Novinky
Škoda že mně hondy přijdou moc tuctový, jinak je to špička. Akorád co se mně moc nelíbí a nevím proč to tak je, je že motorkám svítí světla jenom na jedné straně. Yamahám, Hondám, všem co mají dva světlomety.
Tak tak... pak to vypadá, že ta mašina má vypíchnutý jedno voko :no: Bych dal obě potkávací i obě dálkový.
se mi nelibi 😞 Ta modra budis...ale jina :no: Skoda. Myslim,ze kdyby byla cela v jedne barve,tak by byla jeste hezci
Celkový výkon 88 kW (120 k) bude dostupný v 13 500 ot/min
Hurá konečně se vrátil zdravý rozum. Doufám že to není jen záblesk. Díky za koně hoši
Hurá konečně se vrátil zdravý rozum. Doufám že to není jen záblesk. Díky za koně hoši
Pokud narážíte na ukazatel výkonu kW (k), tak se mrkněte na všechny motočlánky 😉 Píšu to pro lepší přehled všude, dokonce i do tech. tabulek. Mám radost, že někoho potěší i taková drobnost,jako jsou koníci 😄
Před rokem jsem prodal GSXR600 s 127 koníkama ( lehounký ladění proti sérii ) a 163 kilama. A ač se to zdá proti litrům málo, nikdy jsem neměl problémy s nedostatkem výkonu. Jen člověk nesmí chtít jet dál než 150 km v kuse a nedejbože brát spolujezdece.
Od tý doby mám šestky rád a kdybych si místo motorky nepořídil ženušku a prcka, tak bych se jí nikdy nevzdal. >😁
Od tý doby mám šestky rád a kdybych si místo motorky nepořídil ženušku a prcka, tak bych se jí nikdy nevzdal. >😁
Ale i tak jsem na ten stroj velmi zvědav... Hlavně mě zajímá, jak se bude srovnávat s konkurencí. Nic proti, pane Daňku, ale Yamaha R6R (133 k a 162 kg) má poměr výkonu na tunu 821 k !! Honda se svými 774 k/t dohnala tak akorát současné GSXR600. A nová Ninja bude ještě ostřejší...
Honda podle mě hraje stejnou hru jak u Firebladea = nassadit ostrou mašinu, ale hodnou a pro všechny.