není divu, že je v japonských městech čisto a dobrý vzduch, když mají podíl dieselů 0,2%. Japonci v Evropě pak jenom nevěřícně kroutí hlavami, co je možné pouštět na ulice za špínu a to jenom proto, aby se ušetřilo pár hal. za phm ..................
0
Hele ty jeden bursíku, takovýho smogu jako v japon. megalopolích najdeš jen málokde na světě. Proč si myslíš že nosej na hubách roušky?? :-!
0
Protoze maji radi GTIho , teda co to placam, Jacksona? >😒] >😒]
0
>😒] 😉
0
ty taky musíš žrát všechno co vidíš v televizi... 😉
0
Pierro,to si vedle jak ta jedle... :no: Byl jsem ve třech Jap městech a po smogu ani náznak. A navíc na ten počet aut na ulicích o dost věrší ticho. No protože jim tam neřechtaj Tdíčka >😒] >😁 a s těma rouškam si to myslel vážně ?-asi se moc často díváš na špatný filmy v TV-jdi se radši vyvětrat... >😁
0
Culine ještě ty mě dneska zlob! Já sice nebyl ani v jednom jap. městě, zato můj kamarád tam tři roky žil. V Tokiu. A celkem mi o tom vyprávěl. 😉
0
Je mi jedno, jestli japonec kroutí hlavou nebo ne. Doprava - to nejsou jen osobní auta... Navíc, jestli motor spotřebuje 5L nafty nebo 7L benzínu je dost propastný rozdíl. Moderní motory se snaží udržet optimální poměr lambda=1, tzn. že na 1kg(nebo L) paliva spotřebují ekvivalentní množství vzduchu. Vezměme si příklad ze základní motorizace... benzín 1.2(40kW)=144g CO2/km; nafta 1.4 TDI(51kW)=127g CO2/km.
Vím, jsou tu další emise NOx, SOx, ale tím největším problémem je CO2 (viz. globální oteplování).
Nechci se hádat, jestli je lepší benzín, nebo nafta. Myslím si, že obě paliva zde mají své místo do té doby, než bude možné jezdit na vodík.
0
Jasne, nafta ma CO2 na lepsi urovni, ale smog ve mestech tvori prave ty dalsi emise. Rada evropskych mest ma problem s prachovymi casticemi, ne kazdej chrochtl ma filtr pevnych castic (navic se za to musi priplacet!), coz zpusobuje prave sedavy mrak nad centrem mesta. Nedivim se, ze se v Japonsku nafta nepovoluje, az ted se mercedes dostal do takovy levelu, ze je schopnej udelat "cistej" diesel. Akorat u nas se bude prohanet 80% TDI bez filtru. Zvlast me bavej ty TDI, co maj cernej celej zadek, jak jim z komina litaj saze.
0
S tím, co jste napsal, souhlasím. :yes: To TDi byl asi špatný příklad, VW koncern by si mohl vzít příklad třeba z PSA.
0
proc by se melo jezdit na vodik? vodik sam o sobe je ekologicke palivo, ale jeho vyroba uz rozhodne neni
0
Proč by se mělo jezdit na vodík? Zkusím to stručně popsat, jak to vidím já. (1) Vodík ve spojení s kyslíkem má vyšší výhřevnost(95MegaJoulů) než benzín(43MJ). To znamená, že s vodíkem mohou motory dosahovat vyšších výkonů i účinností. Tato problematika souvisí s pojmem Exergie paliv. (2) Jak už jste zmínil,vodík je ekologický a pokud se spaluje s čistým kyslíkem, vzniká "pouze" vodní pára. (3) Výroba v současnosti ekologická není (to je pravda), protože se vodík získává hlavně chemickou cestou, ale v budoucnosti by se měl "vyrábět" v tzv. FBR reaktorech. Píši to v uvozovkách, protože tam vzniká jako odpad. (4) Ropa a plyn dojdou asi za 100let, podobně uhlí (na to se navíc jezdí blbě). Uran v podobě, jak ho využíváme dnes dojde asi za 300let. Při použití FBR technologií je možné vyhořelé palivo znovu "spálit", pak by nám jádro mohlo vydržet 1600 let i více. Problémů je celá řada a jsou vzájmemně provázané. Zmíním jen nebezpečí zneužití technologie pro výrobu jaderných pum, atd. To jsem trochu odbočil. Jinak samozřejmě má vodík i nevýhody... Třeba se špatně skladuje (molekula vodíku je malinká a snadno projde krystalovou mřížkou Fe) a také zatím neumíme komerčně vyrobit dostatečně výkonné palivové články...
0
Benzinaky budu jazdit na etanol (pripadne bioplyn), naftaky na repkovy olej, mestske auta na elektrinu (solarne clanky, veterne, vodne elektrarne ...). Mozeme takto jadzit tisicky rokov a nikdy tieto paliva nedojdu a su absolutne ekologicke aj ich vyroba.
0
Není dostatek osevních ploch, což vylučuje etanol, řepkový olej apod. jako univerzální řešení (globální význam určitě mají), stejně tak slunce, vítr a vodu není možné využívat všude..
Vím, jsou tu další emise NOx, SOx, ale tím největším problémem je CO2 (viz. globální oteplování).
Nechci se hádat, jestli je lepší benzín, nebo nafta. Myslím si, že obě paliva zde mají své místo do té doby, než bude možné jezdit na vodík.