Novinky
Čaues mari! Tak takováhle příšera se narodí když hornet osouloží picanto a u toho jim asistuje vejtřeska >😁 >😒] jinak souhlas. Tyhle malí přizdi*** z japonska + ty jejich krabičky do zasekanejch měst jsou opravdu vrcholy nevkusu... 8-s
😉 jj, říká se účel světí prostředky, ale i malé auto může vypadat solidně-když se chce... Na škaredé auto se spotřebuje zrovna tolik materiálu a lidské práce, jako na to hezké... Nemůžu vystát třeba tu žraločí tlamu na P 207... Na co si ty auta probůh chtějí hrát? Malé auto má být šik, veselé, hravé, praktické. Ale hlavně v žádné křeči... Malé auto s maskou od Hemi 😄 😄 😄 to je bída...
mari co nová corsa??
ale vždyť ta velikostí své masky, jejím tvarem přece nepřesahuje rámec ostatních... Pro jistotu ji porovnej s tím Suzuki nahoře.
nechci srovnávat s touhle obludou. jen jsem se ptal, co říkáš na navou Corsu??
nova corsa sa mi paci hlavne ako 5dverovy..neviem preco...malo by to byt opacne 8-s ....
a sorry ze som pchal do diskusie 😄
a sorry ze som pchal do diskusie 😄
moc se mi líbí. Je trošku taková drzá... Jisté rezervy vidím v interiéru, který má třeba aktuální Astra o mnoho lepší. Kapku to zavání koreou, snad to bude v reálu o něco lepší. Jinak venek je špica 😄 :yes:
Jiste na zakladnim konceptu GP nebylo co zkazit... >😁 Zcela vazne, Corsu jsem nazivo nevidel, ale oproti odchazejici, sice prijemne, ale tak trochu unyle generaci je na obrazcich chicozni.
A to myslim uplne vazne.