Novinky
0
mně se líbí.. takže se dělí o 2-3místo.. 😉 :yes:
0
A kdo je na stejnem miste a miste lepsim?
u mě se dělí asi o 421 až 422 místo. Což ovšem není žádný debakl. Clkový dojem: Venek 2, vnitřek 3, šaltpáka 5-
Tys byl vzdycky jinej >😒]
>😒]
Venek 1*, vnitřek1*, šaltpáka 1* >😒]
No tohle auto je nádhera sama.
Nechcete mi někdo půjčit 3mil. kč a já vám budu splácet 500,-kč měsíčně. >😒] >😁 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
No tohle auto je nádhera sama.
Nechcete mi někdo půjčit 3mil. kč a já vám budu splácet 500,-kč měsíčně. >😒] >😁 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
no, prodej dítě, obě ledviny (pytlík u těla ti stačí,ne?), jednu plíci,srdce(kup prasečí, ať ti ho tam šoupnou),kus jater...sakra, to by bylo, abys nedal základ na lízačku a ujel s tím na ukrajinu užívat života! (teda než chcípneš nebo tě chytí) >😁 Teď vážně: prodej dítě...
Moc díky za výbornej tip. >😁 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Puč mi tvoje dítě a bude to O.K.
Puč mi tvoje dítě a bude to O.K.
musíš trochu máknout...nářadí máš? >😁
SUV bych si nikdy nekoupil, ale kdybych musel, tak jedině X5, už jenom pro to, že je to BMW.
To sem opravdu necekal nova X5 je uzasna... Bungle je kouzelník !!!
BMW musí čelit útok od několika verzí Mercedesa jako od ML, R, GL, a Q7, Tuaregu a to mu asi nevyjde neni na to moc hezký jako to minulý >😒] >😒] :no: :no:
no bal som sa .. ale mne sa to paci ... som sice zastancom klasickych BMW ale fakt sa mi to paci .... treba videt nazivo .. zatial :yes:
no suvcka moc nemusim, ale toto by som bral vsetkymi dvadsiatimi !! nadhera !!! :yes: :yes:
Celkově to auto vypadá dobře až na zadní světla, která mě připadají dost archaická. Proč tam proboha nedali ledky a trochu se neodvázali, vždyť zezadu nikdo nepozná, že se jedná o novou X5 :no:
Že by po dlooouhé době zase jedno docela pěkné BMW? Možná už v Mnichově Bangla nacpali nějakými uklidňujícícmi léky... A nebo ho už (konečně) zavřeli do klícky a tohle auto už navrhoval někdo jiný (?) Tak jako tak to vypadá na jedno z hezčích SUV. Range Rover Sport a Volvo XC90 jsou IMHO stále nej, ale už jen o kousek...
XC90 je úhledný Ikean, Touareg uhlazený elegán, ML švihák lázeňský, nová X5 je inteligentní svalovec (jde to vůbec? >😒]). Uvidíme jaká bude naživo, rozhodně je fotogenická, což u Bangleho aut není zvykem. Líbí se mi čím dál víc, po 3 coupé, už druhé krásné BMW. :yes:
..tak to je ovsem narez panove...co vic k tomu rict.. 😉 BMWRAVO (sorry GTI ze sem ti tak zprznil tvoje heslo) 😉 😄
Mne sa to tiez lubi, akurat sudruhovia exterierovi dizajneri v BMW mali asi par rokov dovolenku, lebo nic moc nove nevymysleli. Laikovi sa mozno zda aj X3 dost podobne ako X5 (odhliadnuc od velkosti), a to nehovorim o porovnani so starou X5.
Kdyz to vypada jako X5, tak je to spatne, protoze to vypada porad stejne. A kdyby to vypadalo jinak, tak je to spatne, protoze to nevypada jako X5. Takhle je to vzdycky a se vsim 😉
Nelze vymýšlet pořád něco převratně nového. Dobré a tradiční automobilky pracují na zlepšení vzhledu a motorizaci aut, nikoliv na převratných novinkách. Až ho uvidíš v reále, zjistíš jakým majestátním dojmem působí, je větší a lepší. X5 tuto třídu odstartovala¨a nenechá si do ni moc mluvit.
Povedené auto :yes: :yes:
Tohle že je NOVÁ generace? Dyť kromě čumáku, je to pořád stejný... 8-s No a ten nesourodý čumák :no: špaténka... Minulá gen. je jedno z nejhezčích SUV, ale nová ji dle fotek nepřekoná...
tak tak, tohle je na novou X5 dost slaby
Vy dva hoši... zkuste zejtra Dům techniky a mládeže... hledaj prej mladý skautíky do kroužku recitace... Tam je naděje. V hodnocení aut... to je beznadějný. Yaroukhu, jak můžeš na ikonu designu následujících pěti let v SUV napsat, že je to slabý? Slabě je možná tak opečenej buřt ve stánku na Václaváku... ale, jestliže nevidíš ty boční prolisy, ty výkroje blatníků, harmonii zádi, její dokonalou siluetu (na to mrkni)... jestli nevidíš ten dravčí předek, tu potentní přední kapotu... pak se musím ptát, jestli už jsi vůbec kdy viděl nějaký auto... vždyť když pojede kolem tebe X5... jen si to přiznej... ty klekneš do prachu... a uvědomíš si svou nicotnost... a jestli ne... prosím tě můžeš mi tu napsat, co by sis z tohoto segmentu koupil raději?... alespoň tedy od Buraga...
Už jsem ti to psal jednou a zjevně jsi to nepochopil: Jdi s těma svejma moudrama do *. Aplikuj si ty své kraviny na svoje haranty. Jsi už velmi nudnej, vlezlej a otravnej. Respektuj cizí názor. Nemusíš zde neustále ke všemu vypisovat ty svý slaboduchý debility. Možná to ten tvůj pitomej mozek nechápe, ale ten, kdo tu * diskuze, jsi jedině TY :no:
Tak především se zhlubooka nadechni a napij vody... Pak si přečti ty sprostoty, co plodíš. Jsi velmi nevyzrálý a velmi dětinský, ZZ. Až budeš psát názory a né bláboly... rád tě budu číst. Ovšem, hlavně slušně... slušně, ZZ, abys tu z diskuze neudělal svůj ZZapáchající chlív. :no: :no: :no:
Říká ten, kdo tu o druhých lže, zakládá OT flamewar, uráží a diskriminuje. Ne, díky: běž do *!
Ještě chvíli... a už to přejde, ZZajíčku... Kdybych mohl... zazpívám ti ukolébavku... P.S. To "diskriminuje", to je kouzelné >😒] Jsi přihřátej nebo přehřátej? >😒]
Souhlas!!!!Mě se nová X5 taky moc nelíbí. Ale je to jen můj názor.Když vidím na ulici stát současnou X5, podlamují semi kolena, jaká je to nádhera!!! Ale tahle X5 vypadá ze předu hrozně. Snad si časem zvyknu
Mně se líbí, naopak současná se mi již nelíbí. Již je znát její datum narození... 😄 V dnešní konkureci by již neobstála. Naopak tato nová X5 je nádherná a tak jak někteří kritizují tu záď, tak já jí vnímám jako krok správným (rozuměj po dle mého názoru nevydařené zádi v novém Báwu 3 sedan) a tradičním směrem ala BMW... :yes: :yes:
Dle fotek bych nesoudil, jiz v serii vypada X5 jako ML po vyjezdu z bran AMG. Ne, nejedna se o krasne RX, tohle je opravdu muzska zalezitost. A vychazet ze tvaru krasneho predchudce je to nejlepsi co mohlo BMW udelat, take to mohlo dopadnout jako posledni vymena generaci u rady 7, nebo-li sok a postupne privykani. Tohle je lepsi a navic se mi libi interier cerpajici spise z rady 3 nez 5 a opetovne pootaceni stredoveho tunelu k ridici, za coz paradoxne muze zrejme Audi a interiery jeho poslednich modelu. Co bude velmi zajimave sledovat, kam se vysplha rucicka vahy ve srovnani s konkurenty. RR Sport je krasny ale 2,5t netto je prilis, daleko k teto vaze nema ani Q7, ja tedy doufam, ze alespon u zakladnich verzi se vejde X5 po 2t.
Váha pod 2 tuny by při těch rozměrech byla spíš malý zázrak, ale co kdyby.
Tak jsem si prave zjistil jizdni vykony nove X5 a jsou dosti nevyrazne, kdyz 3.0d twin turbo s 272HP ma 0-100km/h za 8,2s coz nevypada prilis dobre, zakladni vaha podle me tedy u nejlehciho provedeni 2,2-2,3t... ;-\ Konec nejpresvedcivejsiho velkeho SUV z hlediska jizdnich zazitku...
To je těžký, X5 byla na silnici ve srovnání s konkurencí tak dobrá z velké části hlavně proto, že byla o kus menší. Teď to rozměrově dohnala, přibrala a zákonitě otupí, tzn. pro zážitky s SUV budem muset k X3. Anebo vzduch, takový Touareg na vzduchu je na silnici skoro stejně dobrý jako stará X5.
Je to nádhera! Viděl jsem ho u Mnichova na dálnici a působí impozantně! Chtěl bych ho - na rozdíl od autobusu od Audi.
Pavel
Pavel
Minulá generace byla osobitá, ale tak trochu s nohama do x... Koukám, zírám no nového bavoráčka a jsem ... dokonale unesen a omámen. Tak kompaktní... tak milý... tak harmonický... tak jedinečný... a pozor... neokázálý (ma BMW :yes: ) přitom velmi respekt budící. Já v pokoře zvedám všechny palce protože nemám jedinou výtku. Pro mne je to teď teprve ta prává X5ka :yes: BRAVO BMW :yes:
Jak pravíš...je krásná...snad ještě aby jezdila tak jak slibuje vzhled... a rád bych se s výbavou moc neodlepil od dvou milionků...pak by měla 5 hvězdiček...ale i tak...jasná volba..!!!
tohle by mě zajímalo... proč jasná volba..?
Protože nejlepší technika (podvozek, motor), design v duchu nejlepších tradic BMW, no a konečně i kufr, takže člověk nemusí jezdit na lyže s rakví na střeše...v rámci SUV...manželky fotbalistů asi ML, spořínci XC 90, ale ti kdo chtějí jezdit, potřebují prostor, mají rádi přirozený respekt ale nechtějí budit přehnanou pozornost (Q7)...mají jasno... No, je tady ještě prostor pro excentriky...Range...
😄 je to nadhera, je tak agresivne!!! pamatam si ked vysla prva X5, nepacila sa mi, pripadali mi iba ako zvysene BMW 5 kombi. ale teraz to vsetko dizajneri zliali dokopy a ja tlieskam!!! holt, toto bangleovmu teamu naozaj vyslo!!! klobuk dole. po dlhsom case po zhliadnuti fotiek SUV som pocitil "skemrani v podbrisku" 😄
A co teprv s desetiválcem (z M5 a 6), to bude poježděníčko >😒] >😒] >😒] BMW forever :yes: :yes: :yes: :yes:
Kua mazec!! Úplně sem si z ní sednul na zadek... Předek mazec, zadek mazec a to mezi tím žádná moc velká změna, což je ovšem pochopitelné... Interiér taky vypadá dost solidně... Vypadá to i na další zjednodušení iDrivu... Akorát ta kvrdlačka "vypadá nějak divně"... Chci ale vííííííc informacíííí... Vííííc, víííc, mnohem vííííc... Bude to určitě solidní tech-paráda... Už podle toho PDC...
...a tak podruhe za kratkou dobu (BMW rady 3), bude muset dat slevu na skladove vozy diky uniku informaci... Evidentne "zapracoval" nekdo z agentury zajistujici PR materialy, u rady 3 to byl nekdo ze Slovinska, ted to vypada na guys z USA.
Tak mě napadá... nebylo by od věci... uspořádat anketu na téma - co paseš v garáži >😁 tedy jakou třídu... Bylo by to incognito, nemusel by ses bát, že ti v garáži udělá sťáru patrola technickejch služeb odchytávající zaběhlý psy a vraky... Podle diskuze to tu vypadá, že pod Astona tu jde málo kdo... No, aby nám pak ale redakce nemusela rozšířit možnosti i o segment 1:24 😉 :yes:
Nikoho nezajímá, co tě napadá, ty bezcharakterní pokryteckej lháři. Piš laskavě k tématu!
Nikoho tu hlavně nezajímaj tvoje mozkové menstruace, skautíku. K tématu jsem toho dnes napsal dost, tak si to opiš... abys věděl, jak krásné je BMW X5.
Bla bla bla... přesně takhle dělá to tvé bahne, co se pereš pod tlakem :no: Dál netřeba pokračovat, ulhanej pokryteckej šmejde :no:
Já sice za tvá traumata nemohu... ale, jsem starší, vím, že život občas bolí... cítím s tebou ZZ, pokud si potřebuješ ulevit a ostatní ti to tu budou tolerovat... zkus ještě přitvrdit... ať tě tu máme jak pod rentgenem. Tuším, že je to tvá první srpnová mozková menstruace. My to tu o tobě víme... tak nás to nepřekvapuje. Ostátně já sám už jsem byl trochu z tvého klidu nervozní... Až tě to ale přejde, přečti po sobě cos napsal. A vezmi si k tomu kýbl :no:
Ten kýbl jsem už 3x naplnil, když jsem četl tvé výplody z přelomu minulého a tohoto týdne. Kdybys náhodou "zapomněl", tak mám na mysli ten tvůj kafemlejN1ek... 8-s
Uvidíš, že se brzy uklidníš. Vem něco na hlavu... gilotina by byla dobrá >😁
Copak? Vadí ti, že ti předhazuji tvé dobytčí chování?
2ZZ opravdu tvé sprostoty jsou nemístné nechutné.Nechci se zastávat GTI-ho, to s tím nic nemá, ale pokud mu chceš něco sdělit, tak mu napiš emila.Jinak seš zralej na 7denní BAN :no:
ty se do toho nemontuj...když se dva baví tak se do toho rejt nemá. 😉 Teda, jen když je nejhůř 😉
Kolega nereje, Alessio... kolega napsal svůj názor. Navíc se nebavíme. Musíš najít tu správnou chvíli a napsat to správné slovo... Kolega ti v tomhle dal malou lekci... Co jsem to chtěl... jo... nemontuj se do toho.
kolega ti přišel vhod, protože tě podpořil. To chápu. nevím, co to meleš o lekcích...my ostatní jsme docela potichu přešli tvoje lhaní a ty tady zase chceš kázat? nechme té debaty...vyřikejte si to se ZZ pěkně sami dva,ok?
Tak teda PRRRR.Jde o slušnost, nemám zapotřebí tady číst sprostá slova o ničem a napadání za rok,dva,tři staré "prohřešky"(na to mám doma starou).😄Je zde dobrým zvykem jistá kultůra.Hádat se dá jinde(třeba v motor café) a ne se sprostě štěkat pod články.A když hádky, tak ale musí mít úroveň a k věci..teda pokud možno.Ne sprostá slova!!!
Kolega mi nepřišel vhod, kolega napsal jen názor na úroveň příspevků. Já si se ZZ nemám co vyříkávat. Zanech laskavě toho osočování, že lžu. Myslím to vážně, Alessio :-! :no:
ty to vždycky myslíš vážně,co? tak dobře, čekám na důkazy o tom, že Skyline psal, že má černého accorda a že jezdil po USA v kamionu. O ničem jiném to není. Až nám všem dáš důkazy, můžeš dál kázat o morálce a já osobně si to rád přečtu a uvážím to. Ale takhle... 8-s :-! PS: štastnou cestu, hlavně žádné body dolů!!! To taky myslím vážně 😉
naBANčit mu 😄 :yes: :yes:
TECHu, souhlasím s tebou o slušnosti na diskuzi, ale věz, že vůči dobytkovi typu GTI se jinak nedá. Na hrubý pytel hrubá záplata a že jich na ten pytel právnickejch sraček je potřeba... A propos, začni kázat druhým směrem, ať si osobní urážky schovává do emailu. On je tu hlavním zakládačem témat o druhých přispěvovatelích... Ty jeho pokrytecké arogantní lži se prostě nedají přehlížet. Počkej, až začne lhát o tobě, necháš si to líbit? Takovejm jako je on, se na vojně dávala deka, aby se trochu srovnali. Holt už je jiná doba a i takové nuly jako je on mohou nabourávat kvalitní přínosné diskuze.
😄 no, z takové ankety by jsizjistil akorát to, že máme asi nejvyšší životní úroveň na zeměkouli 😄 , ale pohled z okna je dostatečně výmluvná anketa... 😉 >😁
>😁 Víš... bylo by opravdu zajímavé zjistit, kde by byl ten sloupek největší, jestli u minivozů, či u malých vozů... 😄 a pak... supersporty... to by mě také zajímalo 😉 Jo,jo, okno... tam je pravda...
Pohled z okna po me nechtej... >😁 K ankete bych se stejne nemohl pripojit, nebot mam u domu jen kryte stani (kde stejne neparkuji) 😉
Dobra, dobra...priznam oranzove Murcielago, Saleen S7, 911 GT3 a F50...vic ze mne nedostanete! >😒]
... no nic moc ;-\ >😁 >😁 >😁
a po tomto se jako pasuješ kam..??? >😁 >😁 >😁 :yes:
Kdyz uz jsi na to navazal, vetsina "sarejch" pisatelu uz mnohokrat napsala co ukrejva v mastalce. Jediny, kdo od tohoto tematu utika, jsi ty. Takze muzes zacit. Ja uz jsem napsal - ty jeste ne.
Jardo, ty mě bereš... Tisíckrát jsem tu napsal, že kódem na diskuzi není technickej průkaz, nýbrž hlava... resp. to, co je pod ní. Principiálně tvrdím, že mě nezajímá, kdo s čím jezdí (pokud ovšem ta záliba ve sdělování toho s čím jezdí manželka či tatínek přispevatele hraničí s infantilností kolegy, či je to takřka jediný důvod pobytu kolegy zde...tak se elegantně ozvu...) ovšem byl bych rád abys mě necenil podle toho techničáku, nýbrž podle "obsahu" mozkovny. Nedávno mě tu někdo inspiroval k tomu, že mě napadlo, jaké by to bylo, kdybychom tu postupně uveřejňovali "testíky" svejch aktuálních aut 😄 To by byla mela. Takže... Jardo... pokud mě čteš (alespoň občas) myslím, že si uděláš dostatečně přesný obrázek o tom, s čím mohu asi tak jezdit... ale prosím... netlač mě... vždyť to není vůbec důležité... P.S. Já snad budu muset připravit načasovanou akci s názvem - "Striptýz GTI" 😄 😉 :yes: aby byl už klid... Sakra, ale to by teprve klid nebyl 😄 To by byla mela >😁 😉
ten čumák je naprosto nádhernej :yes: ale SUV bych nechtěl nikdy >😒] :no:
že jsme si na kladivo Mistra Bangleho již zvykli... nebo je to tím, že jaksi je nová X5 velmi jemně tím kladivem zpracovávaná... ale je nutné konstatovat... že máme před sebou neskonalou krásu. Je to vrchol karosářského umění... v němž chlap nalezne opravdu přesně to, co od auta tohoto kalibru může čekat. Dokonalej rváč... stále koukám na snímky... a nemohu ho na ničem nachytat... přitom u první X5ky jsem se divil, že mi nezavolali, abych jim řekl, kde to chce ještě doladit... tohle ovšem, to je opravdu Bangleův majstrštyk :yes:
zvenku celkem ok. A co ta perlička: šajtrpáka ve tvaru lžíce na obouvání?
Budeš se smát... ale já na to koukal, šel jsem si pro lžíci a zkoušel, jak to padne asi do ruky... No... víš, že nemám automat... já se za jízdy většinou stále s řadičkou mazlím. Tohle asi na mazlení nebude. Nevěřím ovšem, že by udělal BMW špatnej úchop.
😄 no, proto to taky je automat-aby to řidič nemusel moc často chytat...
Jak Tě tak čtu, napadla mě jedna věc. Že totiž hlavice a hlavice je rozdíl.. Nejkrásnější hlavice mívalo BMW z přelomu 70-80... Třeba někde najdu odkaz.
Jak Tě tak čtu, napadla mě jedna věc. Že totiž hlavice a hlavice je rozdíl.. Nejkrásnější hlavice mívalo BMW z přelomu 70-80... Třeba někde najdu odkaz.
Nejrasnejsi radici paky a kulisy pro ne ma dodnes Ferrari a Lambo...pokud ovsem nemaji prevodovku F1, nebo E-gear
tady je to: BMW 633i (1979): [odkaz]
:yes: Hezké... zrychlil jsi mi tep... No... hlavice... i když je efektní kov... tak pokud by to nebylo vyhřívané, není to přívětivé. Své jsem si najezdil v "hlavici z Tuzexu" kterou jsem přendaval z auta do auta 😄 Měla dřevěné zakončení, pod tím chromovaná děrovaná trubka zakončená gumovou manžetou. Vrazil jsem to do Škoda 100... a ani jsem nemusel zavírat oči - věděl jsem, že jsem jen krůček od 911ky 😄 No, takže dřevo, nebo kůže... která tedy nesmí mít ostré švy (také jsem zažil a nic příjemného).
😄 :yes: tak ty hlavice, nejen z Tuzexu, ale v začátcích i z Mototechny jsem zažil taky... Škodovácké origo hlavice měly tvar tlustého knoflíku, tak každý kdo chtěl něco znamenat( 😄 ) si tam musel dát něco jiného. Na Žiguli taky. Takže to byly různý zatavený autíčka, později něco ve stylu Golfu I atd. Ten Bavorák... To byla nejkrásnější a nejpříjemnější hlavice jakou jsem kdy zažil... Můžou být od té doby tisíckrát ergonomičtější a luxusnější, ale... král je jen jeden. 😄 Hlavic si všímám velice často. Kouknu do auta a hodnotím. Úplně podvědomě mi na ni vždycky sjedou oči. Prostě je to takový "erotický" bod... >😁 >😒] Nedovedu si představit svoje auto s pádlama... To bych vzal kladivo a urazil to. Mám rád, když při řazení páka trochu klade odpor, je to jako by se bránila. Ale jenom lehce... Nevyhovuje mi řazení třeba ve Fabii-kde jde moc jako po másle. Auto musí klást trochu odpor. To platí i o spojce. Mám rád tuhé spojkové pedály... A okamžik sepnutí soustředěný co nejvíce do jednoho místa. Žádné postupné spínání. Kdyby bylo na mě- vymontoval bych nejradši i posilovač řízení >😁 :yes: 😉
😄 Ten bavoráček to tam měl krásné... i ta sedadla - již tehdy výsuvné sedáky, jak koukám. Jo... jestliže je člověk "sluchař" a má i "cit" oceňuje to správné sladění a i tu svou spolupráci s technikou... Pádla mě také neberou... Já když tak o tom přemýšlím, tak většinou mám na volantu jen levačku a pravá odložená loktem na loketní opěře si stále hraje s řadičkou... jen když jedu rychleji... uchopím te "třičtvrtě na tři".
S tím bavorákem souhlas.. A teď to překryj nějakým interiérem aktuální sedmy... Vždyť to je úplně bezpohlavní bytost... Je to jako srovnávat McQueena s Marylinem Mansonem...BMW- to byl styl stylu...Ta středová konzola tehdy :yes: :yes: , a teď :no: :no: (místo kokpitu je to dřevěná zásuvka na babiččiny papuče. Panebože... To je úpadek... PS: jo s tím volantem to mám podobně :yes:
Interiér velmi povedenej - kombinace černá/hnědá za 1* :yes: Na tu kvedlačku rychlostí jsem docela zvědav, jak se to s ní vlastně kvedlá. Exteriér je no ... řekněmež že s ním mám nejmenší problém ze všech banglovin. Tož tak.
Mozna by jste si mohli uvedomit, ze se BMW vyhlo cim dal tim rozsirenejsimu volici pod volantem. Vetsina majitelu nove X5 bude tak jako tak pouzivat automaticky mod, popr. razeni na volantu. Tvar podle mne anatomicky odpovida dlani cloveka, proto i jeji atypicky tvar. A vetsine z nas to muze byt jedno, nebot X5 v nejblizsich mesicich nekoupi ani 5% ctenaru tohoto serveru... 😉
nemam rad suv a nemam rad bmw... tak to se pak tahleta prisera tezko hodnoti😉 ale velka je, to je fakt. a designove na svou tridu a bmw taky ujde, ale to vlastne moc pozitivni neni...8-s
akoze BMW neni dobre auto ... ;-\ .... ok jak myslis ... a ake auto je teda dobre auto
Ondro... nemít rád SUV a BMW zvlášťě... to se jen tak nevidí. Podívej se... auta, to není jako ženský. Tam si vybíráš podle počtu řas, tedy, když máš čas 😉 ale většinou to dopadne tak, že si te spíš vybere ona... ono, obráceně to většinou za nic pak stejně nestojí... u aut... tam, pokud máš auta rád, miluješ všechno, od autobusu pres buldozery až po Picanta... Takže přiznám se, nejsem schopen uchopit estetický postoj, že se ti nelíbí SUV... A to BMW... Ondro... to není o tom, jestli máš, či nemáš rád BMW... to je o tom, že BMW nemůžeš nemít rád... o tom se prostě nediskutuje... vždyť u BMW máš všechno, co chlap od auta může vyžadovat... hergot... Ondro... asi mi to došlo... 😉 Tak jo, mimochodem, kterou automobilku a kterej segment máš rád?
tak jeste jednou😉 mam rad lotus - neni to prerostle, design je bezchybny a neni na kazdem rohu. bmw mi prijde moc konzervativni, stejne tak i mercedes a audi a vw a a a a a. je mi lito, ze nemam rad nemecka auta😉 ale zase musim uznat, ze nova 3 se povedla, ale stejne bych do ni proste nesel, proste to neni ono... a tahat spoustu lidi jeste dlouho nebudu muset. kdyz jedes sam, tak na misto spolujezdce i neco ulozis😉😉
GTI, většinou jako bys mi mluvil z duše, ale tady jsi trochu ujel...ano BMW má hodně...ale vrchol to není... tam jsou Ferrari, Lamba, Jagy a pro někoho možná Lotusy...BMW je řekl bych nejlepší poslední výškový tábor...ale není to vrchol, splnění snu...už jenom že se jich ročně vyrobí přes milion...trojka je prodávanější než Passat, Mondeo, Mazda 6....I když, jestli tam dají ten desetiválec...těžko bude hledat rovného, těžko...
Tak si kup ***nto a přidej se ke Greenpeace :no: Co je na tom autě příšerného? Že má dobrou paivní bezpečnost? Hlavně tu nepiš jak jsou SUV velká protože to NENÍ pravda!!!
ne...SUV jsou malá >😁
Napiš mě příklad velkého (vnějšími rozměry) SUV pro evropský trh - tzn. ne americká a ne Q7.
tak nechodnmě daleko...X5 je zhruba o 14 cm širší než BMW 5...kteréžto není žádný prcek
no pasivni bezpecnost je vec dobra, ale predstav si, ze jedes ve svem nekolikatunovem suv a >zavinis< celni srazku (napr. pri predjizdeni) treba s oplem speedstrem. samozrejme, ty z toho vyvaznes bez problemu, ale co ten chudak, ktery ma podle me nesrovnatelne unikatnejsi auto nez ty? co kdyz se zabije... 8-s to jen k te tvoji pasivni bezpecnosti.
a jinak je suv proste desne tuctove - hrozna modni vlna, a tem jsem se vzdycky vyhybal... je to stejne priserne jako stare tamagotchi.
a propos, mas pravdu. suv nejsou zas az tak velka - jen se tak tvari. je to takove auto na nic - ani sikovne, ani velike, ani rychle, ani pomale, ale hlavne desne STYLOVE
a jinak je suv proste desne tuctove - hrozna modni vlna, a tem jsem se vzdycky vyhybal... je to stejne priserne jako stare tamagotchi.
a propos, mas pravdu. suv nejsou zas az tak velka - jen se tak tvari. je to takove auto na nic - ani sikovne, ani velike, ani rychle, ani pomale, ale hlavne desne STYLOVE
To je ale hezoun, krasavac, nádhera. Je to tak pěknej buclík, hlavně zezadu je překrásnej. Sbohem ML.
Protáhnu si kostru... tak to tu vydržte. Pokud tu bude článek o VW... je nutno psát - BRAVO VW-PORSCHE. Pokud ovšem tu bude článek o TTT, pište, co chcete. Konečně, pokud by tu byl článek s nadpisem - Rekordman mezi Hamburkem a Mnichovem... s rozmázlou fotkou, víte, o kom to je. A pokud tu někdo jásá, že mám prázdniny jako v tý dokonalý knížce... pak jej zklamu... již brzy si tu, brácho, opět přečteš: BRAVO VW-PORSCHE :yes: P.S. Neví někdo, kde se montujou přepážky? Nakonec, hele, když chceš propašovat do ráje pár rákosníků, převlečenejch za krokodýly, tak se přepážka šikne...ne?
Clovek bude moci na Auto.cz napsat svuj nazor, aniz by se z nej mistni Brouk Pytlik pokousel delat hlupaka? WOW! Ja uz si pomalu ani nedokazu predstavit, jaky to je! Ale nebud na ty dovoleny dlouho - abych si na to nahodou moc nezvyknul.
Už jsou zde opět decentní náznaky bludů o SUV. V posledním týdnu jsem se podunul dál a tak vám tu otevřeně napíšu: ano, jezdím v SUV! A nestydím se za to! Není to sice X5, ale i tak. Chápu že ne každý SUV chce, ale chroničtí odpůrci vycházejí především z faktu že na něj nemají (popř. ho nemají kde před panelákem bezpečně zaparkovat - sousedi se 120 jsou *** a nevynechají příležitost trochu "vylepšit" lak). Proti SUV neexiszuje snad jediný racionální argument. Vnitřní prostornost je velmi solidní. Na silnici jede dobře, stopu drží až překvapivě vytrvale, stálý pohon 4x4 je dokonce výraznou výhodou (to se divíte Greenpeace co?). Nerovnosti? Co to je? Takové slovo řidič SUV nezná. Maximálně to lehulince drcne 😉 A hlavně kdo by boural radši v pětihvězdičkovém 1007 než v nějakém oslidním SUV?
Co myslis je BMW X5 aj dost vysoke na svoju dlzku a sirku???
Ricardo...tak těch proti bych pár viděl 😄. ve městě neohrabanější (průjezd centrem je utrpení) a hlavně: není to ani terénák ani auto jen na silnici - z toho plyne: není bůhvíjak dobrý v terénu (zpravidla nemá uzávěrky a je těžký) a není bůhvíjak dobrý na silnici (vysoké těžiště, podvozek nalazen na zlatou střední cestu). Já vidím pro SUV majitele tam, kde třeba přes týden jezdí do práce a na víkend někam na chalupu a s normálním autem by se tam nedostali ; nebo chtějí sedět prostě výš. Abys mě nepodezříval z nějakého antiSUVismu, tak se mi moooc líbí X3,Santa Fe a Forester. Ale koupit si SUV jen tak z plezíru do města...to bych já nikdy neudělal
nebo možná udělal...ale stejně bych (jako 90% majitelů) jezdil z 99% po silnici a obhajoval bych vyšší spotřebu tím, že když budu chtít, vyrazím na Dakar 😉
Vyšší spotřeba? Nepatrně. Musíš porovnávat stejnou hnotmostní kategorii s obdobným motorem. Máme do 10 litrů (turbo nikdy nevychládá).
no, na dálnici legacy vs. Outback (a to není typický představitel SUV, je jen přizvednutý o pár cm) je to litr v neprospěch Outbacku. ve městě se to samozřejmě nepozná...i když, SUV bude asi o něco těžší než limuzína,ne?
No tak to se mi nechce věřit. Záleží co za pneu má Legacy a co Outback vysokoprofilové? ne moc huštěné? s výztuhami? - to by mohlo hrát roli, ale nazdvihaným podvozkem to jenóm nebude 😉
ale bude...aerodynamika je mrcha 😄
No ty to studuješ takže se pouštím na tenký led. Hoď si na střechu kola nebo do kufru mrtvou tchýni a seš na tom podobně >😁
nemáme střešní nosič... >😒] . My subaráci si údaje o spotřebě říkáme, protože nám nejde do hlavy, že je tak nízká...relativně 😉
Tak pak na to málo dupeš. Kolikrát za měsíc navštívíš na otáčkoměru šestku? >😁 >😒]
šestku? hmmmm...za měsíc? čoveče nevím,. při 5600 řadím. ale omezovač jsem párkrát použil (při nájezdu na dálnici...kamiony valily 130 z kopce a nebyla šance...tak jsem to rval jak to jen šlo 😄 )
Já dnes třeba mám benzínové auto, tak jsem to udělal hned asi pětkrát. Moje zásada - benzín si vystačí i se třemi kvalty (u Jagu to věděli už v 1954 😉 )
Jenom bych podotknul že 6 je to číslo co se na otáčkoměrech VW zpravidla už píše červenou... >😒]
No nepodezřívám. A přiznávám že to SUV slouží hlavně jako auto do města. To naše v lehčím terénu jede v pohodě, má i uzávěrku což je na sněhu ok, ale využiješ to málokdy. Hlavní věc je robustnější konstrukce a taky (nepřekvapivě) respekt ostatních řidičů, především Felicií apod. To využiješ kdekoliv.
No.takže výhoda je vyšší posaz a psychologie. Já mám rád zadek nízko nad silnicí a radši si střihnu rychle zatáčku bez efektu "metronom" 😉
No v Rakousku si lidi v horáh většinou koupí dvě auta - něco nejlépe německého a SUV. U nás máš většinou jen na jedo. Tak se rozhoduješ a zvažuješ. Vyšší náklony musíš akceptovat. Ale najdi si třeba foto v testu toho dotyčného vozu - to bych se musel rozjet na 3/4 plynu do zatáčky. Takže v principu drží pěkně ikdyž motokárový efekt Mini Cooperu tam není a ani být nemůže.
tak obecně fyziku neošálíš a na dálnici(hlavně vítr) nebo při rychlejším manévru (zatáčka) se dostaví kývání...ale to je naprosto normální a já to neodsuzuji. jak říkám...takovej santa je moc pěkné SUV...nebo forester v turbu...mňam 😉
Ano kývne, ale neuhne. Teda Tuscon lehce a pomalu uhne, musíš mít ven ze zatáčky místo když to nečekáš. Santa nevím - dost taky záleží na umístění těžiště což nemá třeba s výškou ani světlou výškou zas až takovou souvislost.
>😁 no...to je odvážné tvrzení 😉
Ale je to tak - už třeba umístění výztuh ve dveřích (není závazně určená výška od silnice), rozložení motoru a jeho příslušenství, konstrukce náprav... potom u samotné stability tuhost náprav, rozchod kol.
nechceš mi snad tvrdit, že některá SUV mají níž těžiště než nějaký sedan,že ne >😁 (no...leda by ses vytasil s Foresterem...díky boxeru...hmmmm...možná, ale stejně má o mnoho výš těžiště než napš. impreza s tím samým motorem)
A tak to ano. Ale některá suv mají těžiště jinde (níž) než jiná suv, a rozdíl je to výraznáý. Nízko ho mají třeba Forester (pokud je to SUV), nebo RRSport. Vysoko ho mají jiní (Tuscon nebo Land Cruiser).
forester je SUV...ale jízdními vlastnostmi je to SUVí král 😄 Ale stejně, když proti němu postavíš jiné auto, které má sportovní ambice, tak bude mít těžiště stejně výš...holt, světlá výška cca. 20 cm je prostě hodně
Napíšu to pod Dona 😉
A ten Forester to je stylová věc v nejryzejším a nejpozitivnějším slova smylsu 😉 >😁
Příští týden mam domluvenou testovačku s foresterem 2.5xt turbo
uuuuž se těšim.
uuuuž se těšim.
hm...nečekej luxus ale výbornej motor 😉
Jo výbornej motor čekám na 100%. Pro mě je komfort ty krásný sportovní sedadla který mi padnou jak ulitý a suprrrr volant.
!!!Pozor zítra se jdu mrknout do bazáče na !!!!Subaru B9 Tribeca!!!!WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW >😁 Tak abych tě neochudil můžeš se mrknout na fotky: www.autovk.cz
Největší sranda je že ta Tribeca je asi kilák od mýho domu a já si to všim až dnes když sem si řek du se mrknout do VKáčka na fára A vona tam stála Tribeca málem mi vypadli VVVOČČI. Fakt mrkni na foto je to krása.(na oficiálních fotkách vypadala příšerně, ale když sem na ni čubrněl přes plot tak Nechtěl sem lízt přes plot protože tam má čokla. Už se TTTĚĚĚŠIM.
!!!Pozor zítra se jdu mrknout do bazáče na !!!!Subaru B9 Tribeca!!!!WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW >😁 Tak abych tě neochudil můžeš se mrknout na fotky: www.autovk.cz
Největší sranda je že ta Tribeca je asi kilák od mýho domu a já si to všim až dnes když sem si řek du se mrknout do VKáčka na fára A vona tam stála Tribeca málem mi vypadli VVVOČČI. Fakt mrkni na foto je to krása.(na oficiálních fotkách vypadala příšerně, ale když sem na ni čubrněl přes plot tak Nechtěl sem lízt přes plot protože tam má čokla. Už se TTTĚĚĚŠIM.
mas pravdu ak ostane X5 vyska 1 710mm tak bude ovela nizsia ako ML, Touareg, XC 90, Cayenne nebude vyzerat uz ako vam a nie SUV??
Milý Ondro! Dokaž že tvůj příspěvek není jen náhodným plácnutím do vody a napiš nějaké argumenty... rád si počtu
počkej, počkej, kdo tu mluvil o ekologii? já doopravdy nejsem příznivcem greenpeace (ale ani odpůrcem) a už vůbec jsem neříkal (kdyžtak mi to v nějakém mém příspěvku najdi), že suv jsou neekonomická, ty zarytý plýtvači energie. já jsem prostě typ člověka, který když vidí dvě kola - jedno závodní bez všech kravinek jako světla, blatníků, pohodlného sedla - a jedno crossové s nějakým přitroublým odpružením, koupím si prostě tu polokarbonovou závodničku. mám k tomu svoje důvody 1) při stejné námaze jedu asi o 30-40% rychleji. 2) cross má každý atd. 3) stejně jezdím jen na silnici. je sice pravda, že už mě policisté párkrát málem pokutovali za nedostatečnou výbavu, ale vždycky jsem to ukecal... :-!
Až se bude psát rok 2006, až se všichni přestěhujem do obrovských měst, až dálnicí zeměkouli opředem, až budem pyšní na všechno co dovedem...pak bude možná pozdě na to chtít se ptát...má SUV v garáži stáááát, je jej! PS : Dědku, HOBLUJ!!!!!
SUV jsou jen módní, významem přeceňované, hračky (čehož důkazem jest i tato diskuse, a taky zblbnutí Porsche), některé z mainstreamu, některé z prémiovky, byť technicky (snad většina) a designově (některé) dokonalé - jen se podívejte co jsou v nich většinou za řidiči resp. řidičky - obzvláště pikatní pak jest taková blondýna v lodičkách na jehlových podpatcíh (snad) řídící min. 2tunový kolos od marketu k marketu, tomu pak řikám fakt dobře zas(ou)loužené auto. Trochen dost jiná káva však ale jsou produkty dvou firem: Jeep a Land Rover - takto já si představuji SUV (for men) - přeloženo do češtiny: Sportovní Užitkové Vozidlo (pro chlapy). Tož tak.
Já rozeznávám tři druhy SUV - vylepšený kombík který má opravdu jen hladit ego majitele - třeba Korejci. Potom SUV do kterého si sedne Amík a jede do Walmartu pro léky, cestou spáli 5 litrů benzínu a večer si nemusí honit péro. No a nakonec opravdové SUV ve smyslu polidštěný off-road. To je auto 😉 >😁
pro ostatní: Ricardo vlastní vůz třetí SUV kategorie >😁
héééj! Vypadla ti tam 4 high-tech kategorie...sice zatím one-man show made by Lexus...zato výborná alternativa. tak. Dobrou!
Tak to spolu vpodtatě souhlasíme aneb polidštěný off-road vyrábějí Jeep a Land Rover. Emerické SUV to jest jiná kapitola, tu bych tady netahal, i když ona asi pravděpodobně může za boom evropských/asijských SUVéček (aneb oni mají a my ne).
Jen tak pro upřesnění: tou skupinou "Amík jede do Walmartu" máš na mysli Full Size SUV (představitelé např. Ford E😜lorer či GMC Yukon)?
Přesně 😉
no e😜lorer je este v pohode. ale taky e😜edition na 23" kolesach. alebo dodge ram 3500...
Jenom tak zběžně jsem si pročetl diskuzi a koukám, že je to tady jeden zaručenš informovaný znalec vedle druhého.... >😁 >😁 >😁 >😁
Zaujal opravdu "dobře" informovaný Paja: (Ty než sem něco napíšeš, tak si to raději odpusť.... )
například motor 3.0d twin turbo se nebude montovat s výkonem 271HP, ale 285HP (stejně jako do X3 3.0sd)
například únik informací je to opravdu velký, když oficiální čas pro PRESS publikaci byl včera 08/082006 16:00 (takže jestli něco uniká, tak to může být max. Tvoje soudnost 😉 )
a další....
PS. pro informaci (trošku pravdivější, než od Paja a spol) X5 s desetiválcem z M5 a M6 BUDE :yes: :yes: :yes: :yes: ....
Zaujal opravdu "dobře" informovaný Paja: (Ty než sem něco napíšeš, tak si to raději odpusť.... )
například motor 3.0d twin turbo se nebude montovat s výkonem 271HP, ale 285HP (stejně jako do X3 3.0sd)
například únik informací je to opravdu velký, když oficiální čas pro PRESS publikaci byl včera 08/082006 16:00 (takže jestli něco uniká, tak to může být max. Tvoje soudnost 😉 )
a další....
PS. pro informaci (trošku pravdivější, než od Paja a spol) X5 s desetiválcem z M5 a M6 BUDE :yes: :yes: :yes: :yes: ....
Nez nekoho napadnes, fotky a info jsem mel 060808 v 6.00 SEC, vc. specifikaci motoru, ktere udavaly prave tyto udaje. Mezi neoficialnimi a oficialnimi informaci byva vetsinou vetsi ci mensi diference. Proto, kdyz info mam, pak jej pustim a nic si nepridam. To, ze oficialni prezentaci uspisil unik fotografii stejne jako u rady 3 byla taktez jedna z informaci, ktere jsem mel jiz rano. Nez tedy nekoho napadnes a oznacis za nositele nepravdivych zprav, je lepsi se preptat... 😉 Tak snad priste. 😄
a) snad nečekáš, že do redakcí dostanou press informace přesně v 16:00 (dostanou to prostě normálně dříve, pouze je tam informace o oficiálním čase 😉 , takže poté už je to pouze na redakci....)
b) základní motory v nabídce jsou pouze 3 (4.8i, 3.0si, 3.0d takže o 3.0sd oficiální info ještě není 😉 )
:yes:
b) základní motory v nabídce jsou pouze 3 (4.8i, 3.0si, 3.0d takže o 3.0sd oficiální info ještě není 😉 )
:yes:
Nechapu, proc se do me navazis...stale nechapes, co Ti chci rici. Odnekud jsem informace dostal a jelikoz je to dobre informovany zdroj, tak jsem je i pustil dal a Ty na me po vice jak 24h vystrelis, ze tam jsou nepresnosti...ja z tiskove zpravy BMW necerpal. Navic 3.0 Twin turbo bude. Ano pripoustim nepresnosti se mohou vyskytnout, duvody viz. vyse. 😉 Howgh
Konečně z interiéru bmw zmizela ta druhá "boule" nad navigací. Začali u sedmičky a v podstatě ji dali do všech řad. Vidím že konečně od toho ustupují. Škoda že tento výdobytek doby začal rvát mercedes do eska. Tohle řešení v X5 II je elegantní a krásné..Bravo BMW! Jinak jako celek pěkný kousek!!
Tak X5 se zase víc než vydařila, oproti některým dřívějším Chrisovým návrhům je fakt hezčí a agresivnější. Já bych asi taky bral SUV, protože bydlím na dědině a občas je potřeba projet nějakou polňačku nebo brod. Ale při té velikosti a váze asi jedině TDI, protože nemám ropný vrt, abych mohl živit 3,0 l benál. Ale oproti ostatním SUV to má charisma a sportovní náboj, holt BMW je BMW.
vy ste tu sracky pisete tu o tom bmw x5 preto lebo nan nemate tak pisete chujoviny ved si sadnite raz do takeho auta a potom pis ***iny
Onehdá jsem viděl u jednoho golfového hřiště (fakt nekecám) Lincoln Navigator a vedle něj BMW X5, velmi zajímavé srovnání, jako Bob a Bobek 😉
Změnit hodnotu točivého momentu v tabulce výkon§ u pravděpodobného "iesa". 375 je trochu málo. Děkuji. 😉
Je to neuvěřitelná kárka, jsem rád, že se BMW trošku zmírnilo v tvarování karoserií. A taky že zachovalo celkem klasický design palubních přístrojů - a hlavně! podle foto má nová X5 EKONOMETR!!! Který z nepochopitelných důvodů pomalu mizí z ostatních BMW...
mam rad bmw. fandim bmw. nemam rad suv. uprimne tohle auto mi podle fotek pripomina rozplizlou bublinu. hodne me zajimam jak to bude vypadat v realnym svete. fandim tomuhle autu uz jen proto ze to je bmw a urcite je krasne udelany. ale za cenu podprumerne vybaveny nove x5 bych radsi bral m3 coupe nebo 335ci - kdyz ne m3. tak preju tem ropnej sejkum, bohatym podnikatelum nebo maminkam ktery vozi deti do skoli krasne svezeni v nove x5. ja snim dal o bmw. ale m3 😄
:yes: SUPER auto. Truhla (rakev; překlad do CZ)Q7 sa ani neohreje na trhu a už sa nebude predávať a M od MB to má tiež spočítané! >😁 :yes:
To auto nemá žiadne čisté detaily, odmyslite si logo a ladvinky, tak z toho vychodí nejaký nepodarený kórejčan, reklamou sa nedá všetko prevalcovať, tá zaradená spiatočka v dizajneu BMW trvá už dlho
tto aute je super nevem co sa vam na nom nepaci je to pekne auto uplne nove bmw x5 superrrrrrrrrrrrrrrr :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: