názvu Corolla bol dobrý tah, ale úplne inak, ako si to TTT predstavovala: aspon sa budú moct so slávou vrátit k názvu v novej generácii a tien tejto "tureckej" generácie nebude kazit dojem a meno.
_Teddy_
No pockam si na osobne stretnutie, ale zatial zostavam na nazore, ze posledna generacia Corolly/HB bola lepsie auto. Povrzavanie plastov uz pocas skusobnej jazdy v novom aute, to som fakt zazil len v Aurise...
J4K
vypadá to tak nějak neharmonicky, neuspořádaně, oku to nelahodí hlavně zezadu, jako by se na tom vyřádil nějaký hypermarketový garážový tuner. :no:
Subaru.in
Auto techto proporci s takovym kufrem, hmm... jen doufam ze dalsi generace nebude srelba od vedle jako tato prvni!