Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Přátelé, klame mě snad zrak? Ta Kalina GTI má otevřenou kapotu, nebo to soudruhům opravdu tak dobře lícuje? >😁
[odkaz]
Stále stejné, stále příliš jednoduché. jinak nemůže nebodovat... právě proto.
:-! V sobotu 9.9.2006 .je den otevřených dveří v Kvasinách od 8 hodin do 14hodin.Já vím , není to hlavní závod , ale aspoň něco.. :-! Už jsem ti to psal v článku Škoda Oktávia GT , ale zřejmně jsi to nečetl.. :-!
Zakladni linie jsou jednoduchym ztvarnenim stale libive, C Max patri mezi nejhezci ve sve kategorii, navic se prida predni cast a la S Max se zkosenymi svetlomety na ktere v opti paketu bude navazovat mohutna maska chladice, znak vsech novych Fordu...bude to velmi pekne. 😉
No... jsem opatrný ve chvále... když vyjel... byl jsem očarován... jenže časem jsem zjistil, že chybí "spodní proud".
Vypada to, ze Toyota se s novou Corollou bude soustredit spise na japonsky a americky trh, tzn., ze se Evropa docka nejakych crossover modelu vychazejicich z ni, nebo ustup z pozic. Pri pohledu na zrejme jiz finalni verzi myslim, ze i ve srovnani s dnes jiz postarsi Mazdou 3 vypada neskutecne unyle a to se prosim divame jiz na verzi, kterou vedeni nechalo prepracovat z duvodu prilis umirneneho puvodniho navrhu...///[odkaz]
Podstatně větší hrozbu představuje Čína. V roce 2030 chce být tato země největší jadernou velmocí na světě s největším počtem jaderných elektráren na světě. Čínská auta budou velmi levná na úkor kvality a krádežím patentů. V tomto směru si nedělám iluze. Nedávno jsem sledoval zoufalý boj jednoho českého podnikatele a konstruktéra, který u nás začal vyrábět čtyřkolky pro děti a ty samé se pak začly na trhu prodávat z Číny. Stejné aféry se objevily i v automobilovém průmyslu. Stejně jako jistý Crash-test čínského vozu, který dopadl katastrofickým výsledkem. Doufám, že se Evropa co se týče automobilů se bude bránit proti přílivu čínského šmejdu a zabrání tomu, aby se jejich výrobky ve větší míře dostaly dál než do Ruska. V tomto směru menší výběr značek než v Rusku opravdu oželím.