Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz: AMG styling pro nová kupé třídy CL

9 komentářů

Není to zlé, dokonce je to vlastně velmi dobré. Bohužel design nového CL nejvíce shazují kvality jeho předchůdce, neboli nejkrásnějšího Mercedesu za posledních 20 let. :-!
K Mercedesu jsem nikdy nic necitil a jeho elegantni nicemene extremne nudny design me vzdycky stval. Kazdopadne, ac se mi tomu ani nechce verit, musim prohlasit, ze tentokrat Mercedes vyrobil skutecne pekne auto, takova klasicka automobilova krasa, hlavne ten zadek... Kdyz jsem ho videl poprve, v bile barve, asi 5 minut jsem nechapal, ale pak jsem se do toho designu zamiloval, nejak z nej na me dychala italska skola... Ve stribrne a v AMG paketu uz je to zase Mercedes, ale presto velmi pekny. Ac priznivec BMW, musim MB pogratulovat... :yes:
Elegantní, ale extrémně nudný???Na tom je nádherně vidět, jak má každý rozdílný vkus😄Mercedesy jsou pro mě už dlouho naprosto srdcová záležitost a větu elegantní, ale extrémně nudný bych použil spíš u Audi....a u BMW naprosto neelegantní, ale v žádném případě ne nudný😃)A ze všeho nejnudnější by bylo, kdyby se nám všem líbilo to samé😃
:yes:
Tož nuda by to asi byla ... i když vlastně čeče počkej ... ani ne ... si představ že by se všem chlapům líbil stejný typ ženskejch ... to by byla mela ... chlapi by se prali o ty baby, a ty baby co by nebyly v kursu, tak to raději ani nechcu domyslet. Paždokádně vkus na německou "velkou trojku" máme my dva stejnej, tak doufám že se někdě neporafem o nějaku tu kost. Tož tak.
Mercedes Rules :yes:
ja davam taky skromny navrh automobilke MB, mali by svoj paket z AMG premenovat na OMG 😉 :yes: :yes: bolo by to trefnejsie, v pozitivnom slova zmysle 😄
19 tapet najdete na www.autak.eu
[odkaz]