Novinky
0
Pánové až se vtom svezete tak se Vám to bude líbit i bez zrcátek ,protože budete mít plné ruce práce ,že budete rádi ,že se koukate jenom dopředu
Přejít do diskuze
Tie zrkadla nie su chromovane,tie by sa leskli. Tieto su matne ako hlinik a to uz nevyzera gycovo. :yes:
Co bude hranice ? ted tu mame 400,500,600 koni, za 5 let to bude 1000, to je tem lidem co si to kupuji opravdu malo treba 300? :-!
Ne, nechci tu pomlouvat tuhle A6ku. 😉 Jen chci vyjádřit svůj názor na chromovaná zrcátka k modelům S. A ten je takový, že je to pěknej kýč. Nijak se mi to nelíbí, i když chápu, že je to jedno z poznávacích znamení těchto sportovních modelů. Prostě se mi to zdá jako zbytečnost, kterou si mohla Audi odpustit. Ale jinak dávám A6 :yes: Hned bych se projel. >😁
Tak tohle mě vážně potěšilo. Konečně úpravce, který neověšuje tyto krásné vozy tunami plastu ... jen vylepšený výfuk, posunutý omezovač a spotrovní pružiny ... na přání kola (je však určitě možnost si vybrat jinde jiná) ... super. :yes: :yes: Tohle je tuning a lá EU. :yes: 😉