Novinky
0
Micinko nějak ti to nevyšlo >😁
0
Škoda no... On to strýček Adolf nějak zařídí, už jsem mu poslal letr. 😉 >😒]
0
Gekon??sa mi hodí skôr na nejakú firmu a nie ako auto >😁
Yo - to si umim jako druhy atuo do rodiny predstavit, takze uz aby dobeh leasing stavajiciho Pola 😄
Jsem zvědav kolik si z konceptu odneseš do série, a doufám že co nejvíc (nejlépe úplně všechno) neb to co se zde zatím prezentuje vypadá docela dost pjekně. Tož tak.
nemohu se zbavit pocitu, že se při návrhu palubky i volantu lehce inspirovali u jednoho nejmenovanýho modelu od hondy 😉
To jsem teda zvědavej co ti na to řekne jeden místní Germanizátor... :-! To co bylo u Hondy jako palubka z nějakého vesmírnýho lunochodu bude v podáníWWéček wrchol estetického cítění a ukázka ewropského stylu... :no: :no: Mám návrh pro redakci. prosím vemte nějaký méně známí model nebo studii třeba od korejců nebo Jap a dejte tam logo od EVWropského výrobce nebo naopak a hoďte to na stránky a pak si počkáme jak někteří Ewropští :no: estetičtí odborníci :no: hodí svůj verdikt >😒] >😁 >😒] To se myslím nasmějeme >😒] :-!
..hele.. jen nevím, proč musíš/te pořád kategorizovat vše co je z Asie (japonska) jako nejlepší a to co je made in EU je automaticky propadák a nekvalitní krám.. Zbytečně tak rozděluješ produkty a oblíbenost na asie-evropa.. přitom to tak není, jen si hraješ na Asio-fila.. to je teď moderní?? ;-\ Když to shrnu, tak na každým je něco, takže tu tvojí/vaši zaslepenost nechápu.. :no: je to póza? a beru to oboustraně.. asie :yes: -evropa :no: i evropa :yes: -asie :no:
Ty palce mi daly zabrat... >😁 😉 :yes: jinak souhlas... 😄
Tak to si mne asi trochu více nepochopil...Já jsem nikdy,opakuji NIKDY na Evropskou car produkci nic špatného nenapsal s jednou víjimkou a to je VW a to z 95% zapříčinil GTI...Těma svýma zcestnejma chvalozpěvama...Myslel jsem to tak, že by se opravdu ukázalo jestli tady některým jde opravdu o design a o ty pravé linky a nebo jen o jejich zaslepenost proti určitým značkám nebo určité části výrobců 8- Každopádně nejsem žádný Asiofil ,jim příborem a ze suši bych se poblil >😒] Ale musím se přiznat že určitá auta od nich mě berrrou ...Ale mám i Evropské srdeční záležitosti Takže prrr
já jen, že ten příspěvek byl tak trochu.. no.. asiofilní.. >😁 >😁 jinak se omlouvám, jestli jsem tě šoupl neprávem do jednoho pytle, do kterýho nepatříš... >😁 😉 >😒]
V poho,chtěl jsem opravdu jen takovej test toho co opravdu ,třeba u GTiho rozhoduje o tom co je pěkný a nebo jestli je u něj automaticku Coool jen vše VW a když to tam nedělaj tak EU... Já sice TTT prodávám ,ale snažím se o nezaujatost.Třeba mi to pokaždý nejde a,ale snažím se >😁 a léčím se >😒]
ale až to bude skutečný, tak to bude nudný jako všechny vw. Hlavně interier. Bez nápadu a hranatý.
Vono je jedno, jesli je hranatý, kulatý nebo polohranatý.Hlavně, opakuji hlavně když se prodá mase.
To je něco jako zábava na tel NOVA.
Pseudozábava, pseudodesign.
Proč bych vyráběl pixly, které aspoň trochu vypadají, když to ovcím stačí takhle. Že jo VWmani.
Nějaká ta reklamka proběhne, zaútočí na city, jsme tady přeci pro vás, lidovky.
Vítejte ve VIRTUAL SHOWVWLANDU.
Jak on to dělal ten Pavlov s pejsky?
To je něco jako zábava na tel NOVA.
Pseudozábava, pseudodesign.
Proč bych vyráběl pixly, které aspoň trochu vypadají, když to ovcím stačí takhle. Že jo VWmani.
Nějaká ta reklamka proběhne, zaútočí na city, jsme tady přeci pro vás, lidovky.
Vítejte ve VIRTUAL SHOWVWLANDU.
Jak on to dělal ten Pavlov s pejsky?
podla mňa sa bude sériovka dosť podobať,až na interier....niečo ako v prípade Eosu exterier sa trošku umierni a interier možno klasika prípadne aj niečo nové...
... fandil jsem označení Nanuk, GTI by ho alespoň mohl na showroomech regulérně blaženě olizovat a nikdo by nemohl ani pípnout. >😁 A navíc by mohl získat prima přezdívku "Kyselej xicht", ta kse jmenuje nějakej cuc na kládě od Algidy. Teda abyste mě dobře chápali, přezdívka platí pro auto, ne pro GTIho, i když ten by se mohl taky tvářit kysele, záleží na použitém autošamponu a sparách mezi díly karoserie, kde by případně mohl uváznout jazyk... 😉
Tak nový VW se blíží. Je majestátný, jako zvířata, která má v názvu...moment! představte si na chvíli křížence tygra a leguána... >😁 >😁 >😁 >😒] >😒] 8-s >😒]
Touareg, Touran, Tiguan ... alespon ze s tim Transporterem si to nespletem 😄
Napiš si to na zápěstí - TIGUAN... tygří síla... leguánní schopnost přežít. No... název tedy vyšel dobře... auto samotné tipuju na určení směru, jak má evropské kompaktní SUV vypadat... VW, jak známo, si vždy dává na čas... a tohle auto je načasované velmi dobře... TIGUAN rozbourá nájezdy korejskejch hord dokonale... Ostatně... pokud tedy uvažuješ o kompaktním SUV, měl bys jinej tip, než přicházejícího TIGUANA?
Podivej se, co ti VW pise na zapesti: Prodame Ti Guano... >😒] Ten nazev tedy fakt vysel dobre. Alespon je hned jasno >😒] >😒] >😒]
Fascinuje mě to, že ještě to nevyjelo, ještě se o tom vlastně nic neví, ale už je to nuda, krám, lejno.. nekvalitní věc co se tváří jako vůz.. no prostě hrůza... ;-\ jo a to rozhodně nejsem VW-fil.. spíš naopak.. ale myslím to obecně.. 😐
Bereš mi to od péra... teda rozumíme si... prostě... já zvažoval jestli to tu nemám napsat... tak cením tvůj přístup... :yes:
beru to tak, že mně je jedno jestli to vyrobí nebo ne... prostě VW není moje moc oblíbená značka, ale zase mi neuděli něco proč bych je měl nenávidět.. o jejich kvalitě atd si nedělám iluze.. prostě je to montovna aut.. Tenhle koncept je designově docela povedenej, ale vím, že do výroby z něj zbyda sotva polovina.. jo to už je život.. - náklady, finance a efektivita vládnou světem. Ale na druhou stranu to neznamená, že dělaj auta za účelem bejt nejhorší výrobce na světě.. prostě chtěj vydělat prachy..! stejně jako japonci a korejci.. takže v tom nevydím rozdíl... A nedává to důvod k tomu abych obráceně bezmězně vychvaloval japonskou produkci jako jedinou možnou alternativu, jako jediný možný výrobce pokud chceš mít tu pravou (akorát) míru Luxusu, perfektní jízdní vlastnosti, nebo neotřelou technologii.. No a?? co na tom, když Civic není pro mě... já třeba oproti němu vidím pro sebe vidím nejlepší paket v Octavii Combi..!! (říkám nejlepší paket - pro ty co by rejpali..!).. Ale zase než Polo nebo Foxe, tak jednoznačně Yarise..! Ale asijská komunita zde na diskuzi mi ty auta (asi nevědomě) hnusí, svejma fanticko dogmatickýma řečima... stejnýma, jaký máš ty na VW.. v tom jste si rovni..! (bez ohledu na sloh..).. No nic.. tož tak..! 😉
zase někdo to vychvaluje až do nebes, aniž by viděl víc než pár fotek...
ale ano.. však jsem to napsal.. a je to jedno, jestli je to asijský nebo evropský.. ale tuším, že jsi mě pochopil, jen tvoje subaru emoce tě nenechají bez rejpance.. >😁 :yes: 😉
Jistě... v aktuální pozici jde o klasickej mainstream, ať jde o TTT či o VW... Jinak - hele, hele... já ti dám stejnejma... 😄 Ještě, žes tam dal tu závorku... to bych si vyprosil 😉 No... a představ si... že mě napadá, že to "VWfil"... je nějaká má scifi nálepka... - protože: Já toliko bráním... nikoliv jen VW, proti hordám z východu... to je ten rozdíl proti copařům. Zásadní rozdíl. Překvapuje mě, že bys upřednostnil Yarise proti POLU... tedy, tak trochu teď Polo dojíždí na to, že je to starší model... ale i tak... zavřu voči... a představuju si tě... v tom rorejsovi... slipry Ferragamo na spojce 😉 pravačka obtěžkaná Tissot PR 200 😄 ... no, nějak mi to nejde a nejde 😄 :yes: Zato v POLU GTI... třeba... tam si umím představit tebe i sebe... tedy jako každýho zvlášť 😄 :yes:
já to takhle neberu... Yaris ani polo není emoční záležitost, nýbrž pragmatická.. -chladnej kalkul... takže klidně do města s motorem 1.0.. nebo kolik tam je... 😄 a popravdě.. ani v jednom člověk nejezdí uzavírat obchody.. že..??!! >😁 >😁 Coulin nebo Tom.. (nebo kdo prodává Toyoty) taky když jedou ke klientovi co chce Land Cruisera nejedou vydechlým Yarisem v hráškové metalíze... >😁 >😒] a pak budou vykládat, jak na image nezáleží... >😁 >😁 bych se vážně dorval smíchy.. >😁 >😁 A pro Alessia.. to platí samozřejmě i o prodejci VW.. >😁 :yes: 😉 jen abys Alessio zase něco neměl.. >😒] 😉
A;-\"V čem lítáš???"(zvědavě)
B;-\"V Tiguanu!!!"(pyšný tón hrdého majitele)
A;-\"A je to zlý, dá se to vůbec jméno, tak pro nový druh toaletního papíru (druhá část jméno k tomu přimo inspiruje)
btw ledaže by nový VWpočin obsahoval i suchý záchod, pak by se v apačitině dalo přeložit jako "ten, kdo papá guano..."
B;-\"V Tiguanu!!!"(pyšný tón hrdého majitele)
A;-\"A je to zlý, dá se to vůbec jméno, tak pro nový druh toaletního papíru (druhá část jméno k tomu přimo inspiruje)
btw ledaže by nový VWpočin obsahoval i suchý záchod, pak by se v apačitině dalo přeložit jako "ten, kdo papá guano..."
A: "V čem lítáš???"(zvědavě)
B: "V Tiguanu!!!"(pyšný tón hrdého majitele)
A: "A je to zlý, dá se to vůbec léčit???"
jméno, tak pro nový druh toaletního papíru (druhá část jméno k tomu přimo inspiruje) btw ledaže by nový VWpočin obsahoval i suchý záchod, pak by se v apačitině dalo přeložit jako "ten, kdo papá guano..."
B: "V Tiguanu!!!"(pyšný tón hrdého majitele)
A: "A je to zlý, dá se to vůbec léčit???"
jméno, tak pro nový druh toaletního papíru (druhá část jméno k tomu přimo inspiruje) btw ledaže by nový VWpočin obsahoval i suchý záchod, pak by se v apačitině dalo přeložit jako "ten, kdo papá guano..."
Takze postup bude nasledujici: Vezme se povedeny koncept a bude se pr*sit tak dlouho dokud z nej nevzejde podobny bezpohlavni vyklestenec jako ostatni koncernovy bratricci/sestricky. Pak se to s pompou uvede jako krizenec tigra a leguana - pekna prasarna 😄 A narodi se novy model VW. :no: Kdyby meli ve wolfsburgu koule, tak to pusti do vyroby tak, jak to je.
Také máme v práci novou dílnu a jsme s chlapama strašně rádi, protože se nám konečně pracuje trochu normálně. Nově nám i šéf koupil nový pracovní oděvy ze stránek https😐/www.wbs-safety.cz/…2-pracovni-odevy , takže je ta práce zase o něco příjemnější.