Novinky
0
nebo [odkaz]
Přejít do diskuze
BMW málokdy potřebuje ladit, takže to není na škodu. Snad jen dopuručím jedno video. VOLUME UP!!!
[odkaz]
[odkaz]
Jeden z nej tunningu, ktere sem mel cest tento rok videt... neni co dodat.. te Trojce sedi vybrone !!!
Není špatný, ale podle mě je nejlepší 3er od Hartge H50, má V10 což je nejlepší motor na světě... 8-) Osmiválce už nejsou v módě... >😒]
Coze?i v sedanu.to sem netusil...Jinak mam teda otevrenou hubu. Je to jeden z nej tuningu trojky, kterej sem videl...ze bych tatkovi rekl,at to trochu prestavi..😊
no skoda ze vzdycky ty tuningovy spolecnosti uplne zkur*ej design.. tohle je fakt hruza ty nastavce prahu a predni spoilery, kola taky nic moc..proste podle me to k tomu autu vuubec nejde..
>😒] >😒] CHACHACHA. G-power konečně ukázal, že si tohle auto zaslouží pořádný úpravy. Tohle je prostě skvost!
Věřím, že šlápnout tomu 5,2litru za krk, vám rozhodně přitlačí ledviny k sedačce a něco vytlačí z Vás 8-s
Věřím, že šlápnout tomu 5,2litru za krk, vám rozhodně přitlačí ledviny k sedačce a něco vytlačí z Vás 8-s
Motor se z parametrů jeví jako velmi povedený kousek, celkově to vypadá zdařile. :yes: Jen poznámka, mě se ale naopak (a zcela výjimečně) M-Paket trojky líbí velmi. Jak ho nemusím u pětky nebo jedničky, u trojky mi přijde, že to auto dotahuje k dokonalosti. 😉
Počkáme si raději na vyšperkovanou M3, která se bude dělat taky v sedanu. I když tohle je taky neni špatný. 😄