Novinky
Tak tos nás dostal! 😄 Jenže lidi se zvětšujou neustále. A vyšší střední třída by snad měla mít na zadních sedadlech dost místa, ne?
Par cisiel, priemerna muzska vyska😒br />
Nemecko, Ceska republika- 180 cm
Juzna Korea, Lotyssko, USA, Anglicko, Finsko, Svedsko- 176-177 cm
Taliansko, Francuzsko- 175
Spain, Italy- 173-174
Severna Korea- 169
Ide tam skor o zivotnu uroven, nie o genetiku. Vynimkou potvrdzujucou pravidlo je Cierna hora kde ti chudaci dosahuju priemerne az 188 cm.
Juzna Korea, Lotyssko, USA, Anglicko, Finsko, Svedsko- 176-177 cm
Taliansko, Francuzsko- 175
Spain, Italy- 173-174
Severna Korea- 169
Ide tam skor o zivotnu uroven, nie o genetiku. Vynimkou potvrdzujucou pravidlo je Cierna hora kde ti chudaci dosahuju priemerne az 188 cm.
Současný Ečko. Ujel jsem na zadnim sedadle 200 km a nikomu bych to nepřál. Kde jsou ty doby, když třeba o třídu menší passat měl na zadnim sedadle tolik místa, až měl člověk pocit, že jede v jinym autě něž řidič.
No tak jestli to tak je, tak jsou u BMW trošku padlý na hlavu. Proč investují do vývoje něčeho novýho, když by stačilo začít dovážet už hotovou sedmu??? 😲 Holt lidé jsou různé 😉
Kdo by o to stál? Vypadá to jako neodborná přestavba, která přesně odpovídá čínskému stylu: všechno evropské skopírovat a skurvit. I přes snahu mateřské značky vše kontrolovat to ty jejich pracanti nějak zvořou a místo 5xx Li budou vyjíždět jakési paskvily. 😒 😢 aby toho BMW jednou nelitovalo. ( a můžeme být radi že to k nám nedorazí... hybrid) 😉
530Li v Číně
523Singh v Indii
525Kim připravujeme pro Severní Koreu, až se proberou, klucí
😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
523Singh v Indii
525Kim připravujeme pro Severní Koreu, až se proberou, klucí
😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Ná já mám totiž ten pocit, že 7čka se totiž v Číně snad neprodává, tak snad proto se udělala pseudo limo z 5er
A nemůže to být tak, že si BMW otestuje na prodloužené současné pětce tak trochu podvozek pro novou pětku? Jen hádám, jinak nechápu, proč by se prodloužená pětka neprodávala i v Evropě, nebo proč v Číně netlačí 7čku...
A na tos přišel jak, že evropan má v prům. 190cm? Ono je to totiž o 10cm míň, víš odborníku >😒] A proč by tam tyhle speciality nevozili, když je o to zájem? Když by u nás byl velký zájem o 6ti dvéřovou fabii, tak ji třeba taky začnou vyrábět
A byls někdy v číně ty klacku? Já myslim, že asiaty znáš jen z vietnamský tržnice kam denně chodíš >😁 Číňani jsou totiž docela vysocí...
Kdyz mam penize na vlastniho ridice, tak si snad muzu dovolit aji BMW 7, popr BMW 7L... Ale co, aspon se maji komanci v cem vozit...
Jen by mě zajímalo, proč? Když bude chcít Číňan pořádnýho bavora, sáhne přece po sedmě, ne? Neboli nechápu smysl toho auta...
Jo jo, Čína. Nejlidnatější to tržnice Světa. A tak se tam každej snaží trhnout si co možná nejvíce. Tudíž i BMW.
S tym miestom vzadu v BMW som si nie isty. Bolo pre mna sokom ked som si sadol do BMW 3 Touring, predchadzajucej generacie (ktore prezentuju ako strednu triedu) a bolo mi tam stiesnenejsie ako v Octavii a to je rekordman co sa tyka nedostatocneho priestoru pre zadnych pasazierov. Bol som sokovany, auto s paradnym razvodom ale vzadu horsie ako Octavia, subjektivne.. A kedze BMW 5 je len o triedu vyssie ako BMW 3 tak neviem neviem 😊
Cisla hovoria o tom ze BMW 5 (vyssia stredna!) je rovnake resp. mensia ako Ford Mondeo (stredna) vzadu😒br /> 1. Podelny prostor vzadu BMW 650-880, Mondeo 660-880
2. Priestor nad hlavou vzadu BMW 930, Mondeo 930
Takze chapem bohateho Cinana ze sa nechce vozit v premiovom aute s rozmermi Fordu Mondeo.. >😒]