Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Audi R8 při natáčení reklamy v USA

Ondřej Láník
Diskuze (43)
Evergreen rubriky špionážních fotografií se ani několik týdnů před premiérou nehodlá vzdát pozic ve sledovanosti článků na www.auto.cz.

Evergreen rubriky špionážních fotografií se ani několik týdnů před premiérou nehodlá vzdát pozic ve sledovanosti článků na www.auto.cz. Poslední snímky pořízené právě uplynulou středu pocházejí z filmování reklamních záběrů pro nový model. Automobil si díky našim americkým spolupracovníkům můžeme prohlédnout v definitivní podobě, která odhaluje konečně také řadu detailů.

Sériové Audi R8 vzniklo z konceptu Le Mans Quattro, poprvé představeného na frankfurtském autosalonu v roce 2003. Audi chce s novým modelem konkurovat německým vozům Porsche 911.

Ondřej Láník
Diskuze (43)
28. 8. 2006 20:29
Re: JESTŘÁB ÚTOČÍ
>:D :yes:
27. 8. 2006 19:02
Re: JESTŘÁB ÚTOČÍ
U brunejského sultána jsem ještě nebyl >:D tak mrknu... vypadá to, že v Monacu vystavuješ techničáky >:-[] No... snad mě tam pustěj ;-)
27. 8. 2006 18:55
Re: JESTŘÁB ÚTOČÍ
Velmi zmatečná úvaha... ale jak jsem to dočítal... trnul jsem aby posledním slovem nebyla - Corolla >:-[]
27. 8. 2006 18:35
JESTŘÁB ÚTOČÍ
Tak konečně to vidíme v uchopitelných proporcích. Kdo čekal brodivost Quasimoda 7... ten bude hodně zklamanej. Kdo však zná segment supersportovní platinovej kovboj... tomu plesá srdce... Auto je doslova přikovaný k silnici... dokonalej posez... a zejména zadní partie... ta ti zvedá sebevědomí, co? No... když do Monte Carla... tak jedině s R8ičkou... P.S. Dokonalej jestřáb... BRAVO OOOO :yes: