Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz G: Nový turbodiesel

17 komentářů

:yes: 😄
Příště nelež tak dlouho na sluníčku >😁 >😒] 😉
Myslím, že na tom se shodnem všichni.. >😒] :yes:
Už se na něj těšim. Jak na to budou všichni reagovat zase ta hranatá krabice... Ale ono to umí hodně věcí takže ať se mu daří... >😁 >😁 >😁 :yes: :yes:
Nie je hranatá škatuľa ako hranatá škatuľa. Je nádherný. :yes:
najkrajsi je v ciernej metalize s 18 palcovymi AMG diskami. :yes: :yes:
Je to krasne auto a ma svoj styl. Ale nepoznam snad ani jedneho majitela, ktory by sa nestazoval na spolahlivost.
Mozno tak Doktor z hor >😁 :yes:
král G400CDI je mrtev ať žije král G320CDI .... krasavec :yes:
Králem bude až G420CDI 😉
nebude...pretoze nebude
😒
hm,myslim ze moje biturbo 4l to nebude -165 kw a 3liter take parametre nebude mat,ale ked zobereme spotrebu,ide o celkom dobry kompromis,len kto si kupuje Gcko kvoli spotrebe?ja teda nie,skor ten pocit-demonstracia sily...a 270 CDI bol slimak,to je skor na pracovne vyuzitie,ale teraz iba jeden diesel,to nebude ani jedno ani druhe...
suhlasim s tebou, aj ked ten novy automat moze pomoct dynamike jazdy a v konecnom dosledku zmazat ten vykonovy rozdiel, ale suhlasim, ze objem nicim nenahradis... a co sa tyka spotreby, neviem, čo všetci plačú, asi sú to takí, čo doma smolia 1.9 tdi... mám 400 cdi a spotrebou som sa ešte nad 15 nedostal... skôr som niekde okolo 12... na take auto 😄,

pozn. ked susedovi octavia za 1/5 ceny G400 zhltne 11 litrov 95, nie je to s G400 také zlé,nie?
Tenhle motor je podle mého názoru dobrá volba, myslím, že se dá souhlasit s marketingem M-B, že je lepší než oba stávající diesely. Hlavně, že Géčko může pokračovat :yes:
Motor to ma dobry..Ale ked sa vam daco zacne kazit..Nechci te to...Mam skusenosti