Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Audi Q5-další SUV se představí v roce 2008

47 komentářů

produkujou v cine kybl a kdyz pritlacej tak dva
Co tym myslis, techniku, kvalitu, vyzor? Myslim, ze ani na jedno z menovanych kriterii cinska vyroba nema. Mne sa ta pocitacova grafika velmi paci. :yes:
muzu hodnotit pouze " vyzor" protoze jsem nikdy cinskym autem nejel stejne tak jako nikdo tady. Jen jeden zde vi jiz dopredu ze tohle bude bomba a vse ostatni jsou smejdy. Design koncernu vychazi z koule na sto zpusobu. jednou ji natahnou jindy zase stlaci a tak to jde dokola. Jakykoli pokus o tvar u nich konci katastrofou viz cikanster. passat zase vypada z boku jako po mirnem zadnim crashtestu. zadek nadzvednutej jako by ho nekdo nakopnul. jejich designova impotence uz je k placi
Mne sa naopak tato pocitacova skica paci. Je to lepsie, ako Q7, ci X3 a myslim si, ze dizajn sa z roka na rok zlepsuje, ci uz u Audi, alebo VW. Ked sa clovek pozrie, co VW vyrabal pred 10-timi rokmi, tak sa mu az nechce verit, kam to dotiahol. Tym nechcem povedat, ze su to najkrajsie auta, ale urobili riadny krok dopredu vo vyzore. Na margo tej zadnej casti Passata len tolko, ze sa mi paci viac, ako len rovno priamo nadol zrezana ako napriklad u Volva. To iste aj u S-ka, schvalujem tu sikmo zrezanu zadnu cast karoserie, je to viac dynamickejsie.
Nevím, kolik je nás mormálních a kolik zválcovaných zaslepenců. Předpokládám však, že každý rozumný člověk pozná, co je blamáž a co nikoliv.Je přece jasné, že Q5, Tuareg a další výplody nejsou ničím jiným, než zaplácnutím díry.Je jedno jak vypadá,hlavně když je. A o tom to je. :yes:
To je ale nápaditost... pak to bude další zmenšenina s názvem Q3..a ještě menší Q1... naopak Q9 už bude něco jako OT (a teď fakt nemám na mysli off topic) 😉 Všechno to bude vypadat stejně.. ehm.. bude to mít "Audi-look" :-! :no:
Nechapem co je na tom divne, ved aj BMW ma podobne znacenie. A co sa tyka toho vyzoru, stale tu kazdy vypisuje, ze napriklad Subaru hlada svoj vlastny styl, ze nema prvky, podla ktorych by sa dalo hned spoznat, a ked Audi ma tie prvky, podla ktorych sa da spoznat, tak je tiez nedobre. Ono je to tak, nikdy sa nikomu nevyhovie uplne.
Jedna věc jsou jednotící prvky, druhá pak přifouknuté kopie 😉
Tak niekomu mozno robi problem rozonat modely Audi od seba, ale nie mne a ten ich jednoduchy a pritom velmi posobivy a vkusny dizajn sa ozaj len tak nevidi. V najjednoduchsich liniach je skyta krasa.
radsej uz bud ticho :no:
Mame demokraciu a kazdy si moze povedat svoj vlastny nazor. Najradsej mam takych, ako si ty, ktori nic konstruktivne nenapisu, len tu bresu na kazdeho, kto im nevyhovuje. :no:
Mareček by nám tu asi rád diktoval, kdo má co psát, resp. nepsat 8-s ;-\ :no: :no:
Nová várka [odkaz] starší várka [odkaz] uvidíme, jak to bude vypadat na vlastní oči a taky jak zvládnou udělat interiér.. podle toho, co je zatim vidět to ale bude mimořádně (na korejce) dobré auto.. popravdě řečeno, Cee´d je jeden ze dvou korejců se kterými bych neměl problém (Kia Cee´d + nová Hyundai Santa Fe).. je vidět, že se Kia rychle učí a neustále zlepšuje :yes:
[odkaz]%20Lexus%20LX… porovnání s současným Land Cruiserem 100 [odkaz]%20Lexus%20LX… - všimněte si fakt obřího displaye navigace!!! [odkaz]%20Lexus%20LX…
Opakování je matkou moudrosti.. tak zže ještě jednou ;-\ 😉 [odkaz]%20Lexus%20LX… /// [odkaz]%20Lexus%20LX… /// [odkaz]%20Lexus%20LX… /// [odkaz]%20Lexus%20LX… /// [odkaz]%20Lexus%20LX… /// [odkaz]%20Lexus%20LX…
Mohla by vzniknout doměnka, že se jedná o nástupce LC 100, ale tak to pravděpodobně není.. nový LC 100 je možno vidět zde [odkaz] nástupce Lexusu RX470 bude jiné auto (nebude mít společný základ jako dosud) viz jasné rozdíly viditelné i přes kamufláž
Tak ten novej Lex vypadá nedějně, ovšem z toho LC nejsem odvázanej. Co ten schodek na pátých dveřích?
Tak tahle novinka mě fakt dostala (není moc věci, co by mi vyrazili dech, ale tohle teda jo).. ale popořádku.. často slýchám povídačky o tom, jak jedině amíci vědí, co je to pořádné auto.. jak by amíci ani v krizi nešli pod šest válců, jak tam téměř každej valí žerustonastoV8 apod... cha chá, jak se ukazuje, celý je to jen a jen o ceně benzínu - kdyby stál v USAS benzín jako v Evropě, vozový park amíků by se moc nelišil od toho našeho.. stačilo trochu zvýšit cenu benzínu a najednou jdou auta z nižší střední jdou na dračku (teda Corolla jde na dračku.. Golfy, pardon králíci reznou dál ve skladech.. možná by VW mělo po vzoru Jagu začít bouchat auta z hliníku - Jagu se to v USA náramně osvědčilo - auta prý déle vydrží jako nová a dokonce se dají skladovat venku, bez rizika koroze >😒] >😒] >😒] 😉 ).. kdo by to kdy byl řekl, že se někdy Yaris podíá na US trh? Před 5 lety bych si na to nevsadil ani korunu.. současná situace? Yaris jede jak po másle - amíci stojí fronty bay mohli valit V4 1.5 litru >😁 No, nestačim se divit.. teďka ta novinka - Toyota se rozhodla využít současné situace a rozhodla se k něčemu, o čem se V8filům nezdá ani v těch nejčernějších snech.. pánové, držte si klobouky, tohle je fakt fičák.. Aygo.. Aygo se prej bude prodávat v USA!!! Uff, to je teda nálož.. pořád slýchám, jak amíci nikdy nepudou pod V6 a (jak znám Toyotu, tak ví, co dělá) teďka budou valit Aygo s litrovým trojhrnkem pod kapotou >😁 >😒] >😒] >😒]
Sorry, zapoměl jsem ještě jednu info.. Aygo se bude v USA prodávat pouze jako třídveřák (prej, aby se předešlo žalobám, kdyby nějaká emerická tlustá herka uvízla v zadních dveřích >😒] )
>😁 >😁 >😁 >😒] >😒] 😉
GTI
Jo, přesně, královna na pět... AUDI... jestli někdo dokázal něco v posledních létech, byli to dva - Bangle co pohnul s BMW... a pak AUDI, co dokázalo vtěsnat další designovej rozměr do premiové třídy. Ještě si pamatuju, když jsem poprvé spatřil koncept s tou tlamou... protáhla se mi tlama, jenže dnes už je jasné, že tvář AUDI je jedna z nejčistších a nejpovedenějších tváří segmentu diamantovejch kovbojů. A6 v combi je neskutečná kráska... to auto má takovej podtext, že, když ho spatříš v antracitu, škube ti to s tangama, v hlavě máš závrať a myšlénky na ebenouvoá ramena své snové krásky... Jo, A6 combi je dnes prestiž prestiží, auto pro chlapa v těch správnejch léteh s tím správným stavem konta... Ani BMW5combi nezabere... A Královna?... Ta až přijede, převálcuje jednak Q7, neboť bude vizuálně uchopitelná, milá, přesto silná, nadějná... bude to ještě o trochu víc, než ti dává Allroad... a že to toho dává moc..., jednak dotvoří vznik tohoto segmentu. Jo, tahle auta dokonale odráží současnost... s její krutostí, drzostí, arogancí, s její nadějí i s její tmou... Q5 bude trefa do tvého srdce. Tak, myslím, že se máme na co těšit... bude to tak za necelej meloun a půl... tohle bude od roku 2008 cena nebe. Tvýho nebe. Hlavně mi nepiš, že se ti nebude líbit... protože tohle ti neuvěří ani tvůj psycholog... P.S. Je totiž jen málo aut, jejichž cena šplhá k půldruha miliónu a která nestojí za hřích... nelži si do kapsy.
to si hovoril ku mne , zvlastne ze nic s toho nepocitujem 8-s
To je zvláštní, taky mi to nic neříká. To bude asi obvyklá samomluva >😒]
GTI
Až Královna přijede... bude pozdě... 😉 tak se na to pozvolna připravuj... vždyť slogan "bez Královny... jak, bys nebyl", ti od roku 2008 nedá spát 😄 😉
Člověče GTI ty máš ale výdrž. Ty jsi klasický produkt Klausovi vize. Tedy vlastně komunistické. 100x opakovaná lež se stává pravdou. A ještě k tomu hroší kůži z období Jury.
Nejsi ty převlečenej poslanec? Opravdu musím uznat, že jsi třída. Ale trapnosti. Už i přestávám věřit možnosti černého humoru. Taky Darwinova příručka mlčí. Co s Tebou? Obhajuješ neobhajitelné.
Ano. Audi Q5 je tragické,ostatně audi se svým designem trapné stejně jako ty. Opakuji. Auto je tragické. Kolik stojí celému koncernu pronájem scaneru ročně?
Halu
GTI
QUEEN 5 jsi ještě neviděl, tak neplač před cizí garáží 😄 OZZY, já mám velké pochopení, pro jednodušší přispěvatele, které tu dokonale reprezentuješ ty. Ale, možná by ses mohl trochu méně přestat starat o mé příspěvky, o to víc pak o auta. Mimochodem... sleduji tě již několik měsíců, a zásadně píšeš tak jako teď - to jest, že napadáš kolegu za jeho text, aniž bys napsal něco k autu, či k autům obecně. Nečetl jsem tu od tebe jedinou souvislou větu, která by v sobě skrývala zárodek myšlénky o nějakém autu. Tak to zkus. Třeba teď hned. Ani nevíš, jak se těším (a jistě nejsem sám) až napíšeš něco o autech, která ceníš ty. Něco k zapamatování... Tak, čekám, OZZY.
Nevím kým se zaštiťuješ, ale je více než jasné, že jseš v absolutní menšině. A většina si s Tebe dělá legraci. Já ne . Mám pochopení. Chci Ti pomoci.
K věci. Že jsi malinko nesoudný ví na tomto servru snad každý.Že máš něco se zrakem jsem taky nevěděl. Já začínám ovšem pochybovat i o Tvém rozumu.
Vem si brýle, zapij si prášek na zvýšení mozkové činnosti. Čti si moje věty 3x, když ti nestačí jeden pokus. Každá má věta se dotýka aut.
Jak říkala moje babička. Chytrému napověz, hloupému dolož.Asi to s Tebou jinak nepůjde.
Nevím, jak dloho udržíš myšlenku, ale nedávno Ti přesně to samé, co vyčítáš ve svém příspěvku mně, vyčítal jiný milovník aut. Opět musím konstatovat, že se opakuješ, nic originálního si nevymyslel a začínáš mně nudit.
Už v předešlém příspěvku, jen pro Tebe jsem psal vyjádření k autu Q5 s OPAKOVÁNÍM. Takže potřetí.
Audi Q5, dle dostupných foto vypadá stejně blbě jako Q7. Ještě bych nafouknul Q10, pak Q15( náklad do 1,5 tun) a nakonec Q30 TIR.
garantuji Ti, jako že vývojářem nejsem, že budou všechny vypadat stejně. Všechny audiny za posledních 8 let jsou na jedno brdo.
Ale o chloupek, malinkatej chloupek byly přeci jen hezčí, než současná produkce. s tím vylezlým chladičem a rámečkem tomu dali na frak. Promiň, ale ikdyž jsem měl možnost vidět výrobu třeba aut z Maranella, sedět v některých a vůbec, to je nadlohé povídání, třeba i v Enzu, přesto mám jiné priority jako životní sen.
Navíc s Audi A4 2,5 v automatu jsem jezdil, A6 v automatu taky.
Vím, co si, pakliže nebudu donucen okolnostmi, nikdy nebudu chtít koupit.

:yes: :yes:
OZZY :yes: :yes: :yes: mas uplnu pravdu. A ty GTI sa konecne preber po svete nejazdia len auta koncernu VW.
Tak teraz sa musim GTI-ho zastat. Mne sa Audiny neskutocne pacia, urcite viac A8 ako 7-er, takisto ako A6 ked porovnam s 5-er. A ta predna maska Audin sa mi paci ovela viac ako klasicka maska. Chcel by som pripomenut, ze nie som zastancom VW koncernu, ale hodnotim spontanne vyzor auta a predajne vysledky tiez napovedia, ze Audi na tom nie je zle, takze sa asi pacia viac ako si myslite. Suhlasim A6 Avant je snad najkrajsie kombi...
Grand Tupy Imbecile jiz se u tebe dostavila slepota a starecka demence, na tyhle patvary nemusi mit designerske studio to jim spichne kdejakej garazovej klempir po vyuceni za tyden. Predstavivost jejich designeru je prazdna jako tvoje hlava, vlastne promin jsou tam sr*acky
"QUEEN 5 jsi ještě neviděl, tak neplač před cizí garáží"
ty si tiez nevidel tak o com to kecas 8-s
Ahoj GTI, já na rozdíl od jiných čtenářů jsem rád že tady píšeš. Vždyť jen s vyhraněným názorem lze vést polemiku, a tvůj postoj je jasný a konkrétní, píšeš zábavně a zároveň nepluješ s proudem. Proto BRAVO GTI. Ale když nad tím tak přemýšlím, kdybych tě měl popsat jako auto, byl bys BMW, VW Golf GTI Mk I, možná něco od JAGu... Ale určitě ne A6..😄 AUDI A6
je totiž o výrazný charakter ochuzeno, vše co dělá, dělá dost dobře, jistě vydrží v kondici 0,5 mil km, ale v čem je výrazně lepší než jiný prémiový segment? A6 je jako přispěvatel, který ke každé diskuzi o novém autě napíše korektní: Ano, to je od výrobce opravdu velice milé..😄)))))
A správné auto pro správné chlapy ve správném věku? Ano, to je přesné. Když chceš naznačit, že ti kariéra až tak nevyšla, že bydlíš na sídlišti a bojíš se provokovat, že nemáš na drué auto a tak ti jedno musí posloužit univerzálně, že nesmíš mít lepší auto než tvůj nadřízený...ano, takových lidí je hodně a proto jde A6 slušně na odbyt.
To bolo dobre, aj som sa nasmial "nesmis mit lepsi auto nez tvuj nadrizeny" 😉 Ale ona sa dobre predava, ozaj kvoli vyzoru, vela ludi co poznam, tak sa im paci viac ako konkurencia v danej triede. A pockajte, ked dojde nova A4 [odkaz] a [odkaz]
Líbí se jim i si ji koupí? Mají po čtyřicítce? Ruku na srdce, nezapadají do těch skupin viz výše? Protože když chci sportovní kombi, jdu do BMW...Chci luxus, je tady Mercedes... Chci čtyřkolku a mám chatu? Volím Allroad..😄 Ano, a pak jsou tady zarytí Audisti...😲) ty chápu, ale ti by jezdili v A6 i kdyby byla hranatá jak Volvo 😄))
No pockaaaaat, rec nebola o kupe, ale o tom, ci sa paci. 😉 A mne sa teda extremne paci. Aby si tu ale zase niekto nemyslel, ze som zastancom Audi, tak v predoslych prispevkoch sa mozno docitat, ze v SUV kategorii je u mna na poprednych miestach nova X5, alebo mojmu oku lahodi napriklad CLS a tak dalej. Nie som zastancom ziadnej automobilky a napriklad Ford na mna nikdy neposobil citovo a emocne, ale koncept Iosis a momentalne obrazky Mondea ma fakt dostali.
Aha... to je rozdíl v srovnávací základně...mně se tedy A6 taky líbí...má takový..příjemný tvar....ale nechtěl bych ji... trošku jako by se stala poznávacím znamením bílých límečků... něco jako Passat před pěti lety... A MNĚ PŘECE JENOM JEŠTĚ KOLUJE V ŽILÁCH KREV, A NE INKOUST...
GTI
😄 😄
A ta A4..jestli bude vypadat takto... že by si Walter vytvořil druhý pomník? Líbí se mi extrémně... a jestli pojede jak vypadá...možná trochu posunu nákup nového auta..😄))))
A jinak prima odkaz, je tam skica nové Q5 a vypadá dost dobře..😄
GTI
:yes: 😄 Dobrej mix 😉 Možná jsi příliš přísný na A6 combi (byť musím velmi ocenit tvůj pozorovací talent)... já její křivky vnímám pozitivně. Budu přemýšlet o tvých myšlénkách... cením tvůj příspěvek :yes:
Napadá mně ještě jedna cílová skupina... jezdí 100 a více tis. km ročně, hodně v autě pracuje, často jezdí Německo a přes Alpy, a není mu ještě padesát (to by seděl v Medvědu😄))... ano, tady je parketa A6. Rychlá, vynikající za špatného počasí, nenáročná na řidiče...
GTI
😄 Jo... :yes:
Jak se s k tomu hodnocení "A6 combi je dnes prestiž prestiží" hodí, že většina jich má kámoše na bagru a jsou to zaprodanci doby v podobě přepážkových kovbojů? 😄
Tak bych viděl Q5 a Q7. Bravo... jsem rád, že nemusím měnit názor na naktěré producenty... :no: >😒]
tak tohle je další oblůdka od audi, ale že je poslední dobou docela chrlí. tohle je úplně zbytečný auto, který nemá logický uplatnění
Pjenkava
Jaký Q5? To má přece držku z modelu A4... Kdyby to bylo A4 Allroad, tak to by byíla paráda. Prodávalo by se to minimálně stejně úspěšně jako A6 Allroad a byla by to smrtící konkurence pro Volvo V50 a pro BMW X3. Audi je moje nejoblíbenějš značka, tak ať si to neposere...
lflkbgijhkgnmbgnjbhgfn 😲 😲 😲 😲 😲 😲 >😁 >😁 >😁 :-!