Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volvo C30: první pařížské dojmy

42 komentářů

GTI
Myslím, že Volvo dokonale načasovalo vstup do velmi potentní třídy. Nižší střední ti dnes poskytně mnoho prostoru, a i o to jde. Je to třída, co umí vlézt do duše. A C 30? Jo, vidím, že je to stále VOLVO, ovšem s omlazeným stylem. Tohle auto, to není nic pro nevzdělaný nýmandy. Tohle auto vyžaduje rozhled a kvalitní životní postoj vlastníka. Tohle není auto ulice... tohle je stroj času... pro velmi vzdělané lidi. Má to klasickou severskou distingovanost, velmi silný nadhled a přitažlivé křivky. Vnitřek je analogie S40... jistě... žádnej cirkus Kludský... Tichá jistota, klid v duši, svetr s norským vzorem... a Dynaudio ti vpouští do žil dokonalej flák od Diany Krall... P.S. Tak pozor... tohle je auto s velkým obsahem. BRAVOLVO :yes: :yes:
Pod tohle se podepisuju. Doufám, že tentokrát nebudou problémy s kvalitou a použitou technikou. Volvo má zaděláno na další průlom a majitelé zvěčnělé čtyřistaosmdesátky ji mají konečně čím nahradit!
GTI
Souhlas :yes:
suhlasim ze je to velmi podarene auto s vkusom, ale tvoja stylizacia viet a celkovo vyjadrovanie je niekedy (rozumej skoro vzdy) na smiech.oznacovat auto ako stroj casu to mi uz pripada ako keby si silou mocou chcel napisat nieco cim uputas.ziadne auto nevyzaduje rozhlad a vzdelanych ludi.auta nie su enclyklopedie,su o style,vkuse a preferenciach.
GTI
No, to si piš, že svou stylizací chci zaujmout. Třeba u tebe, jak vidím, mám výborné výsledky 😄 Ach bože, dexi,... život je krásný, viď... jen je potřeba to vědět... P.S. Jistě, že Volvo je jako stroj času. Času, v němž ty nemůžeš nikdy žít... A speciálně tohle auto... je určené pro vzdělaného, moudrého člověka... s velmi jistým životním rozhledem a velmi kultivovanou estetikou. Jsou i jiná auta 😄 možná to víš... Hele, dexi, nevybavuji si, že bys tu kdy něco napsal... že by vědomá skromnost, plynoucí ze sebepoznání?...
Tentokrát s Tebou do bodky súhlasím. Inak toto Volvo S30 je ideálne druhé auto do rodiny k S80. >😁 :yes😒br /> Len neviem, či všetci, čo budú v ňom jazdiť, budú aj dostatočne vzdelaní. Skôr si myslím, že sa nájde aj dosť dementov s vyholenými hlavami a hrubými reťazami, ako u jedného nemenovaného koncernu. Však ty už vieš, čo mám na mysli. 😒
sorry, C30 😲 :yes:
GTI
VOLVO je jiná liga... VOLVO sedlají lidé o nichž píši nahoře. Nevím, jestli všichni, ale o to ani tak nejde... P.S. Myslím, žes teď velmi přestřelil s nejmenovaným Koncernem... zdrženlivost je na místě...
Ja si myslím, že ani nie, súdiac podľa ľudí, ktorých poznám a vidím ich voziť sa v Golfoch. Ale samozrejme, auto za to nemôže, kto si ho kúpi. A žiaľbohu, pre tých je vďačným predmetom kúpy. Samozrejme, keď aj môj sused má Golfa, tak si o ňom nemyslím nič zlé, práve naopak, je to môj dobrý kamarát. A je to slušný človek. Takí, oktorých píšem vyššie, by sa podľa mňa mali voziť pri ich vzdelaní a IQ nanajvýš na Trabantoch. A aj ten je od nich inteligentnejší. 😄 :yes:
No, ovsem musis se podivat, v jakych golfech to tito lide o kterych mluvis jezdi. Vetsinou to bude hodne otuzeny Golf druhe, nebo treti generace. Zacinaji se objevovat uz i zprasene Golfy ctvrte generace, to jde proste s tim, jak klesa cena ojetin. Ale pozorne se divej po ulicich, otuzeny Golf 5 neuvidis...
Tohle je ale udel kazdeho slusnejsiho, popularniho a pritom styloveho auta (styloveho chapej vyjadrujici zivotni styl, postoj). Podivej se na ojeta starsi BMW, nebo treba Hondy. Jasne, nektere znacky a modely jsou takto postizeny vice, ale proste bych nepausalizoval... A ver tomu, ze ackoli Volvu se tohle prozatim dost vyhybalo, za 10 - 12 let, az bude C30 "vojetina za par babe voe", bude jich zprasenych a s prasaty za volantem po ulicich jezdit taky dost. Bohuzel...
GTI
Velmi s tebou souhlasím :yes:
Bohužiaľ máš pravdu. 😢 :yes:
Tohle Volvo je na fotkách krásný, ale na živo je to docela nuda. Trošku zklamání, ale žádný strach, taková bída jako Toyota Auris to není 😉 .
GTI
😄 :yes:
thomasero
V zásadě souhlas. Vidím však velké mínus v absenci 5dv. varianty. Tenhle kousek by byl ideálním kandidátem na druhý vůz pro rodinu. Nakládat a "kurtovat" potomky do sedačky bez druhého páru dveří - mission impossible. 😢 :no:
GTI
Souhlas. Myslím, že budou muset dveře přidat.
Andy
...jojo, znam par lidi, co uzerili, az si to vyzkouseli. Potomci byvaji jeste OK, ale cpat tam sedacku byva horsi.
Ad C30: Po B sloupek pekne, ne uchvacujici, ale pekne, dal se to na muj vkus v horni polovine prilis zuzuje, ta prosklena/tmava plocha 3.dveri je zajimava, ale s odkazem na historii by mela byt preci jen sirsi (a lampu uzsi, kdyz je treba je tahnout az nahoru), bylo by to podle meho nejen praktictejsi (vim, neni to kombi), ale i vyvazenejsi vzhledem k mohutnosti auta. A hlavne, hlavne pryc s tim spoilerem nad sklem 3. dv. - odtrhova hrana ano, ale otocena ksiltovka nemuze sluset zadnymu autu.
Volvu uspech preju, ale vedle A3 a BMW1 to bude hodne tezke.
Jo jo. C30 je nadherny auto, zacinam setrit 😉
GTI
😄 Je nádherný... a nádherný dlouho bude... Učinils dobré rozhodnutí. Jsem zvědavý na barvy... Volvo obecně dělá výborné barvy, takže k tomuhle... bude to "jedna báseň".
vždycky sem měl rád zadek a-la Stilo 3D
GTI
No, však se také Stilo inspirovalo ve starém Volvu, to je jasné, ale neměl bych to Fiatu za zlé.
Tak donedávna bylo v nižší střední jasno - Audi A3. Nejhezčí, nejpohodlnější a taky asi nejdražší. Už se těším až C30 uvidím na silnici, protože vypadá dost nadějně a mohlo by A3 pořádně zatopit. Volvo na to jde chytře - mají na co navazovat ale počkali si až se ukáže že tento segment má dostatečný potenciál. Takže přeji hodně štěstí. A na závěr vzkaz do Švédska: BMW chystá třídveřový 3er, do Frankfurtu by to chtělo přivézt pětidveřovou C30 😉
GTI
😄 :yes: :yes:
Myslel jsem třídveřový 1er samozřejmě 😄 >😁
GTI
Víme, víme 😄
Já vím že ty víš 😉 >😁 ale někteří by se toho mohli chytit
GTI
😄 :yes:
Bárt
No vypadá to moc pěkně! Hlavně předobok je k uslintání >😁 :yes: Co mě ale trošku zaskočilo, je tvarování palubky před spolujezdcem. Bude tam dost málo místa na nohy, tvarování je svou podstatou stejné jako u Octávie I a tam když se přední sedačka posunula trochu dopředu, nebylo kam strčit kolena 😒 Tady to vypadá stejně... Jó, zlatá Fiesta minulý generace, ta měla před spolujezdcem vybrání skoro až k chladiči a to se to sedělo 😉
GTI
Bárte, klid 😄 klid, klid 😄 Neznám teda tvoje haxny, ale jestli valíš kopyta o velikosti nad 47 >😁 pak tě zachrání jedině Fichtl 😉 :yes: P.S. Posaď se zejtra do S40, vnitřní prostor bude takřka totožnej... uvidíš, bude to dobrý :yes:
Bárt
Což o to, kopyta mám normální, ale nohy dlooouhý až do pasu >😁 Ale říkám, jestli to bude jako v O I, tak se tam dva dospělí za sebe pohodlně neposadí. A že to i v nižší střední jde, to dokázal Focus už v první generaci...
GTI
😄 To je otázka rozvoru. Takže v tomhle to bude velmi podobné Focusu.
Bárt
Dovolím si nesouhlasit. I velký rozvor se dá zabít blbým tvarováním palubky. Když se podívám na tu první fotku, tak mě z tý hrany nad dvířky přihrádky tlačí kolena! 8-s A todle auto sedí na stejným podvozku jako S40, nebo ho trošku zkrátili?
Hatchback je především auto pro dva lidí a pár věcí takže tak
GTI
... dvoudveřovej hatchback... souhlas. C30 navíc bude i v tomhle velmi milá...
MeSiL
Ano, je krásná, ale pro mě jen v bílo-hnědém provedení! Když se pak podívám na (asi) základní model, nebo velmi ochuzený, tak si mi najednou nelíbí...menší kola, nelakovanej spodek nárazdníků a prahů společně s nudnou barvou pro mě znamenají sklamaní... ;-\
koukni na zakladni Octavii nebo Fabii HTP a je to ne jen zklamani ale i na ublinknuti. Tohle najdes skoro u vsech aut stredni tridy
Jak jezdí nové červené Mini se značkou MI NI 5066? [odkaz] [odkaz] PS: já bych ho prohnal rychleji 😉
Tedy... nikdy jsem netužil být v důchodu...ale teď mám důvod... děti už budou odrostlé, moje žena bude chtít jet ráno na trh pro sazenice muškátů...dám si 20 minut na rotopedu...sprchu...vezmu si manšestráky a svetr a se svou starou láskou pojedu podzimní alejí... vydržíme spolu až do konce našich dní...já, moje polovička, náš pes co je zatím ještě štěně a C30... jo, a taky Ducati Monster..😄)))))) jé...fakt se snad začnu těšit..😄))
GTI
😄 Jo... každý věk může být krásný... :yes:
Ano? Jaké je to být před důchodem? Popiš to nám mladým >😁 :yes: 😉
GTI
Do důchodu mám skoro tak daleko, jako ty... 😉 Uvidíš, že na tuhle větu často v tom letu života vzpomeneš... Neboť život... to je jízda v 911 na plnej... a jak rád bys často brzdil... nelze... tak aspoň pořádně kolem sebe koukej 😉
ked budete trochu cestovat po Europe, tak si vsimnete, ze male auta a auta nizsej strednej triedy su dost casto 3dverove a nie prave v tej najchudobnejsej vybave, cize nejde tu o nizsiu cenu 3d verzie, proste je to styl mladych ludi a zase nepotrebnost 5 dveri u starsich ludi, pozrite sa kolko ludi sa vozi v autach, 1-2 ludia ak sa nejedna o rodinny vylet, len u nas kde pre vacsinu ludi je auto luxus tak aj male auto sluzi ako multifunkcny prepravnik na vsetko, 5 osob, stahovak, dodavka, 3 detske sedacky, sportiak....