Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi R-Zéro: sportovní elektromobil s maximálkou 460 km/h

23 komentářů

...tohle už moc velká novinka není (min. týden už je k vidění). Mě se tyhle koncepty Audi líbí. Není to nic na silnici, ale má to takový dekadentní nádech.
Právě proto, že jde o koncept, tak jsme si to nechali na sváteční dny. A všichni to určitě neviděli 😉
😄 :yes:
TO AUTO SI KUP!!! 😉 Ale vážně. Kdo trochu zná letadla, tak mi asi dá za pravdu, že když se zadíváš na tvar bočních oken a tak nějak na celkový výraz, tak z toho dost "kouká" FW-190. 😉
Audi má stále, co dokazovat. Nezná hranic. Pro mě značka číslo jedna.
Znovu nás tato automobilka přesvědčuje o vynikajícím desingu a nadčasovém pojetí. Vrátím se však ještě k novému TT. Fakt dokonalý desing, jak píše GTi dokonalá póza. Skvělé materiály, skvělé ovládací prvky, boční linky, čistota a agresivita jdoucí ruku v ruce. Tak dnes všichni známe Audi. Top luxusní vozy, vynikající kvalitou a desingem. Já, když však slyším Audi, vybavím si automaticky pojem luxusní limuzína. Jsem na ně fixován. Nikdy nezapomenu na plavby s A8 4,2. To je ten pocit, který pokud nezažiješ za volantem, nevíš o čem je řeč a také nevíš nic o pocitu síly, dynamiky, naprosté kontroly, pocitu naprostého bezpečí a nejvyšší jistoty. To samé dostaneš i ve sportovním coupé TT. To je to, proč se Audi TT1 tak dobře prodávala a věřím, že nová verze na tom bude o poznání lépe. Co si budeme namlouvat, Audi se dobře trefuje do Lux třídy. To je vše. Nic víc nic míň. Možná Tě napadá otázka a lze chtít vůbec ještě něco víc? Na první pohled asi ne. Ale kdo někdy řídil opravdové sportovní coupé, tak ví, co je to pocit radosti z jízdy, pocit oběvování možností a sama sebe. Ten pocit, že něco dokonale ovládáš, je v našich genech. Jen ho je třeba objevit a využít. Nechat se unášet pocitem volnosti a nespoutanosti. O tom jsou sportovní coupé. Není to o radosti ze života, ale o radosti z jízdy. To se musí zažít, ten pocit, kdy hledáš limity fyzikálních zákonů nezažiješ na klavesnici počítače při NFS. To ví i malé dítě, které tuto hru paří. Nevím proč se píše o těch, kteří mají ryzí názor na sportovní auta jako o miláčcích playstationu. To zavání totálním nechápáním věcí o kterých se bavíme. Prostě ani sebelepší charizma, i dokonalého TT, nedokáže zaručit čisté sportovní zážitky a čirou radost z řízení. Kdo nezažil nepochopí, kdo zažil, moc dobře ví, o čem mluvím. Pokud teda existuje pro mne název Sportovní coupé s velkým S, tak je to BMW 335i. Doufám, že nemusím popisovat přednosti tohoto ryze sportovního vozu s dokonalým řízením, skvělým rozložením hmotnosti, dokonalým pohonem zadní nápravy a skvělým řadovým šestiválcem s exaktní výkonovou špičkou. To je to pravé sportovní svezení. Audi je luxusní svezení, které si trh žádá, proto tak bylo vyrobeno, proto je tak úspěšné a proto také nikdy nebude Pravým coupé se vším všudy. 😐
Audi je odvar, nic moc.....
[odkaz]
cus stahl jsem si tohle video ale nejde mi v nicem prehrat a uz jsem zoufaly tak prosim porad v jakem prehravacu by to slo prehrat dik cus
Este k tomu nazoru o Audi a design. Toto je francuzska skola designu tak pozor! Vsetky mena su na konci videa (link vyssie) alebo na webstranke tohto konceptu: [odkaz]
cus stahl jsem si tohle video ale nejde mi v nicem prehrat a uz jsem zoufaly tak prosim porad v jakem prehravacu by to slo prehrat dik cus
tak to bude nejmene za 2 trestne body
design je jedna vec ale písať blbosti o maximálke... tým nenarážam na redakciu ale tých študákov. Mali si trošku lepšie naštudovať s akými problémami sa potýkal Veron a to ide iba 400km/h 8-s Po stránke designu a aerodinamiky by táto kára vzlietla tipujem tak pri 340km rýchlosti... >😁
To ten fotoradar nedokáže spolehlivě vyfotit a naše policejní mondea se v tomhle případě taky můžou jít zahrabat.
lepsi karu nez mondeo ST tady nenajdes a muzu te ubezpecit za jakakoli vysilacka je rychlejsi a na to nepotrebujes nic jinyho nez hrebiky pres silnici
>😁 :yes:
:yes:
Japonská Ellica je nejlepší a použitelná i v reálném světě!!! 😄
Najděte si ji na Googlu "Ellica car"
Elektromobil/y mohou byt i asistovana jizdni kola, mopedy, skutry, motocykly. Pokud chcete jezdit na elektrinu jiz dnes zkuste pro zacatek
stranky klubu Ceskych
[odkaz]
hola que tal yo soy yo y vooooooo... como te vaaaa a mi bien y a voooo..... elooooooooooo que talllllllll. ta too bien lo mio y lo tuyooooooooo??????
nai qkiq sait :-! 8-s