Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz S 600 Guard: osobní ochránce

28 komentářů

Tak v tomhle nema mercedes fakt konkurenci pro vladu nebo arabaše dobry. :yes: :yes:
Nadherny auto,jeste v hezcim kabate,to bych si nechal libit,ale jeste mit na nej penize nebo ho mit v garazi ! 😉
Tank do civilního života,to by se mi líbilo :-!
cuisine
měl jsem možnsot svézti se s několika pancéřovanými auty a děkuji nemám zájem - vysoké těžiště, jízdní vlastnosti naprd, dlouhá brzdná dráha . Nikdy bych nechtěl to dopracovat tak, abych jej potřeboval
vzdyt to je vic tank nez luxusni limuzina ale na druhe strane bejt nejaky hovado tak bych si ho asi koupil nez aby me vodpraskli
No kdyby te chteli dostat tak te dostanou holt nekde jinde a ne v aute...
>😁 >😒] :yes:
napriklad congradiho dostali pred opancierovanim medakom jak donho hastupoval >😁
mustafa
No tenhle motor je i v novym CL a přeplňovanej neni... Přeplňovanej ma 600 německejch valachů...
škoda že vůbec nic o mercedes nevíš, jinak bys nepsal tyhle nesmysly... samozřejmě, že 380kW motor je biturbo... pleteš si to zcela jistě s CL 500, kterej má nepřeplňovaných 388, ale koní, víme? 😉
Sice to neni "tovarni zalezitost" ale i cesi umi pancerovat (a to dobre, pac se hodne kousku - Landcruisery prodavaj do Iraku a diplomaticky sluzby to taky vyuzivaj po celym svete)

www.armsvos.cz
neboj se, Češi pancéřovat neumí... SVOS je paskvil a nesnese srovnání s tovární úpravou... továrna se tomu věnuje od základu, zatímco SVOS opancéřuje "všechno"... jedno jakým způsobem
Rekni to tomu Landcruiseru co vedle nej v iraku vybouchlo IED a posadka to bez zraneni prezila. To ze na ne jeste strileli uz nepovazuju za dulezite. (mimochodem to byli lidi z nasi ambasady)
cuisine
no kdyby pancéřoval špatně tak asi nemá takovejch zakázek ...
no, každej nemá na tovární pancéřovaný auto, tak se musí spokojit s domontáží, a jak jistě uznáš, domontáž nikdy nedosáhne kvality původního řešení
No, pokud bys mi tohle tvrdil třeba u GPS, tak bych se ti sakramentsky vysmál >😁 😉 Zkus to své tvrzení opřít třeba o nějaké argumenty 😉
třeba domontáž klimatizace vzadu, nebezpečí hluků... cokoliv, co nepodporuju výrobce a je montováno svévolně, byť v autorizovaným servisu, může způsobit nepřijemnosti
Můžeš mi tu klimu vzadu vysvětlit? Není snad standardně v S-kládě 4-zónová?
to tedy nemá, za zadní klimatizaci se platí... 4zónová je pouze v E W211 (Thermotronic)
dále pak myslím domontáž zadní klima třeba do Viana 639
Haha, tak to je směšné. Pokud je to, jak píšeš, tak to je teda fakt síla. Vlajková loď a nemá to v základu ani 4-zónovou klimu. Pche :no:
v autě je 2zónová klimatizace, jíž lze regulovat i vzadu, ale skutečná klima vzadu (kód 582) je za příplatek.. myslíš, že to někomu ze zákazníků vadí? v týhle cenový kategorii ani omylem 😉
jel jsem v autě který ji mělo domontovanou dozadu a byl to i pancéř nebyl s tím problém ...
cuisine
tak když jsem viděl jak vypadá auto během té tvé domontáže tak si tím nejsem tak jistej ... mimo to auta která se pancřují tak jsou k tomu uzpůsobená. a požadavky na různé stupně ochrany jsou stejné pro všechny ... 😉
jde i o tradici - víš, že Mercedes-Benz dodal první pancéřovaný auto koncem 20. let 20. stol. japonskýmu císaři? kde bylo SVOS Přelouč? lidi, co si tyhle auta kupujou, zajímají i tyhle aspekty, a např. S 600, který přežil 2 zásahy RPG (Ševarnadzeho auto) jistě nebylo z SVOS
To museli do toho Sevardnadzeho strielat nejaki skulavci co netrafili uplne izolovany priestor kabiny a vybuchy teda neohrozili posadku, alebo tie RPG rakety boli vadne a proste nevybuchli. Neverim ze priamy zasah s RPGckou neprerazi lahky pancier osobneho automobilu, ked bez problemu preflusne BVPcka a tanky bez pridavneho pancierovania.
dostal dva zásahy RPG-7 do motorovýho prostoru, potom kompletně shořel, ale posádka unikla
:yes: >😁
no jo tradice je sice pěkná ale ta mě proti atentátu neochrání 😉