Novinky
0
mám rád americká auta s velkými silnými motory,a americké ,to je to poslední co by se u nich podělalo...daň za vyšší spotřebu je vykoupena vysokým výkonem,kroutivým momentem a tím,že vám motor vydrží x-let (o krásném brumlavém zvuku amerických V8 ani nemluvím)...ne jako evropské vysokootáčkové mixéry (o japoncích ani nemluvím) které vám kiksnou po 50 000km...známý má na Fordu E😜lorer najeto už 200 000 mil a stále nedělal jedinou oravu na motoru... 😉 a těd mě klidně sežerte
0
nesezerme 😉 😄
0
vsak prave ta spotreba...ved to žere jak taka sviňa 😄 možno keby yankeeovia chceli vozy čo majú nižšiu spotrebu,ubudlo by aj tých vojen o ropne polia 😄 ...
0
Jasně, a o smrkový šišky v západních Čechách, o zvětralý šutry v Afghánistánu, sluneční svit v Jugošce, liány ve Vietnamu, rýži v Koreji, scvrklý žaludky v Somálsku. Ty zloději zkoušeli ukrást kdeco. 😐
GTI
0
:yes: :yes: ... šišky 😄 :yes:
0
50 tisíc??zas nepřeháněj,i vysokootáčkový motor např. v Hondě Civic přežije bez problémů 250 tisíc...Jinak to že motory a amerikách vydrží víc je jasné, moc válců+malé otáčky=malá pístová rychlost.. 😉 Ovšem výdrž motoru většinou není limitující faktor pro životnost vozu..Většinou ti dřív shnije kastle..a když odejde motor tak se sežene nový... :-!
0
Asi tak. Taky si myslím, že životnost motoru většinou nelimituje životnost auta. Měli jsme v rodině Š120, která najela (postupně se třemi členy rodiny za volantem) 245 tkm. Jasně, že už to na konci nestálo za to a že to byl vrak, ale dost to vypovídá... Hlava toho motoru nebyla nikdy dole. Od cca 220 tisíc to ale fakt nestálo za nic, komprese se limitně blížila k nule a svíce měly v každém hrnku jinou barvu (šedivá, hnědá, žlutá, černá...). Myslím ale, že o něco modernější a silnější motor, než předválečné škodovácké óhávéčko má šanci podobný proběh přežít celkem ve zdraví.
0
sam nie som priaznivec benzinov ale urcite by mal kazdy vydrzat(aj vydrzi)tych 200tis.km.Len neviem ako je to so zivotnostou modernych dieselov.Mame cromu 1.9tdid(66kW) a ta ma uz okolo 270000 a zatial v pohode,stryko A6 2.5 tdi(R5,103kW,rocnik1995),340000 bez generalky.Co moze vydrzat 2.0tdi so 125kw...Ma niekto skusenosti so silnym TD?pchybujem ze tak vela vydrzia...
0
Blok asi přežije všechno, pohyblivé části (písty, klika, ojnice, vačky, ventily...) asi o něco míň, řekl bych, že to bude záležet na poměru výkon/robustnost (který se dnes stále snižuje) a na zacházení, ale 300 tkm nebude asi ani pro menší motor žádný problém. Nejchoulostivější asi budou extrémně namáhané (turbodmychadlo) a extrémně choulostivé (vstřiky) části motoru. To se dá špatným zacházením poku*vit za jeden den.
0
to je pravda..a navíc by stačil výbrus válců,možná kliky,nové ventily a jezdilo by se dál...To že velké motory vydrží není známo jenom z Ameriky - takové Tatry 613 které slouží jako sanitky mají proběh 600tisíc bez GO - jeden známý s ní kdysi u záchranky jezdil..😄
0
No to ti řeknu, to je fakt terno, když motor bez problému vydrží 200 táců... Tolik (bez problémů a oprav) vydrží 90% slušných evropských čtyřválců. Od amerického V8 se, řekl bych, očekává životnost přes 300 tisíc, ale mil... Nebo se pletu? Ale kolik ten motor za tu dobu sežere benzínu, ještě když musí tahat 3 tuny plechu (s jedním člověkem)...? Nic proti velkým a silným autům (taky bych chtěl větší než mám a pokud možno s V6), ale aby to bylo vysoké 2 metry a vážilo to přes 2 tuny, to mi přijde fakt poněkud moc... Nic není černobílé.
0
moc jsem tě nepochopil... ;-\
0
Nj, co naděláš. Asi jsem se vyjádřil zmatečně. Chtěl jsem říct, že a) každý slušný motor dnes nakroutí tolik, že ke konci jeho životnosti už pohání totální vrak... b) že mojí představě spíš lahodí auto střední třídy (evropské, americké, asijské... nezáleží) s rozumným motorem (větší R4 nebo 6vál), který umožní ve všech ohledech příjemnou jízdu než osmiválcem poháněný rádobyluxusní traktůrek s váhou okolo 2,5 tuny, který se tváří jako že je do terénu, ale přitom všichni (a majitel nejlépe) vědí, že mimo asfalt nikdy nevyjede...
Výbornej počin... Po čtyřech rocích kopneš do řadičky a dostaneš darem novou převodovku... BRAVO :yes: P.S. Vedle toho... podle čeho vybíráš svou káru snů... podle délky záruky na motor? Caddyho snad koupíš, i kdyby měl záruku jen v mezích, vyžadovaných zákonem, ne?
Mě se libí jedna věc... Když přišli Korejci do USA, tak se jim všichni smáli. A teď GM, největší automobilka, se od nich učí, jak z průseru ven. 😄 Tenhle krok zvolilo už více výrobců, možná i před vstupem Korejců, přesto se nad tím musím pousmát... 😄
Nesměj se. Už jsi viděl někoho, kdo by dobrovolně strkal hlavu do chomoutu? Pochop, že, když se někdo uchází o trh... udělá všechno pro to, aby jej získal... a třeba i za cenu počátečních ztrát, tedy volí skoro dumpingové ceny, podbízí se bonusy a poskytuje nebetyčné záruční podmínky. Ovšem když ten trh máš... dobrovolně nebudeš nabízet ruku... pět let nechráněnou rukavicí... Takže... vyděláváme na tom samozřejmě my, spotřebitelé... je za to ovšem krutá daň... někdo to totiž musí stejně zaplatit. Kdo myslíš, že to bude? 😄 Platí to ti, co jezdí s auty po těch pěti létech... neboť se budou muset zvednou ceny servisních praci... Takže to "my", tedy ten, kdo na tom vydělá... je jenom ten, co auta otáčí... krutá hra... silnější vždy vítězí... na Zemi asi už 100 tisíc let.
Chápu a rozumím, přesto se pousmívám (ale nevysmívám!). Těch cest, jak získat trh zpátky je několik, oni vybrali tuhle. A souhlasím s tebou až na tu krutou daň v podobě cen servisů. Když totiž opravdu zvýší kvalitu (nutná podmínka pro moje tvrzení), tak na těch letech netratí, naopak mohou dokonce vydělávat. Jak jsou přeci drahé záruční opravy, natož svolávací akce. Tohle by totiž z velké části mohlo odpadnout. Tedy je to příjemnější pro výrobce, v důsledku i pro zákazníky.
Kvalitu nijak zvyšovat nebudou... maj vyhodnoceno, kolik je to bude stát... a ví, že si to mohou dovolit. I zde, ostatně, jsme zažívali nástup korejskejch i japonskejch štik a mnoho lidí motivovala ke koupi tříletá záruka...