Novinky
0
mno, tak to tady pěkně blbne 😁
Přejít do diskuze
Jojo, letos bylo MS motocyklů výborné. Ve 125 jsem fandil Peškovi a Abajovi, ve 250 a MotoGP nebylo do posledniho zavodu jasne, kdo bude mistr světa! Ve čtvrtlitrech se překvapení nekonalo, ale v MotoGP ano. Mazeeec 😉
Dívali jsme se letos na stejný šampionát..? 😄
Tak vyrovnané MotoGP ještě nebylo, naposledy 2004, kdy začal Rossi jezdit za Yamahu, ale to bylo mezi Rossim a Gibernauem. Dnes je špičkových jezdců schopných vyhrát více - letos se 7 jezdců podělilo o 17 vítězství - viz motogp.com.
Tak vyrovnané MotoGP ještě nebylo, naposledy 2004, kdy začal Rossi jezdit za Yamahu, ale to bylo mezi Rossim a Gibernauem. Dnes je špičkových jezdců schopných vyhrát více - letos se 7 jezdců podělilo o 17 vítězství - viz motogp.com.
Král u mě není ten, kdo nedokáže největšího soupeře v přímém souboji porazit.
Heyden vyhrál, protože celý rok (nebýt sestřelení Pedrosou) dojížděl prakticky druhý až sedmý. Rossiho bohužel letos 3x zařízla motorka, která ani výkonově na tom není jako Honda, a jako Ducati už vůbec ne. Jezdit Rossi na Ducati, tak nemá konkurenci a MotoGP by byla velká nuda.
Heyden vyhrál, protože celý rok (nebýt sestřelení Pedrosou) dojížděl prakticky druhý až sedmý. Rossiho bohužel letos 3x zařízla motorka, která ani výkonově na tom není jako Honda, a jako Ducati už vůbec ne. Jezdit Rossi na Ducati, tak nemá konkurenci a MotoGP by byla velká nuda.
Já myslím, že to spíš byl rok kdy se ukázalo, že boží mlýny melou .. tedy hlavně v případě šumáka .. Rossi holt udělal fatální jezdeckou chybu v nejméně vhodnou chvíli ..