Novinky
0
Abysme nebyli zklamany😉
Přejít do diskuze
Kdo je v *? VW GTI? Nějak mi to uniklo,vlasně jo,slůvka "brácho" a BRAVO jsem už nějaký den neviděl.Možná někomu v práci blokli přístup :yes: a doma připojení nemá.BRAVO! 😉
Evropa je ve fleetove politice porad jeste dost sovinisticka a stavi asijskym vozum sklenene zdi. Nemecke firmy kupuji nemecka auta, francouzske francouzska apod... Oni si to uprimne receno sami korejci neusnadnuji a funguje to tam stejne - kdo si v Koreji koupi evropskou premiovku tak muze brzo cekat navstevu z financaku - aspon tak to tvrdili... A ze by napr. korejsti diplomate v Evrope jezdili v opirusech nebo grandeurech... kdepak, merceedes je merceedes...
To je pohoda, ze je aspon na chvili v *.... :-! Co takhle prestehovat server na jinou adresu a nerict mu vo tom? >😒]
Je krásné, jak si tu můžeme po dlooouhé době pět chvály na korejská auta, aniž by nás Pan Vlkohrad sjel na tři doby za aninevímco. >😒]
V nabídce je již asi 3 měsíce (i v ceníku) CRDI 98 kW, 6-ti kvalt. Mám 2.4 asi 10 měsíců, zatím naprostá spokojenost kromě závady imobilizéru, kdy jsem zůstal stát na D1. Samozřejmě servis vše zajistil a vyřešil včetně přistavení opraveného auta před dům. Nevím zda by se podobně zachovala Škoda. Mám dvě malé děti a co se týká pohodlí a prostoru, toto auto nemá konkurenci. A cena - pro srovnání stejně vybavený Superb 925 000 Kč. Sonatu jsem koupil za 650 000 Kč.
Co se týká spotřeby tak to píše dlouhodobě 9,3 l a to na 2,4 l docela ujde.
Pořád platí rozdíl oproti jiným 200 000 Kč.
Kvalita auta co se týká zpracování je již srovnatelná s konkurencí. Dříve jsem měl VW Bora. A další plus Hyundai se nekrade! Aspoň zatím.
Podle mě mají evropští výrobci velký problém.
Co se týká spotřeby tak to píše dlouhodobě 9,3 l a to na 2,4 l docela ujde.
Pořád platí rozdíl oproti jiným 200 000 Kč.
Kvalita auta co se týká zpracování je již srovnatelná s konkurencí. Dříve jsem měl VW Bora. A další plus Hyundai se nekrade! Aspoň zatím.
Podle mě mají evropští výrobci velký problém.
Ja som ju vyskusal s tym dieslom v Kosiciach. Motor je velmi pruzny, dobre odhlucneny a to som sestku ani nezaradil. Ani som sa nenazdal a na tachometri bolo 120 km/h. Auto je naozaj velmi priestranne a pohodlne. Na buduci rok chceme kupovat nove auto a tak je jeden z kandidatov. Osobne vobec nemam predsudky proti korejskym autam.
hlasim sa, len ma nenechajte ist prveho, lebo po mojom pricineni uz by nebolo koho tryznit >😒] a matesovi by som rovno dal pin na svoj ucet >😁
skor mu je uplne jedno, co si o nom ludia myslia, kedze je tu v internetovej diskusii kvazi anonymny...
ZZmije slibil, ze mi pujci ty svoje😄 Prej ten svetr pro pritelkyni (Tibbyho) doplete na podzim >😒]
Mezi fleetové vozy se dostane, až bude mít diesel. Co vím, tak dosud v nabídce není. Ale aspoň dodělali to rádio, dřív tam dodělávali Sony a to bylo něco ohyzdnýho
Nacpat se do střední třídy v Evropě, kdo by nechtěl, že. Hyundai s Kií začíná být mistr vylamování dveří - SUV, nižší střední, malé i mini, ba i sporťáky - ale dostat se mezi fleetové manažerské povozy, to by byla přímo díra v betonovém krytu. Hyundai i Kia s tímhle v Asii problém nemají, ale v Evropě jdou zhruba do třetího kola a jde to ztuha. Když si ale připomenu předchozí generace Sonaty, tak tentokrát má Huyundai nabito opravdu ostrými,ne nějakými diabolkami nebo rýží. 😄 Ta sleva tentokrát není úplatek za korejský kompromis, je to opravdu ten krumpáč ve dveřích.
Chtělo by to sehnat jehlice na pletení.. a pak vybírat prachy za každé píchnutí + přiměřené množstevní slevy >😒]
Moc tu sice nepřispívám, ale jím se bavím. Spíš už mám ale pocit, že to dělá, aby si z nás dělal *.
Ani ne. Pokud jsi masochista, tak se podivej pod clanky o Jaguaru, prodeji aut v CR, Fiatu , Land Roveru a vubec pod vsechny z poslednich 9 dnu, kde je vice prispevku. Pokud jsi po obede, tak si to nech na pozdeji.
Mam ho doma ve sklepe. Zatim jeste nevim co s nim provedu. Asi zacnu vybirat penize za moznost tryzneni😄 A pak si nebudu muset kupovat prepazku, budu v baliku >😒] >😒] >😒]
Nechci malovat vlka na zeď, ale jestli dorazí předseda Výboru pro potírání neevropské činnosti, tak jste v těžkým průseru... 😉
pominu-li poněkud diskutabilní image, to auto je neskutečný kočár... Tak velká a měkká sedadla jsem zažil snad jen u aut ze zlatých 80tých let. Každý prostě netouží po žebřiňáku... 😉 . Svez se po dálnici v Golfu/ Octavii a v Sonatě 😄 .To je loď... Na motokárovou trať se asi nevejde, takže přilbu a kombinézu nechej doma. To auto je o výborné ceně. O bezkonkurenční ceně za pohodlí. Tak neohrnujme nos. I důchodci mají své dny 😄 :yes:
Jo Grandeur je taky velice pohledný sedan. Ono Hyundai asi z těch korejců udělalo největší pokrok v designu. Ale najdou se i opravdu delikatesní kousky z korejské design. kuchyně - třeba takovej Opirus... >😒]
tady na ostravsku jich jezdi cim, dal tim vice...a rekl bych,ze jejich koncentrace primo v miste meho pusobiste patri mezi nejvetsi na svete 😉 A propos...je tu take 3xGrandeur... 😉
Alessio naprostej souhlas. Ať si o korejcích říká kdo chce co chce, 520t je skvělá nabídka, navíc Sonata je i docela pohledné a vůbec ne špatné auto. :yes: :yes: 😉