Slusne auto se spoustou drobnych nedostatku a jednim nedostatkem velkym - zravym italskym motorem CR ceka na nemecke manazery, kteri z nej udelaji nejlepsi evropske mini SUV.
T613
0
a proto je vytrhne velký a žravý TDI CR >😒]
Ada je zase tady
0
Protoze bohuzel lepsi TDI PD neni docasne k dispozici 😒
T613
0
dočasně nafurt >😁
Martin_
0
Njn, holt technologie minulého tisíciletí, i loukotě někdy musely skončit... >😁
iudex
0
Zeby preto ten 2,0 dízel so 4x4 predávali na SVK za 17290 € (cca. 450000 Kc)? Ja som hned vedel, za za tou dobrou cenou bude nejaký hácik. 😉
Ricardo
0
Ano, je to drahé lebo to je žravé >😁
kuko
0
SX4 je vlastně už prémiovka >😒]
kyklop
0
mysli, ze tento tyzden testovali jeho dvojca od fiatu s 2.0 naftou a o zravosti tam nebola ziadna zmienka....motor bol hodnoteny pozitivne vratane spotreby. Skus precitat a potom taraj do sveta voloviny
sacoer
0
To je jednoducho Ada so svojim nepodareným traktoroidným motorom o ktorom si myslí, že má najlepší motor všetkých čias. >😁
kyklop
0
ked bol maly, tak rad rad zatlkal klince kladivom a ked si na stare kolena sadol do traktora v podobe tdi, tak si spomenul na davne casy.
Inac sorry, s 2.0 tdi som isiel vo svokrovom passate a ten kto tento motor do toho vozidla navrhol mal byt minimalne zastreleny. Voz bol celkom zanovny a pocit z jazdy nasledovny: radime 1., pridavame, otackomer atakuje cca 1800ot/minuta a zrazu pocujeme hauuuuu - turbo, pritlaci nas do sedadiel, po chvili 2., a zase to iste. Neviem ci to bola vlastnost, resp. mucha konkretneho kusu, ale ten motor *** akykolvek dojem z komfortneho a priestorneho vozidla. Ani po par km a zohriati motora sa tento efekt nezmenil a radsej pomlcat o tom, ze ked som si oprel hlavu o okno, resp. stlpik, tak mi islo vybit zuby.
sacoer
0
Tiež som mal česť s tým motorom v Pasate a volant sa pri zastavení napr. na križovatke vážne triasol skoro ako v traktore , až som sa zľakol.
Ricardo
0
*** tady není zakázané slovo (na hvězdičku)? No prosím >😁
kuko
0
nám Slovákom som to dnes kvoli hokeju toleruje :-! >😒]
kyklop
0
sa ospravedlnujem, nechal som a uniest :😉
Ada je zase tady
0
Kdyz nekdo neumi ridit das auto, tak to je tezke...
Asi je chalan zvykly na nejaky liny benzinovy krap, neni mozno se potom divit ze zna jen dve polohy plynoveho pedalu >😁
kyklop
0
ked si odmyslim tu reakciu na stlacenie plynu, tak mi snad nechces tvrdit,ze zavijanie turba a klepanie celeho vozidla je vyhoda tdi pd??????
Uz si si precital ten test fiatu sedici na tomto webe? V teste som nejako nenasiel zmienku o linosti a pazravosti...skus to precitat a povedz kde to mam hladat.
V poslednej dobe sa mi lepi smola na paty a fasujem hlavne naftaky
kuko
0
otázne je, či SX4 dostane túto novú variantu 2.0JTD.
Zavíjanie turba a klepanie auta je predsa ten športový feeling ktorý máš ako pridanú hodnotu >😒]
kyklop
0
uz ju dostala - pozeral som na ich sk stranku. Oznaceny je ako 2.0 ddis, ale mozno chlapci sikmooky konecne objavia svoje prave ja, pojdu vybrakovat sklady vw a odnesu od nich par kuskov tdi pd. >😁 >😁
Nalepia na to slogan - kazdy sused bude po rannom starte pocut, ze viete sporit a potom ukazu fotku vysmiateho Adu, ktory uteka do suzuki, potom co uplne zjazdi outlandera
J4K
0
...napiš co hulíš..? :-! >😒]
kuko
0
TDI :-!
kyklop
0
pri regeneracii filtra pevnych castic....pozitok pre fajnsmekrov >😒]
kuko
0
trošku karcinogénne, ale tááááák dobrééééé :-!
d.a.m.
0
Ano, už se jistě nemohou dočkat na ten zázrak z Wolfsburgu - 2.0 TDI, co tak rád papá olej, též přezdívaný "prasklá hlava" :no:
Inac sorry, s 2.0 tdi som isiel vo svokrovom passate a ten kto tento motor do toho vozidla navrhol mal byt minimalne zastreleny. Voz bol celkom zanovny a pocit z jazdy nasledovny: radime 1., pridavame, otackomer atakuje cca 1800ot/minuta a zrazu pocujeme hauuuuu - turbo, pritlaci nas do sedadiel, po chvili 2., a zase to iste. Neviem ci to bola vlastnost, resp. mucha konkretneho kusu, ale ten motor *** akykolvek dojem z komfortneho a priestorneho vozidla. Ani po par km a zohriati motora sa tento efekt nezmenil a radsej pomlcat o tom, ze ked som si oprel hlavu o okno, resp. stlpik, tak mi islo vybit zuby.
Asi je chalan zvykly na nejaky liny benzinovy krap, neni mozno se potom divit ze zna jen dve polohy plynoveho pedalu >😁
Uz si si precital ten test fiatu sedici na tomto webe? V teste som nejako nenasiel zmienku o linosti a pazravosti...skus to precitat a povedz kde to mam hladat.
V poslednej dobe sa mi lepi smola na paty a fasujem hlavne naftaky
Zavíjanie turba a klepanie auta je predsa ten športový feeling ktorý máš ako pridanú hodnotu >😒]
Nalepia na to slogan - kazdy sused bude po rannom starte pocut, ze viete sporit a potom ukazu fotku vysmiateho Adu, ktory uteka do suzuki, potom co uplne zjazdi outlandera