Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Suzuki Splash: přímo mezi Swift a S4X

18 komentářů

Suzuki SX4 a ne S4X 😉
na kamionu? Proč ne... 😉
Nahodou... mne by sa velmi pacila taka maska na kamione. 😄
A to myslim uplne vazne.
Líp bych to nenapsal :yes: :yes: :yes: :yes:
k určité velikosti auta se tak morbidní přední maska prostě nehodí. Jak by se Ti líbilo nemluvně s hubou Micka Jagera ?
jsme na to stejně 😉
😄 😉
Co je na tom, spatneho? Byt tam ctyri kruhy a jmenovat se to A1, tak se spousta lidi rozplyne blahem... 😉 myslim, ze pokud by zaluzie masky byly v barve vypadalo by to jeste hur a opet plati, jak by to vyznelo in natura...
mě se nelíběj ty barevný interiéry. I když pro ženský právě tohle může být lákadlem. 😉
Jiste na zakladnim konceptu GP nebylo co zkazit... >😁 Zcela vazne, Corsu jsem nazivo nevidel, ale oproti odchazejici, sice prijemne, ale tak trochu unyle generaci je na obrazcich chicozni.
moc se mi líbí. Je trošku taková drzá... Jisté rezervy vidím v interiéru, který má třeba aktuální Astra o mnoho lepší. Kapku to zavání koreou, snad to bude v reálu o něco lepší. Jinak venek je špica 😄 :yes:
nova corsa sa mi paci hlavne ako 5dverovy..neviem preco...malo by to byt opacne 8-s ....
a sorry ze som pchal do diskusie 😄
nechci srovnávat s touhle obludou. jen jsem se ptal, co říkáš na navou Corsu??
ale vždyť ta velikostí své masky, jejím tvarem přece nepřesahuje rámec ostatních... Pro jistotu ji porovnej s tím Suzuki nahoře.
mari co nová corsa??
😉 jj, říká se účel světí prostředky, ale i malé auto může vypadat solidně-když se chce... Na škaredé auto se spotřebuje zrovna tolik materiálu a lidské práce, jako na to hezké... Nemůžu vystát třeba tu žraločí tlamu na P 207... Na co si ty auta probůh chtějí hrát? Malé auto má být šik, veselé, hravé, praktické. Ale hlavně v žádné křeči... Malé auto s maskou od Hemi 😄 😄 😄 to je bída...
Čaues mari! Tak takováhle příšera se narodí když hornet osouloží picanto a u toho jim asistuje vejtřeska >😁 >😒] jinak souhlas. Tyhle malí přizdi*** z japonska + ty jejich krabičky do zasekanejch měst jsou opravdu vrcholy nevkusu... 8-s
co to je zase za předek? 8-s . To už nikdo nedokáže vhodně zvolit masku k malému autu? To sakra všichni touží po Smartu s chladičem z Pragy RN? Co tato doba přináší za nevkus, to se nedá popsat. Celkový dojem: 5