Novinky
vždycky sem měl rád zadek a-la Stilo 3D
Tak donedávna bylo v nižší střední jasno - Audi A3. Nejhezčí, nejpohodlnější a taky asi nejdražší. Už se těším až C30 uvidím na silnici, protože vypadá dost nadějně a mohlo by A3 pořádně zatopit. Volvo na to jde chytře - mají na co navazovat ale počkali si až se ukáže že tento segment má dostatečný potenciál. Takže přeji hodně štěstí. A na závěr vzkaz do Švédska: BMW chystá třídveřový 3er, do Frankfurtu by to chtělo přivézt pětidveřovou C30 😉
No vypadá to moc pěkně! Hlavně předobok je k uslintání >😁 :yes: Co mě ale trošku zaskočilo, je tvarování palubky před spolujezdcem. Bude tam dost málo místa na nohy, tvarování je svou podstatou stejné jako u Octávie I a tam když se přední sedačka posunula trochu dopředu, nebylo kam strčit kolena 😒 Tady to vypadá stejně... Jó, zlatá Fiesta minulý generace, ta měla před spolujezdcem vybrání skoro až k chladiči a to se to sedělo 😉
Bárte, klid 😄 klid, klid 😄 Neznám teda tvoje haxny, ale jestli valíš kopyta o velikosti nad 47 >😁 pak tě zachrání jedině Fichtl 😉 :yes: P.S. Posaď se zejtra do S40, vnitřní prostor bude takřka totožnej... uvidíš, bude to dobrý :yes:
Což o to, kopyta mám normální, ale nohy dlooouhý až do pasu >😁 Ale říkám, jestli to bude jako v O I, tak se tam dva dospělí za sebe pohodlně neposadí. A že to i v nižší střední jde, to dokázal Focus už v první generaci...
😄 To je otázka rozvoru. Takže v tomhle to bude velmi podobné Focusu.
Dovolím si nesouhlasit. I velký rozvor se dá zabít blbým tvarováním palubky. Když se podívám na tu první fotku, tak mě z tý hrany nad dvířky přihrádky tlačí kolena! 8-s A todle auto sedí na stejným podvozku jako S40, nebo ho trošku zkrátili?
Ano, je krásná, ale pro mě jen v bílo-hnědém provedení! Když se pak podívám na (asi) základní model, nebo velmi ochuzený, tak si mi najednou nelíbí...menší kola, nelakovanej spodek nárazdníků a prahů společně s nudnou barvou pro mě znamenají sklamaní... ;-\
Jak jezdí nové červené Mini se značkou MI NI 5066? [odkaz] [odkaz] PS: já bych ho prohnal rychleji 😉
Tedy... nikdy jsem netužil být v důchodu...ale teď mám důvod... děti už budou odrostlé, moje žena bude chtít jet ráno na trh pro sazenice muškátů...dám si 20 minut na rotopedu...sprchu...vezmu si manšestráky a svetr a se svou starou láskou pojedu podzimní alejí... vydržíme spolu až do konce našich dní...já, moje polovička, náš pes co je zatím ještě štěně a C30... jo, a taky Ducati Monster..😄)))))) jé...fakt se snad začnu těšit..😄))
😄 Jo... každý věk může být krásný... :yes:
Ano? Jaké je to být před důchodem? Popiš to nám mladým >😁 :yes: 😉
ked budete trochu cestovat po Europe, tak si vsimnete, ze male auta a auta nizsej strednej triedy su dost casto 3dverove a nie prave v tej najchudobnejsej vybave, cize nejde tu o nizsiu cenu 3d verzie, proste je to styl mladych ludi a zase nepotrebnost 5 dveri u starsich ludi, pozrite sa kolko ludi sa vozi v autach, 1-2 ludia ak sa nejedna o rodinny vylet, len u nas kde pre vacsinu ludi je auto luxus tak aj male auto sluzi ako multifunkcny prepravnik na vsetko, 5 osob, stahovak, dodavka, 3 detske sedacky, sportiak....
Tohle je ale udel kazdeho slusnejsiho, popularniho a pritom styloveho auta (styloveho chapej vyjadrujici zivotni styl, postoj). Podivej se na ojeta starsi BMW, nebo treba Hondy. Jasne, nektere znacky a modely jsou takto postizeny vice, ale proste bych nepausalizoval... A ver tomu, ze ackoli Volvu se tohle prozatim dost vyhybalo, za 10 - 12 let, az bude C30 "vojetina za par babe voe", bude jich zprasenych a s prasaty za volantem po ulicich jezdit taky dost. Bohuzel...
Ad C30: Po B sloupek pekne, ne uchvacujici, ale pekne, dal se to na muj vkus v horni polovine prilis zuzuje, ta prosklena/tmava plocha 3.dveri je zajimava, ale s odkazem na historii by mela byt preci jen sirsi (a lampu uzsi, kdyz je treba je tahnout az nahoru), bylo by to podle meho nejen praktictejsi (vim, neni to kombi), ale i vyvazenejsi vzhledem k mohutnosti auta. A hlavne, hlavne pryc s tim spoilerem nad sklem 3. dv. - odtrhova hrana ano, ale otocena ksiltovka nemuze sluset zadnymu autu.
Volvu uspech preju, ale vedle A3 a BMW1 to bude hodne tezke.