Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Jízdní dojmy MINI Cooper S John Cooper Works GP

Urazili jsme několik stovek vysoce emotivních kilometrů s polozávodním speciálem s předlouhým názvem
Zpět na článek
neregistrovaný "peter"
23. 9. 2006 23:59
emocie Maxi
majitela potesilo uz tym ako vyzera a dalsie potesenie jehovykon
neregistrovaný "xyz"
19. 9. 2006 12:11
Re: opet skoda
v CR je to vcelku jednoduche a testy ve velke mire vydava jenom Auto.cz a Autorevue.cz. Uroven testu beznych vozu je +- stejna, ovsem emocni podani u vyse jmenovanych typu vozu preferuji u zminene konkurence. Predem rikam, ze technicky maji horsi fotky, horsi videa, obsahovou cast pokladam za lepsi tam.
neregistrovaný "eda.nezbeda"
19. 9. 2006 11:56
Re: opet skoda
Kam? At se bavime o necem konkretnim!
neregistrovaný "xyz"
19. 9. 2006 11:07
Re: opet skoda
ja nerikam, ze to musi hrotit na okruhu, podivej se na ty videa z provozu, jedou tam, ale vidis tam snad cistou stopu? vzdyt nemusi jet na limitu, ale alespon projet tu zatacku ciste. Proc jdou na letiste, kdyz tam jsou staticke snimky, nejaky pseudo sprint atd? Vzdyt takhle staticke veci si prohledu na press webu a je to uplne to same.... co se tyka obsahu textu, tak zde se proste meze nekladou, tim, ze neco popisu skutecne zazivne a ne stale ve stejnem duchu, jako kdyz popisuji bezny spotrebak. Ale proste nikdy se nezavdecis vsem a kluci tady zatim neumi uchvatit textem. Maji prisun aut, maji sve kvality v technickem zpracovani fotek a videii, ovsem pro ziskani skutecnych pocitu chodim u emocnich aut jinam
neregistrovaný "Onyx"
19. 9. 2006 09:45
Re: opet skoda
Byl jsem pred 2 mesici na Ringu... Spousta krasnych, silnych aut a jen prochazka po parkovisti Ti ukazuje, co nejlepsi inzenyri 20. stoleti postavili na ctyri kola. Rikas si, ze by sis chtel aspon jednoho z tech plechovych dablu jednou postavit do garaze a aspon jednou za tyden mu ohrat olej a dat mu pod kotel treba v kopcich u Horic.. Jsou tam tyhle stastlivci a maj Nordschleife pro sebe, ale ejhle oni to auto netlacej na limit, proc asi?? Ty frajeri jezdej s tema GT40kama jako stary baby.. Je to jednoduchy, nechtej to rozstrelit. Tohle Mini a i ty ostatni cenny auta (zamerne nepisu drahy) jsou na tom trochu podobne. Mas pujceny auto na testovani a co kdybys to nekde prehnal a pak ho importerovy vratil brichem nahoru, na dve pulky, proste na kasi? "DEKUJU, pane EEE, ale nasi ctenari cekaji, ze auto, co jste nam pujcili budeme hrotit na krev a ukrojime mu 10000 kilometru z jeho zivotnosti.. DOPADLO TO TAKHLE :-(, Avie v protismeru, vsak to znate... :-(. Nezlobte se, ze ten jedinej evropskej kousek uz je jen na dily... " Kdepak hochu, takhle by to neslo. A brat takovyhle auta pokazdy na okruh? Tak bys to chtel? No bylo by nas vic, ale vrat se na zem. Kluci udelali peknej kus prace a kdyz nepocitam Tebe, tak 99% ctenaru to urcite ocenilo. BRAVO REDAKCE! Chvilame jsem tam sedel s vama!!!! O.
neregistrovaný "xyz"
19. 9. 2006 07:38
Re: opet skoda
to mas urcite pravdu, ovsem dle meho je to spatny pristup. Tohle jsou unikatni auta, ktere stoji za to, otestovat je opravdu poradne, v tom, co jim sedi nejlepe. Proste mi prijde zbytecne delat tu praci, kdyz neukazou nic z toho potencialu. Kdyz se podivam na video M6 je to suche jezdeni po letisti, dve zrchleni, par prujezdu, ale tim to hasne. Pritom to auto ma na mnohem vic. Kdyz se podivam na videa ST, Z06 nevidim tam zadnou akci, prujezdy zatackami jsou na urovni prumerneho ridice, ktery s tim proste neumi a to je opet skoda. Kdyz uz se dostanou kluci z auto.cz k takovym skvostum, chce to proste udelat jinak. Na druhou stranu chapu, ze neni kazdy mistr volantu, byt o tom roky pise a jezdi s mnoha vozy... a co se tyka pohledu bezneho ridice? ten uvitam u spotrebnich vozu, ale ne u takovych
neregistrovaný "xyz"
19. 9. 2006 07:35
Re: opet skoda
nepisu proto, protoze se na to necitim a vim, ze tuto praci bych neodvadel poradne. Prenest zazitky do psaneho slova a jeste formou, ktera je na urovni je poradne umeni a to ja umim ocenit. Protoze to neumim, tak to nedelam a venuji se necemu, v cem muzu byt opravdu dobry. Tim nerikam, ze zdejsi testy "exkluzivnich" vozu jsou spatne, pouze nevystihuji podstatu tech vozu, necitim v tom spontanni emoce, necitim z nich, ze ten ridic vi, od ceho to auto tady je.... je to proste muj osobni nazor, ktery nikomu nevnucuji a stejne jako ty vice nahore jsi to dokonale pochvalil, ja to udelat nemuzu, protoze to vidim jinak.
neregistrovaný "Ricardo"
18. 9. 2006 22:29
Re: opet skoda
Svým způsobem máš pravdu ale zároveň pravdu nemáš. A to v tom že tohle není místo kde by zákazníci obchodního domu Lidl slinatly nad auty které ani nikdy naživo neuvidí a mohli se dočíst v čem je Porsche, Viper nebo BMW M špatné a proč za ně neutrácet. Asi za svůj život nevystřídám deset supersportů ale když budu jednou kupovat auto se sportovním duchem tak mě bude zajímat i to jak se v něm jezdí normálně v provozu a jestli to vůbec jde. Nejen kvůli penězům za benzín, kvůli dobrému pocitu ze svezení jen tak ale hlavně kvůli tomu autu aby nemuselo po 50tis na generálku motoru. Takže ano, tvá výtka je na místě ale myslím si že právě pohled řidiče běžného auta je hodnotnější, i když ne tak zajímavý.
18. 9. 2006 22:17
Re: opet skoda
Xyzi... Podle mého, tohle může napsat jenom člověk, který ví, jaké zážitky takováto auta nabízí, a tak tedy mám takovou skromnou nabídku - sedni a napiš zde svou zkušenost s nějakým dělem. Předveť to redakci, předveď to nám, diskutérům. Vypiš to do krve. Myslím, že nebudu jediný, který si to zde na diskuzi rád přečte. Tak xyzi, čekám, co s tebe vypadne. Fakt. Laťku jsi si nasadil hodně, hodně vysoko. P.S. a pozor na ten meziplyn, aby sis nepřišláp´jazyk ;-)
neregistrovaný "xyz"
18. 9. 2006 22:03
opet skoda
Opet vidim, ze auto.cz neumi zprostredkovat pocity z jizdy u opravdovych aut. Ano, bezne Ibizy, Octavie apod. na to jsou dobri, ale jakmile dostanou do ruky neco zajimaveho neumi proste popsat nic z toho, pro co je dane auto urceno. Vyuzivat potencial proste neumi a je to skoda (viz M6, Z06, Focus ST, OPC...). Jakmile je to auto z teto kategorie stavaji se texty klisovite, nudne a v duchu hodnoceni beznych vozu. Nikdy se clovek nepodiva na to, jak jde razeni s meziplyny (umi to vubec nekdo z redakce), jak se jede cista stopa (to jsem nevidel ani na jednom videu) atd. Proste auto.cz jako asi jediny v CR ma zdroj opravdu zajimavych vozu, ale neumi to podat ani trochu, pak mam pri cteni pocit, ze redaktora posadili poprve v zivote do neceho, co aspon trochu jede, ovsem neumi to vyuzit a zvladnout.

Takze jsme se dozvedeli - vubec nic, pouze same klise... skoda
neregistrovaný "eda.nezbeda"
18. 9. 2006 21:41
Re: MAXIMÁLNĚ S MINI
Musim rict, ze jak sem se na tu jizdu strasne tesil, tak sem byl zprvu dost zklamany. "Ano to auto ma 210 koni, ale co ten start?" rikal sem si. Neprestal sem ho ale omlouvat :-) a uz bych ho zase rad vlastnil :-) Ma spoustu "ale", ale je to porad Mini. A prave proto, ze se da jet v klidu i do 2000 ot., kdy je to normalni hodne auto, je to velmi vhodny sportacek do prace i na zabavu ... jenom ta cena... ta cena!
neregistrovaný "STi"
18. 9. 2006 20:55
Byla možnost se svézt
Také chci pochválit článek a auto je asi skutečně pěkná hračka.Ale jen doplním,že vůz sem byl "přivežen" na akci "Válcování" u Autec group Stodůlky a v sobotu byla možnost si auto asi na 45min vyzkoušet.Mě však na této akci přece jen více zajímal BMW 130i a proto mi na Miniho nezbyl čas,ikdyž věřím,že je to taky zajímavé autíko.Ovšem se 130i jsem si zajezdil skvěle a ten sametový a přesto drsný šestiválec stál za to.Ale i po této zkušenosti musím říct,že Impreza WRX (zkoušel jsem starší verzi 2.0 225k) je alespoň pro mě ještě o dost zajímavější auto.Tak to jen na okraj,promiňte odbočku od hlavního tématu.
neregistrovaný "Ladislav Čermák (Auto.cz)"
18. 9. 2006 20:10
Re: MAXIMÁLNĚ S MINI
Motor GPčka je skutečně trochu "mrtvý na spodek", ovšem spodní hranice zábavy leží někde u hranice 2000 otáček, což není zdaleka tak strašné. A ještě pod ní je to docela hezky použitelné pro "pouhé" vození.
neregistrovaný "Alu"
18. 9. 2006 19:48
Taky bych si dal.....
neregistrovaný "čert"
18. 9. 2006 18:35
krasavec
Moc hezké stylové auto co má vše co se od něj očekává ač má enu trošku vysokou je to stylovka :yes: :yes: :yes: a navíc zábavná.
neregistrovaný "eda.nezbeda"
18. 9. 2006 16:47
Re: MAXIMÁLNĚ S MINI
Mel jsem moznost svezt se s "pouhym JCW kitem" a mel jsem neodbytny pocit maleho kroutaku v nizkych otackach. Bylo by mi treba se s nim hodne zzivat, nez bych se naucil to auto spravne "jezdit".
Nemeli jste podobne pocity u GPcka? Mimochodem u novych motoru ocekavam, ze je problem ten tam, dle udavanych momentovych krivek. Nicmene u delera v Nemecku byl muj povzdech brat jako celkem bezny reakce zakazniku ...
neregistrovaný "jerevan"
18. 9. 2006 16:25
ako funguje Rotrex
Neviete mi prosím vás niekto vysvetliť ako funguje? Alebo aspoň nejaký link hoďte pls, lebo tomu nemožem dojsť na klb. Nechápem,že načo sú tam tie 3valce ktoré priliehajú na hriadel (ktorý je na jednej strane napojený na remeň a na druhej je vrtuľa).
neregistrovaný "Ricardo"
18. 9. 2006 16:19
Tři palce (vzhůru samozřejmě)
Posílám redakci i do Oxfordu gratulace a hlubokou poklonu. Perfektní článek o perfektním autě... :yes: Co víc si přát? Snad jen ho mít v garáži ;-) A jen taková drobnost - proč článek není zařazen u testů? Tam by se vyjímal víc ;-)
neregistrovaný "maxim"
18. 9. 2006 16:13
bez titulku
Jaký to má zrychlení? Ten GP works, tedy úpravy motoru atd. se daj objednat v servisu na Coopra i na eSko. Myslím kolem 150-200K to stojí. Ale ta latrína na zadních sedačkách v cene není ;-) :yes:
neregistrovaný "don Pedro"
18. 9. 2006 16:08
Re: MAXIMÁLNĚ S MINI
Tož já su taky jeden ze zdejších kaubojů, můj názor na nové MiniBMW znáš. Technicky je na výši a to velmi vysoké, jízdí zážitky tudíž musí býti a taky jsou excelentní, o tom nemůže býti ani šetky sporu. A logicky to ani nelze jinak, neb by si BMW uřízlo pořádnou porci ostudy. Ale duše, to nafouklé nic které zvážit ani změřit nemůžeš, ta zůstala ve starém dobrém Miníkovi. Tož tak.
neregistrovaný "GTI"
18. 9. 2006 15:44
Re: MAXIMÁLNĚ S MINI
:-) :yes:
neregistrovaný "Ladislav Čermák (Auto.cz)"
18. 9. 2006 15:41
Re: MAXIMÁLNĚ S MINI
Díky za pochvalu. Ale vězte, že tohle auto se chválí samo. Mám spíš pocit, že jsem zůstal ještě zbytečně vlažný :yes:
neregistrovaný "GTI"
18. 9. 2006 15:40
MAXIMÁLNĚ S MINI
Dokonalé auto, dokonalej článek :yes: (..poslední legální slasti :-) )... jo, čte se to moc pěkně. Nedávno tu byl článek o novém MINI... a já smutně zjistil, že zdejší kovbojové necití to, co MINI vyzařuje... Škoda... nejspíš jsou již ponořeni v pickantní omáčce až po uši. Tak, BRAVO DOJMY :yes: BRAVO MINI :yes: