Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai Sonata již od 519.900,-Kč (sleva 70 tisíc)

41 komentářů

Konkurenceschopných 520 tis.? Já to vidím na bezkonkurenčních 520 tis. 😉 . teda, pro toho, komu se to auto líbí a chce ho...výborná nabídka!
Alessio naprostej souhlas. Ať si o korejcích říká kdo chce co chce, 520t je skvělá nabídka, navíc Sonata je i docela pohledné a vůbec ne špatné auto. :yes: :yes: 😉
tady na ostravsku jich jezdi cim, dal tim vice...a rekl bych,ze jejich koncentrace primo v miste meho pusobiste patri mezi nejvetsi na svete 😉 A propos...je tu take 3xGrandeur... 😉
Jo Grandeur je taky velice pohledný sedan. Ono Hyundai asi z těch korejců udělalo největší pokrok v designu. Ale najdou se i opravdu delikatesní kousky z korejské design. kuchyně - třeba takovej Opirus... >😒]
co máš proti S-typu? >😒]
mám ho doma - od BBURAGA! >😁
>😁 >😒] >😒] >😒] :yes: 😉
Hlidej si zada hombre!!!! >😒]
>😒] ... možná, že kdybych zkusil, mluvil by jinak 😉
pominu-li poněkud diskutabilní image, to auto je neskutečný kočár... Tak velká a měkká sedadla jsem zažil snad jen u aut ze zlatých 80tých let. Každý prostě netouží po žebřiňáku... 😉 . Svez se po dálnici v Golfu/ Octavii a v Sonatě 😄 .To je loď... Na motokárovou trať se asi nevejde, takže přilbu a kombinézu nechej doma. To auto je o výborné ceně. O bezkonkurenční ceně za pohodlí. Tak neohrnujme nos. I důchodci mají své dny 😄 :yes:
Nechci malovat vlka na zeď, ale jestli dorazí předseda Výboru pro potírání neevropské činnosti, tak jste v těžkým průseru... 😉
jeho slovo po nedávných extempóre už málokoho zajímá
To už platí dlouho, ne? Nebo mi něco uteklo?
Po tom, co tady předvedl.. se tady raději pár dnů neukáže
Mam ho doma ve sklepe. Zatim jeste nevim co s nim provedu. Asi zacnu vybirat penize za moznost tryzneni😄 A pak si nebudu muset kupovat prepazku, budu v baliku >😒] >😒] >😒]
Chtělo by to sehnat jehlice na pletení.. a pak vybírat prachy za každé píchnutí + přiměřené množstevní slevy >😒]
ZZmije slibil, ze mi pujci ty svoje😄 Prej ten svetr pro pritelkyni (Tibbyho) doplete na podzim >😒]
hlasim sa, len ma nenechajte ist prveho, lebo po mojom pricineni uz by nebolo koho tryznit >😒] a matesovi by som rovno dal pin na svoj ucet >😁
Ten PIN, to je zajimava myslenka😉 To musime zrealizovat >😁
dobre ale najprv vybielime GTIho ucet, hej? >😒] >😒]
Abysme nebyli zklamany😉
Přišel jsem o něco zajímavýho?
Ani ne. Pokud jsi masochista, tak se podivej pod clanky o Jaguaru, prodeji aut v CR, Fiatu , Land Roveru a vubec pod vsechny z poslednich 9 dnu, kde je vice prispevku. Pokud jsi po obede, tak si to nech na pozdeji.
Moc tu sice nepřispívám, ale jím se bavím. Spíš už mám ale pocit, že to dělá, aby si z nás dělal *.
spíš je masochista...zdá se mi 😉
skor mu je uplne jedno, co si o nom ludia myslia, kedze je tu v internetovej diskusii kvazi anonymny...
To je pohoda, ze je aspon na chvili v *.... :-! Co takhle prestehovat server na jinou adresu a nerict mu vo tom? >😒]
>😁 :yes:
Kdo je v *? VW GTI? Nějak mi to uniklo,vlasně jo,slůvka "brácho" a BRAVO jsem už nějaký den neviděl.Možná někomu v práci blokli přístup :yes: a doma připojení nemá.BRAVO! 😉
Nacpat se do střední třídy v Evropě, kdo by nechtěl, že. Hyundai s Kií začíná být mistr vylamování dveří - SUV, nižší střední, malé i mini, ba i sporťáky - ale dostat se mezi fleetové manažerské povozy, to by byla přímo díra v betonovém krytu. Hyundai i Kia s tímhle v Asii problém nemají, ale v Evropě jdou zhruba do třetího kola a jde to ztuha. Když si ale připomenu předchozí generace Sonaty, tak tentokrát má Huyundai nabito opravdu ostrými,ne nějakými diabolkami nebo rýží. 😄 Ta sleva tentokrát není úplatek za korejský kompromis, je to opravdu ten krumpáč ve dveřích.
Mezi fleetové vozy se dostane, až bude mít diesel. Co vím, tak dosud v nabídce není. Ale aspoň dodělali to rádio, dřív tam dodělávali Sony a to bylo něco ohyzdnýho
Diesel ponukaju uz asi 2 mesiace!
Ještě před posláním příspěvků jsem se kouknul na web a tam byly jen ty dva benzíny.
[odkaz]
Máš pravdu.
Na mojí omluvu: tady nic není- ten samej web, jen sekce motory: [odkaz]
Jojo, ještě nedoplnili... Pravidlo na všech stránkách automobilek - nejaktuálnější je ceník 😉
V nabídce je již asi 3 měsíce (i v ceníku) CRDI 98 kW, 6-ti kvalt. Mám 2.4 asi 10 měsíců, zatím naprostá spokojenost kromě závady imobilizéru, kdy jsem zůstal stát na D1. Samozřejmě servis vše zajistil a vyřešil včetně přistavení opraveného auta před dům. Nevím zda by se podobně zachovala Škoda. Mám dvě malé děti a co se týká pohodlí a prostoru, toto auto nemá konkurenci. A cena - pro srovnání stejně vybavený Superb 925 000 Kč. Sonatu jsem koupil za 650 000 Kč.
Co se týká spotřeby tak to píše dlouhodobě 9,3 l a to na 2,4 l docela ujde.
Pořád platí rozdíl oproti jiným 200 000 Kč.
Kvalita auta co se týká zpracování je již srovnatelná s konkurencí. Dříve jsem měl VW Bora. A další plus Hyundai se nekrade! Aspoň zatím.
Podle mě mají evropští výrobci velký problém.
Ja som ju vyskusal s tym dieslom v Kosiciach. Motor je velmi pruzny, dobre odhlucneny a to som sestku ani nezaradil. Ani som sa nenazdal a na tachometri bolo 120 km/h. Auto je naozaj velmi priestranne a pohodlne. Na buduci rok chceme kupovat nove auto a tak je jeden z kandidatov. Osobne vobec nemam predsudky proti korejskym autam.
Evropa je ve fleetove politice porad jeste dost sovinisticka a stavi asijskym vozum sklenene zdi. Nemecke firmy kupuji nemecka auta, francouzske francouzska apod... Oni si to uprimne receno sami korejci neusnadnuji a funguje to tam stejne - kdo si v Koreji koupi evropskou premiovku tak muze brzo cekat navstevu z financaku - aspon tak to tvrdili... A ze by napr. korejsti diplomate v Evrope jezdili v opirusech nebo grandeurech... kdepak, merceedes je merceedes...
Je krásné, jak si tu můžeme po dlooouhé době pět chvály na korejská auta, aniž by nás Pan Vlkohrad sjel na tři doby za aninevímco. >😒]
Vsak on sa tu zanedlho ukaze a mame po vtakoch >😁