Novinky
0
* necum >😒]
Přejít do diskuze
Presne tak, tohle nemuze 911 konkurovat ani za nic, at uz modelu 996 nebo 997, a to uz nemluvim o takovy bombe, jako je treba 997 Carrera 4S, at se jde s timhle Audi zahrabat...
V nekterem z minulych clanku bylo, ze tahle Audina prijde na trh v roce 2008. Je prece nesmysl, aby se reklama tocila rok a pul dopredu a myslim, ze by byl unikat, aby auto bylo ve finalni verzi rok a pul predtim, nez se zacne prodavat. Taky se mi nezda, ze by se Audi takhle hloupe vzdalo sveho slavneho "single frame" na grilu vepredu. Tady neni skoro nic, ale na finalni verzi bych cekal poradne chromovanou tlustou listu...
Pokud jde o toceni pro nejakou prilezitost, je to podle me maximalne shot pro autosalon, ale urcite ne reklama a fakt pochybuju ze je na fotkach finalni verze...
Pokud jde o toceni pro nejakou prilezitost, je to podle me maximalne shot pro autosalon, ale urcite ne reklama a fakt pochybuju ze je na fotkach finalni verze...
Ne že bych prahnul po R8, ale na Audi je docela pěkný a logicky, když se ještě nevyrábí, tak nemůže jezdit nikde ani v Monte Carlu, takže moc nechápu, čím že to vlastně GTIho udoláváš. >😁
Tohle neni konkurence 911tce, to je jen mozna zbozne prani panu z Ingolstadtu, ale kazdy clovicek jen se spetkou vkusu zvoli klasiku 911. No a kovbojove s retezy a blbou blondynkou po boku sahnou po tehle hruze.
PŘESNĚ! Zrovna jsem to chtěl psát! Nikde žádné OOOO. Černý plasty alá Fabia Junior asi těžko. Plus držák na kameru na střeše (nebo co to tam je). Tohle je maximálně nějaká příprava na točení reklamy :-!
Hele podle mne lidi kurvej tudle planetu nejvice, moc zerou, tak ze navrhuuji se navzajem vyvrazdit a bude pokoj >😁
Zdar lidi,pokud si vzpomínáte tak Q7 byla točena do reklamy taky s částečným maskováním, taky nové mini bylo oficiálně představeno na fotkách s lehkým maskováním, je to teď móda nebo co. Mě spíš vadí celá ta souvislost mezi OOOO a Lambem. To, že se v S6 objevil motor z Gallarda, to jsem ještě překousnul, ale, že nestydatě vykradou Gallardo komplet, včetně naprosto typických Lambo kol, to je humus! Je to jakoby postavil Fiat supersport, který by byl jen převlečené F 430!!! Jistě kdysi existoval Fiat Dino s motorem z Ferrari Dino, jenže to byl zaprvé jen motor a zadruhé tyhle dvě italské automobilky mají k sobě rozhodně blíž než Audi a Lambo.... . Jinak designově je určitě R8 hodně povedené, o tom žádná... .
auta sou na***, nejezdete s nima, zabiji lidi, zabiji zvirata, zabiji ovzdusi, zabiji planetu. stop autum!jezdeme na kole co konich, ale ne autem!!!!
U brunejského sultána jsem ještě nebyl >😁 tak mrknu... vypadá to, že v Monacu vystavuješ techničáky >😒] No... snad mě tam pustěj 😉
Byl sem ta několikrát a tvrdí, že nejčastějším autem (minimálně v kategorii na dvě mega) je tam SL 55 AMG.. Koukni se do druhé diskuse!!! A zejména zkoukni kolik Coroll a kolik Golfů má v garáží brunejský sultán >😒] >😒] >😒]
Velmi zmatečná úvaha... ale jak jsem to dočítal... trnul jsem aby posledním slovem nebyla - Corolla >😒]
Je vidět, že jsi v Monte Carlu nikdy nebyl >😒] :no: Ti, co měli tu čest, tak vědí své.. když do Monte Carla, tak jedině s MB SL 55 AMG :-!
Tak mám pocit, že se "někdo" trochu seknul >😒] tohle není točení reklamy ani za nic! 1) auto nemá žádné logo Audi ani označení modelu; 2) červený pás u zadních světel nevypadá vůbec sériově; 3) celý je to oblepený nechutnýma plastama, takhle to prostě do série nepůjde
Tak konečně to vidíme v uchopitelných proporcích. Kdo čekal brodivost Quasimoda 7... ten bude hodně zklamanej. Kdo však zná segment supersportovní platinovej kovboj... tomu plesá srdce... Auto je doslova přikovaný k silnici... dokonalej posez... a zejména zadní partie... ta ti zvedá sebevědomí, co? No... když do Monte Carla... tak jedině s R8ičkou... P.S. Dokonalej jestřáb... BRAVO OOOO :yes:
Moc se mi to nelíbí. Nevýrazná nasupená přední část, boční křivky ala Bugatti Veyron. A ten červený pás v oblasti zadních svítilen? Prostě hrůza :no: :no: :no:
To se mi nezdá... nevypadá to jako sériová podoba, ani to nevypadá jako reklamní focení - auto je tam hrozně špinavé a podle mě ještě dost maskované... to bude nějaká blamáž 😄 Co to na nás Lehmann zkouší?
No, kdyz tu pisou, ze je to reklamni foceni... tak uz by to asi nemelo bejt maskovany. >😒] Ale na druhou stranu, nikde nejsou ani loga OOOO...
To ja jo - je to priserny. >😁 Kazdopadne stale doufam, ze alespon ted zadni cervenej pas mezi svetlama je maskovani. Ale asi ne. ;-\ Hruza hruz.
Mě zas příde porovnání člověka s tím autem nějaké divné! Jak stojí ten chlápek u tý R8mičky tak je tam MAXXI nebo to autíčko je tak nehorázně malinký??? 😲