Novinky
Vnitrek je super (az na ten "hribek" budiku, ktery jako kdyby v puvodnim navrhu palubky nebyl a nakonec ho tam domontovali, ale to je malickost a pri pohledu zepredu to asi ani videt nebude - markantni je to na te prvni fotce). Ovsem ten exterier, to je naprosta tragedie a predek Tribecy by si velmi dobre rozumel se zadkem Kyronu... Alessio me asi zabije, ale ja ten predek proste nemuzu a zadni svetla z Alfy Romeo me taky nijak neberou. Nevidim na tom nic, podle ceho bych poznal, ze je to Subaru (ten obraceny lichobeznik zrovna tradicnim prvkem subaru neni). Ostatni automobilky problem s identitou svych SUV vetsinou nemaji, proc zrovna Subaru ano? 8-s
protože na subaru koukám víc než ty, projíždím designérské návrhy.koukám na auta určená pouze pro asijský trh...musím říct, že tohle subaru se mi líbí asi nejmíň. Ale poznám v něm subaru. Do takového auta to ale už chce diesel, takovéhle auto si na sport už nehraje,AWD tam je jen jako prvek aktivní bezpečnosti. Co se týče interiéru, nemám jedinou výtku, seděl jsem, bylo velmi pohodlné a palubka nápaditá a pěkná. Exteriér...je avantgardní, uvidíš,že si časem zvykneš, tak jako jsem si zvyknul já...teď s ní už nemám problém. Co se týče spotřeby...podle zahraničních testů se musí počítat se 14 až 15 litry spotřeby,bude to reálný údaj. Diesel by tomu citelně pomohl,myslím si.
Avantgardní? Na to pozor... Avantgardní, Alessio byl například Jaguar E-Type. Tohle nemá s avantgardou co do činění. Tohle je pokus o vlastní, originální, nenapodobitelnou vizáž. Myslím že se to povedlo dokonale>😁
Myslím, žes uhodil hřebíček na hlavičku... je to víc Kyron, než Subaru. Ale myslím, že za pár let, až obměněj modelové řady, si budou Subaru podobné... ovšem bohužel ve stylu tohoto SUV 8-s Těžké téma... pokud tu někdo miluje uhlazenost a jistou milost sedanu Legacy. No... musím nakonec poslat směrem k Santa Fe velký polibek.
ten hnusnej cumak bych jeste zkousnul, ale ta spotreba je kudla do zad. Rimak to nerad, ale tohle uz chce diesel.
Bože jak mohlo Subaru vypustit do světa takovouhle obludu?? 8-s Myslím že to srovnání s Kironem je trefné. Tribeca by se u mě bez problému zařadila do "TOP TEN" :-! Ale jedno přece jen pochválím a to interiér. Ten jakoby téhle zrůdě nepatřil. ;-\
mali by fotit len interier ... alebo obratit auto naruby [interierom von] ... lebo nieco tak skarede a pripominajuce vysavac [alebo ten ksicht ... videli ste "Zhave vystreli" ked si ten letec dal dolu kslikovu masku a mal taku natiahnutu hubu 😄 ] no ja neviam kam to subaru planje az z designom zajst ale podla mna toto je vrchol ... asi budu zvracet :no:
Tak nevím, mě se tohle ze vše SU u baru líbí nejvíc. Asi pro ty evidentní prvky půjčený od AR. Líbí se mi to. I ta spotřeba dobrá. Dobré auto... :yes:
Wolffe, takový soud si tu nedovolil risknout ano Alessio, a že ten by hodně chtěl >😁 Jinak... samozřejmě, že vkus vypovídá o přispěvateli... myslím, že jsem tě přečetl dokonale 😉 ... akorát mi nejde dohromady, jak se ti potom může líbit současně italská produkce... I když, Wolffe, když hóoodně přivřu oči a podívám se na murénní (lic. mari) ksichtík Punta... člověče... je to jasný... to je tvoje parketa 😉
jak, nedovolil risknout? Čtu dobře? Tady se nesmí říkat názory, když jsou jaksi mimo hlavní proud?
Jistě mohou... 😉 ovšem například takovej názor, ža například by někdo toužil přijít o panictví se Stellou 😄 ... to je přesně ten názor, spadající do těch rizikových 😄 😉 :yes: Klid... já vím, že ty víš, že já vím, že bys raději volil XC90...
No, tohle možná víš dobře. XC by byl veeelký konkurent(a zatím vyhrává-pro klidnou jízdu se hodí D5(že? 😉 ). ještě X5(3) a RX,málo peněz=Santa. ; to by byli hráči na mém stole zvaném "velká SUV"
Včera jsem byl ve Volvu a vzal si tam novej katalog na XC90... je to opět dokonale udělané, nafocené... Slyšel jsem, že když ten D5 zatneš... je s tím i zábava... ale pro XC90 je to málo... přeci jen ta váha potřebuje přes 200 koní. V max výkonu je v XC70... a dávaj ho (redukovanej) i do 40/50... V XC70 je to optimum.
pořád je to super motor,ale...chtělo by to D6 😉 (jako konkurence silným šestiválcovým dieselům nové generace)...nebo hybrid...uvidíme...
V nové generaci to bude vyřešeno.
dízl! Ano, dieselový motor - boxer, tři litry objemu, výkon kolem 220-240 koní. Je to sice Subaru, ale u tohohle modelu je to něco jiného
Tome tohle auto by kromě pořádnýho dieselu potřebovalo uplně přepracovat předek :-! když odmyslim Kyron, ukaž mi ošklivější SUV!
Musim, byt nerad (majitel a milovnik znacky Subaru), souhlasit s vetsinou nazoru, t.j. interier je pekny (i kdyz - mel jsem pred tim novou Primeru a pripada mi, ze se Tribeca trochu inspirovala palubkou a plynulym prechodem do dveri prave od tohoto Nissanu...), nicmene exterier mi prijde totalne nevyvazeny a tim padem i osklivy ;-\
Co rovnez postradam jsou typicke znaky Suba jako predevsim konzervativni vzhled nepodlehajici tolik modnim trendum, bezramova okna, vetsi sibr, atd.
Co rovnez postradam jsou typicke znaky Suba jako predevsim konzervativni vzhled nepodlehajici tolik modnim trendum, bezramova okna, vetsi sibr, atd.
Souhlas, kromě dieselu by to potřebovalo novej předek a možná i interiér. Mě tohle SUV taky moc nebere ;-\
Pravdou je, že by jsme si měli počkat na "osobní setkání".. už párkrát se mi stalo, že auto na fotce vypadalo hnusno hnusně, ale v reálu to bylo trochu něcojiného.. uvidíme. Ale ten diesel by teda mít v nabídce měli, stejně tak i pro Legacy, Outback a Forester
Jsem fanda Subaru, ale ten design je opravdu, mírně řečeno, trošku těžkopádný... Designér je možná fanoušek Star Wars, protože čumák mi nejvíce připomíná Darth Vadera a jeho masku.
Naživo vypadá Tribeca o něco lépe, vyváženěji. Vadí mi ale ztráta tradičního prvku Subaru - bezrámových dveří.
Naživo vypadá Tribeca o něco lépe, vyváženěji. Vadí mi ale ztráta tradičního prvku Subaru - bezrámových dveří.
K tem názorů na design, musím říct, že pokud tohle auto chcete odsuzovat po jeho vzhledové stránce, měli byste si počkat na osobní "setkání", protože já byl také od počátku velmi zklamaný designem a poté, co jsem Tribecu řídil v Kanadě, musím říct, že je pouze nefotogenická, má něco hodně do sebe... A pokud mi něco zepředu připomíná??? pak Porsche Cayen, schválně si dejte obrázky přídí těchto aut vedle sebe. Abych to uzavřel, mít na ní, šel bych do ní !!! (a snad časem půjdu 😉
Já ji naživo viděl a přišlo mi to stále hnusný. Neřídil jsem to, jen prohlížel zaparkovaný, ale ten hnusnej čumák se nedá. 8-s
Cayen...? Taky ho tam vidím,a le raději sem to nechtěl psát, neb by GTIho trefil šlak... Ale on si nezapoměl rýpnout do GP (ach jo, to je utrpení, když se něco prodává líp než Apoštola Guru dohromady... ) >😁 .
Ale když už to tady někdo nahodil. Jo ten čumák je tam trochu násilnej, ale enní to tak zlý, jak se tady píše... Tribecy se prostě zastávám... A NEDĚLÁM TO ČASTO... :yes:
Ale když už to tady někdo nahodil. Jo ten čumák je tam trochu násilnej, ale enní to tak zlý, jak se tady píše... Tribecy se prostě zastávám... A NEDĚLÁM TO ČASTO... :yes:
OK, Tribeca nepatří k nejhezčím SUVčkám, musíme zatlačit slzu.. Hej, Subarufans, co říkáte na tohohle nového krasavce [odkaz] IMHO je to docela povedenej a pěkně drsnej lesník :yes: :yes:
nejde mi to pustit 😒
Mě to normálně funguje! [odkaz]
Access Denied.
Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.
Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.
p.s.kdo mi nevěří tak ať se mrkne na www.autovk.cz
Slávek