Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vybráno: nové kompaktní SUV z dílny VW má jméno

Libor Zezulka
Diskuze (60)
Nové kompaktní SUV Volkswagenu dosud nazývané Concept A má jméno. Rozhodli zákazníci.

Když nevíte kudy kam, nebo nechcete udělat chybu, zeptejte se klientů. Tohle pravidlo funguje, o čemž se přesvědčily stovky a tisíce společností na celém světě a z různých oborů. V automobilovém průmyslu už zákazníci vymýšleli kde co, dokonce pomáhali s reklamní kampaní. Volkswagen zapojil čtenáře magazínu Autobild, naservíroval jim pětici jmen, ze kterých měli vybrat to, jímž se bude honosit nové kompaktní SUV doplňující v nabídce velký Touareg.

Více než 350 000 čtenářů vybíralo až vybralo název Tiguan. Nové slovo Tiguan, u něhož prakticky nehrozí, že bude na některém trhu znamenat třeba herka nebo krám, vzniklo spojením slov tiger (tygr) a iguana (leguán). Další postup Volkswagenu ve věci kompaktního SUV Tiguan bude následující: V prosinci automobilka představí další studii, která bude mnohem bližší sériové podobě. Sériový model ukáže Volkswagen ve Frankfurtu příští rok.

Libor Zezulka
Diskuze (60)
30. 11. 2020 01:06
Dílna
Také máme v práci novou dílnu a jsme s chlapama strašně rádi, protože se nám konečně pracuje trochu normálně. Nově nám i šéf koupil nový pracovní oděvy ze stránek https://www.wbs-safety.cz/…2-pracovni-odevy , takže je ta práce zase o něco příjemnější.
21. 7. 2006 20:07
Re: Návrh pro redakci...
:yes: