Technika
0
otestovať na slovenských policajtoch a členoch parlamentu. Asi by dosť áut nevyrazilo do ulíc 😉
Dobrý nápad, ale špatné řešení... Jediné řešení je osvěta, odpovědnost a morálka. Prostě je to takové krkolomné. Navíc vše elektronické jde obejít, takže by se určitě brzy našel někdo, kdo to by-passne. Také zapoměli, že lidé bývají škodolibí a bude-li někdo sedět v hospodě (bude to ten oběťní beránek - nebude pít) a kamarád mu do toho foukne, tak pojedou akorát tak do ***. A co hůř, může se stát, že dojde k situaci, že se někdo těžce zraní a jediný kdo ho bude moci včas dopravit k lékařské pomoci bude třeba jen lehce pod vlivem. A co pak? Asi bych žaloval Saab o pěknej balík (i když život blízkého člověka nevykoupíš), že díky jeho "chytrému" systému zemřel člověk..
Takže podle mě je to kravina na entou...
Takže podle mě je to kravina na entou...
souhlas. Predstava ze si dam k veceri pivo a pak bude potreba odvezt decko nebo zenu do spitalu a ne cekat na sanitku co prijede pozejtri. Blby.........
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ty mi čteš z duše, přesně tohle jsem chtěl napsat. Nechtěl bych vidět ty žaloby v Americe. A navíc v Rusku by Saab asi skončil 😉 😉
Myslim, ze ten klic neni urcen pro bezne spotrebitele, ale spis pro firmy, ktere nechteji, aby jejich zamestnanci jezdili firemnimi auty pod vlivem.