Novinky
0
Astry byly vždycky perfektní auta :yes:
Bárt
0
Souhlas, i po třech letech pořád vypadá suprově, hlavně za třídveřovou verzí se ohlídnu ještě dnes :yes:
milic
0
Souhlas. Mezi současnými hatchbacky by pro mě Astra byla favoritem. Obzvlášť oceňuji záď, zadní lampy jsou dokonalé.
Bárt
0
Pro mě by byla na druhém místě, těsně za focusem. Prostě chybějící multilink se elektronikou úplně okecat nedá... 😉
RS
0
Odvážné tvrzení 😉
0
dobře,perfektní ne...ale dobrá ano 😉
RS
0
Ještě přidej aspoň "od roku 2000" a plácnem si 😄
0
ty staré astry jsou ale držáky...podívej, co jich jezdí! Nejsou to super auta, ale mě třeba je astra mnohem příjemnější (psychicky) než golf 😄
RS
0
To já bych napsal přesný opak 😄 Jezdí jich spoustu, protože jsou levná. A levná jsou, protože je to porucha za poruchou. Ale beru, že jsou i vyjímky a na svá léta má Opel celkem trvanlivý design. 😉
0
zase, kdyby byly takový plačky a musely by se do nich sypat peníze, tak by si to lidi hooodně rozmysleli. Astra je dobré auto. ne nejlepší, ale zdaleka ne nejhorší. A vypadá docela pěkně.
RS
0
Ale jo, plácnem si 😉 Možná, že kdyby měl Opel JEN Astry, tak nemá tak špatnou pověst, jakou má 😉
0
Astra předevšim byla a je na svou třídu neuvěřitelně malá v interieru.
0
To se mi nejak nezda, radsi si to bez jeste jednou premerit a provnat s jinyma - Corolla, Golf,... (samozrejme v odpovidajicich generacich)
132 kW z 1.6 je zasluzny vykon....jen kolik ten motor bude mit zivotnost
O životnost motoru bych se neobával. I když nejde o softturbo, tento motor není stavěn pro vysoké otáčky a proto pokud se k němu bude přistupovat tak jak se má, bude mít standardní životnost, rozhodně delší než komplikovaná 1,4TSi od VW. Rozhodně je to aspirant na motor roku v dané kategorii a Opel dobře odhadl trend v posilování nízkoobjemových benzínových motorů kvalitním turbodmychadlem. Jen dodám, že tentýž výkon neměl žádný vliv na životnost motoru VW 1.8t 132kW. A tento motor už má sakra něco za sebou a rozdíl v objemu 200cm3 není tak zásadní. Takže není co řešit. Jen jsem zvědav na cenu. Opel poslední dobou válí pánové, a VW mně začíná nudit. Čím to je. Někdo nám tady usíná na vavřínech. >😁 :yes: :yes:
Jo jo Opel válí budu citovat klasika BRAVO OPEL :yes: :yes: prodejní výsledky v evrope hovoří za vše!!
:-! smejdi 😄 Astra je good,koupili jsme minule vanoce kombika s 1,6 twinport 😐 a ted udelali silnejsi variantuachjo,proc to nemohlo bejt uz predtim 😢 😢
Jinak auto je to perfekt..
Jinak auto je to perfekt..
Motor 1,6 Twin Port je výkonově o ničem - vyjížděl jsem z vedlejší na hlavní a přestože dvojka šla až na podlahu, naskládalo se mi několik auto do zpětného zrcátka ... Zkus 1,7 CDTi 74 kW, s Astrou slušně zamává ... jen škoda, že nejde zapřáhnout do automatu 😒
nauč se jezdit... automaty jsou pro blběčky nebo pro pupkáče na německý dálnice do audi 3.0 TDI
to přece není možný ! Přece i Lada 1,6 dělá jen tak dvěstě >😁
mam 1.7cdti a skusil som aj 1.6twinport... benzinak je pre rozbeh ovela zivsi, ak si s nim mal problemy pri rychlom rozjazde, tak na 1.7cdti 74kW zabudni, to je pre rozbeh ovela lenivejsie😊 ale inak uplne v pohode uz ked je to rozbehnute a v otackach, s predbiehanim ziadny problem
tak s timhle problem nemam,musis si uvedomit,ze je tam twinport,tim padem to bere dost z vejfuku zpatky do valcu,musis vedet jak tu "klapku" prinutit aby sel benzinek 😊 a ne vypary....
mam 1.7cdti a skusil som aj 1.6twinport... benzinak je pre rozbeh ovela zivsi, ak si s nim mal problemy pri rychlom rozjazde, tak na 1.7cdti 74kW zabudni, to je pre rozbeh ovela lenivejsie😊 ale inak uplne v pohode uz ked je to rozbehnute a v otackach, s predbiehanim ziadny problem
nahlásit administrátorovi … Odpovědět …
< Re: Tak to me nasrali
Datum: 21.11.2006 22:08Autor: "anonym" [85.70.250.XXX]
tak s timhle problem nemam,musis si uvedomit,ze je tam twinport,tim padem
nahlásit administrátorovi … Odpovědět …
< Re: Tak to me nasrali
Datum: 21.11.2006 22:08Autor: "anonym" [85.70.250.XXX]
tak s timhle problem nemam,musis si uvedomit,ze je tam twinport,tim padem
Autem roku v Itálii se stal suveréne Peugeot 207 (763 b.), Citroen C4 Picasso (377 b.), Alfa Romeo Brera (320 b.), Opel Corsa (290 b.), BMW 3 Coupé (198 b.). Takové výsledky bych čekal v jiné zemi než Itálii. [odkaz]
No tak teď všem zavaří, hlavně svými motory. Výkon a super spotřeba tech. twinport je fakt super. Pochvala, jen ten interiér by mohl být útulnější.
Tohle auto je vrak nad vrak!
ty jazdis novou S triedou?
Ne Pafel jezdí Oltcitem 11R Club >😒]
..vlastnil jsem už dvě Astry .Géčkovou a to do novoty a pak taky kupátko - Bertone . Z hlediska designu to byly ve své době naprosté bomby.S tím se nedá ta současná Astra srovnat . Zejména kupátko,které jsem před nedávnem teprve prodal, bylo něčím vyjímečným , zejména ve zlaté barvě !!! Je ovšem pravdou , že kvalita některých dílů nebyla zrovna hlavím plusem tohoto vozidla . Výměna hrazdy zapalovaní při 45000 km není asi normální . Ale vždy jsem dojel,kde jsem potřeboval. Nikdy jsem nezůstal stát . Z tohoto hlediska zůstává Astra v mé paměti jako dobré vozítko pro někoho kdo najede ročně maximálně 35000 km. Ale někdo může mít úplně jiné zkušenosti .... , že ? 😄
facelift je opravdu decentni,ale diky za to, soucasne tvaroslovi znacky se mi libi, interier povazuju za opravdu hezky. A ten hatch s prodlouzenym oknem 😊
astru kombi1,6 som kúpil v auguste .v predajni mi povedali,že je už v modelovom roku 07 .Teraz najazdených 8000 ,priemerná spotreba 7.2l/100( 40%mesto,20% dialnica 40%okresky)a klesá .Čo sa týka dynamiky rozbehu pri vycházdaní na hlavnú cestu na dvojke je to fakt bieda ale inak niečo obehnúť nie problém.
astru som si vybral hlavne pre kufor a cenu 530 000 bezDPH po prestavbe na N1 pri výbave všetko v elektrike, 6arb automt.klima, cd Mp3 6repro, hmlovky, 16 zliatinové disky ,volant koža .lakťová opierka ,metalíza ,Pal.Poč. V tejto výbave a s porovnateľným kufrom bola konkurencia o 100-200 tisíc drahšia dokonca cenou sa jej blížila fábia kombi
Dám si dorobiť vyhrievanie sedačiek a tenpomat vraj ich stačí aktivovať v riad.jednotke a pridať spínače cena -50%oproti origoš z fabriky.
astru som si vybral hlavne pre kufor a cenu 530 000 bezDPH po prestavbe na N1 pri výbave všetko v elektrike, 6arb automt.klima, cd Mp3 6repro, hmlovky, 16 zliatinové disky ,volant koža .lakťová opierka ,metalíza ,Pal.Poč. V tejto výbave a s porovnateľným kufrom bola konkurencia o 100-200 tisíc drahšia dokonca cenou sa jej blížila fábia kombi
Dám si dorobiť vyhrievanie sedačiek a tenpomat vraj ich stačí aktivovať v riad.jednotke a pridať spínače cena -50%oproti origoš z fabriky.
Astra čo sa týka dizajnu je na slušnej úrovni, ale čo sa týka bezpečnosti, tak radšej pomlčím. Nikomu neprajem kolíziu s týmto autom. Po skúsonostiach (aj iných) majú ople problémy s aktiváciou airbagov.
Opel jako "exkluzivni" znacka pro vychodni trhy...jeste tak mozna😜 spousta lidi, ktery chtej doslova za kazdou cenu jezdit v necem jinem, hlavne aby to nebyla Skodovka...jinak Opel radeji uz nikdy, pro naprostou ztratu duvery😜 moc chytra koupe to neni
Kvalitu těžko posoudit, ale motory pomálu dostávají technologie, které má už honda skoro dvacet let 😄 . Přesto je Astra (hlavně 3D) jednoznačně designově nejpovedenější auto pocházející z EU :yes: .
mam len jednu otazku.ma niekto skusenosti s 1.6 132kW? rozmyslam ze by som ju kupil ale neviem ci sa to oplati.dizajnovo je to spicka len ma zaujima ci aj spolahlivost je tak dobra.