Novinky
0
Snad to není jen tím, že ulítávám na luxusních autech v bílé barvě(nebo je to jen připálená fotka stříbrnýho auta?), ale TOHLE se mi líbí moc! Tyhle mnohopaprskový kola od Mercedesu žeru. CL se mi proporčně líbilo vždycky...Nový má eleganci, navíc neotřelý tvary, který jsou ale jednoduchý. :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
0
Jasně. Je to... jak jinak... opět obrovská šleha. Jsem očarován. BRAVO CL :yes: :yes: :yes:
0
souhlasím, je to nádhera a ta barva!! :yes: :yes: :yes:
Tak toto sa im moc nepodarilo, na triedu, ktoru to reprezentuje moc okazale, a ten predok? Fuj tajbl! :no:
V kostele se neplive... a CL není ledajakej kostel, to chrám dokonalosti.
Ja bych nerekl, ze je to moc okazale, ale ze je to proste skarede. Kdyby mel ten predek Chrysler, tak reknu, ze se celkem snazi, ale na MB je to o nicem. O tom, ze bude mit uspech ovsem neni treba pochybovat, vnimani snobu neni schopno pojmout cely vuz, ale staci mu videt stred chladice. Kdyz je tam hvezda - good. Kdyby stejne vypadal Hyundai, bude tady hromada prispevku o tom, jak je to ubohe a bla bla bla, proste klasika.
Mercedes opet dokazal, ze cista linie neni jen domenou italsky navrharu :yes:. Ikdyz tu vlastne nikde nestoji, kdo to kreslil 😄.
Krásné! Šarmantní! Přináší úplně nový rozměr mezi tato auta! :yes: :yes: :yes:
😄 A v čem?
Koukej mávat!! >😒] >😒]
>😁 >😁 >😁 Tak to je přesný >😒] >😒] :yes: 😉
No nemohl jsem to nenapsat. Ale já to myslel opravdu vážně. Podle mě přináší nový rozměr vznešenosti, soudě jen podle těchto fotek samozřejmě. Ale ten nový styl zádě v kombinaci s bílou dělá svoje, ten předek není tolik sportovní, ale je čistý.
Nádhera. Dizajnovo pôsobí mlado, ale mám chuť mu vykať 😉 :yes:
Kráááása!!!! Ta bílá! Spy foto neklamalo...jen ten zadek, ale na něj si zvyknu stejně rychle a rád jako na bok Roomstru...!!! Nádhera!!! :yes: :yes: :yes: Krásná práce MB
Jak už jsem psal u spy pics asi před týdnem. Je to jako rozteklá zmrzlina. Tyhle fotky tomu hoooodně pomáhají. Kola k tomu ale vůbec nejdou. A jak kola dělají auto, tak tady mu dost bodů ubírají. Zajímavý je detail zadního nárazníku, kterak kopíruje spodní hranu světel a víka kufru :yes: Pěkná je i boční hrana, když končí v cípu zadního světla - moc povedené. Detaily pěkné ale celek nic moc. Chci víc normálních fotek...
Viem, že sa Ti disky nepáčia, ale sú "mercedesácke". Raz ich už použili na fotkách nového S-ka. Tam sa Ti páčili? LOOK [odkaz] 😉
Tak to je trefa přímo na komoru. Bravo >😒] :yes: Možná se ale dozvíme, že na S sedí a na CL ne... 😄
Fotku, kde jsou lépe vidět, bys neměl?
To som hľadal len tak narýchlo aby som Ti čo najskôr odpísal, lebo som vedel, že niekde som tie kolesá videl. Skús to niekde pohľadať pri článkoch o S-ku na auto.cz alebo niekde u nich medzi tapetami...alebo [odkaz] [odkaz] Toť vše 😉
Na auto.cz jsem to právě hledal a našel tam samá jiná kola. Zase jsem tomu hledání ale moc nedal 😉 K těm kolům: K CL mi nejdou. Jsou moc usedlá. Možná je to i kombinací barev. Ke světlé nejdou. Naopak k repre limuzíně mi neva 😄
skús tie odkazy čo som ti poslal...tam sú tie isté disky.
Neviem, prečo pri prestavení CL dali tam tieto kolesá (opýtaj sa ich PR managerov) ale o týždeň určite uvidíme viac kombinácii. 😉 Inak tú stránku navštevujem častejšie, sú tam tapety v oveľa väčšom rozlíšení a častokrát aj predstihu! :-! :yes:
Neviem, prečo pri prestavení CL dali tam tieto kolesá (opýtaj sa ich PR managerov) ale o týždeň určite uvidíme viac kombinácii. 😉 Inak tú stránku navštevujem častejšie, sú tam tapety v oveľa väčšom rozlíšení a častokrát aj predstihu! :-! :yes:
No na desktopmachine.com sem dával odkaz už dávno, ale to je jedno...ještě bych doporučil (a to ještě víc) www.allcarwallpapers.com 😉
Ja viac čumím na skins.be... 😉 ale je tam hneď aj zarážka na desktop... teraz sú tam aj nejaké motorky... :yes:
Špatně, všechno špatně, ZZ. Na MB-CL nemůžeš nahlížet z pozice malíře naivních obrázků. Tak především kola. Ano, kola, která dokonale dokreslují vyznění celého auta. Jsou "čistá" jemná, jako kompletní práce celého designerského týmu a skrytě naznačují obrovskou dynamiku celého auta. U mercedesu nikdy nejde jen o detaily, to ber na vědomí. Mercedes je příznačýí tím, že umí dokonale vytvořit fungující celek. Je mnoho aut, u nichž sláva vznikla právě z detailů. Nikoliv ovšem u Mercedesu. MB se proto pokoušej vnímat jako celek. Co se týče fotografií, pak snad jen, že ... neexistují normální a nenormální. Existují fotografie. Povedené a nepovedené. Tyhle jsou ovšem povedené hodně... Zjistí se to zejména tím, zda perspektiva zobrazení posouvá poměry jednotlivých tvarů do (až) nerealistických měřítek... tohle ovšem problém těchto snímků není. Viď. Jinak velmi cením, že sis všiml fines v podobě nárazníku a boční hrany. Ovšem to zakončení v zadním světle... to není nic vyjímečného... to najdeš na mnoha jiných autech. Takže, hlavně - vnímat MB jako celek. Pak se to poddá.
Mna to auto zatial 100% nepresvedcilo. Rad by som to videl v inej farbe ako bielej a potom by som mozno povedal ci an👋nie. Ta biela to totiz trochu "dramatizuje"...
Přesně... a až nepochopitelné... bílá, která vyhlazuje vrásky a činí vyznění hladké... zde zafungovala jako ostrej meč. Je to foceno pro Lonese... 😉 Já bych volil standardně stříbro.
Ne, ne, tohle bílé auto právě ukazuje, že u Mercedesu už pochopili...konec stříbrné éry, teď bude frčet čistota.
:yes: :yes: Píši dole, žes to trefil :yes:
Kde presne. Tvoje prispevky dole jsou trosku chaoticke >😒] >😒]
:no: :no: Jsi tupec :no:
No hlavne ze z tebe ta inteligence primo caka. Podivej se dolu na ten brajgl a pak teprve mluv.
Nejde o cákání... Jardo, sakra... trochu zapoj mozek... přece, když si tu přečtu pár tvých příspěvků... jsem doma. Ani jeden k autu... Jarda, vocas geteiho... parádní uniforma :no:
Ano..mne to v tej bielej pride strasne impozantne... ta biela viaze pozornost na ukor poornosti k designu. Ak by som to kupoval - tak ja v ciernej (tmavej). ..ale strieborna...to je farba pravdy. Ta vzdy ukaze krasu / mensiu krasu. 😉
No jo, ale proč kupovat auto v barvě, která nesedí k jeho tvarům? Tady ta bílá dělá hodně. K noblesnosti se stříbrná proste příliš nehodí..
Jasne, jasne...ja len hovorim, ze ta biela mi zabranuje zhodnotit design toho auta. Dramatizuje to auto do istej urovne krasy...a moze zastierat niektore rusive prvky (ktore, mam taky pocit, mozu na tom designe byt). Inak, ano. Je logicke kupovat auto v spravnej farbe...ja do toho rypem iba z toho ze som rozozrany detailista a chcem vidiet ako sa to ukaze vo fadnejsej farbe. 😄 😉
Nesouhlas, pro me je stribrna to nejhorsi, co se kdy na autech objevilo. Bila limuzina vypada dobre, v tom jsem zajedno s Lonesem. V tmavych barvach se obecne ztraceji detaily ale stribrna, to je mor. Takze pokud je to barva pravdy a ukaze krasu, pak zadna krasna auta nejsou 😉 Je to proste jenom barva, ktera se libi/nelibi, stejne jako zelena, zluta nebo treba fialova.
Stříbrná není "jen" barva... stříbrná je první liga autobarev... jak píše Marko, vše odhalí... nic neskryje. Pokud jsi měl někdy tmavé auto, víš, že je to pro zlost... auto je vlastně stále špinavé. A než zapatlanej černej Accord... to snad už i stříbrného Apoštola. Co? 😉
Ale ja suhlasim (asi som to zle naformuloval). Ja striebornu farbu tiez nemam rad (pkial to nie je aluminiova 😄 ). Je strasne fadna, obycajna... Ale prave preto hovorim, ze to je farba pravdy....krasne auto sice nezlepsi...ale v tej obycajnej farbe sa to auto ani nezhorsi. Naopak u aut, u ktorych dokaze sytejsia farba nieco zakryt /"zretusovat" (resp. dokaze sama o sebe uputat "viac" ako auto) sa v striebornej ukazu chybicky naplno. Aspon ja to tak vidim... 😉
Nejlepší barva byla barva chameleon... na Škoda 100 - v prodejně byla červená a do roka a do dne jsi ji měl pěkně v matovém provedení... lehce ošoupaná jako jeansy od GAS 😄 Fakt.
Ja viem...poznam. Stryko mal Skodu 100 este ked som bol maly. A kruto sa podobala tomu, co popisujes....
V tomto se neshodnem, protoze ja barvu vnimam proste jako soucast auta a ke spouste aut se jedna barva hodi a jina ne. Treba stribrne Ferrari vypada strasne, prestoze si nemyslim, ze je to tim, ze by ta barva odhalila nedostatky - je to proste tim, ze mi ta barva uplne zkazi dojem z auta. Videl bych to spis obracene - cerna dokaze lecjake prumerne auto vylepsit, pridaji-li se k tomu navic pekna kola. Stribrna (pro me) zprasi cokoliv (tj. i krasne auto). Zaver: u tebe je krasne auto krasne i ve stribrne, u me je jakekoliv auto ve stribrne fuj, at je to Prasat nebo Modena. 😉
Aha , no dobre.... 😉 . Ale ono to je trosku o tom co hovorim: ano, cierna zlepsuje...zakryva nedostatky. Strieborna je fadna v tom, ze do nej ide nalakovat cokolvek od Chevy Spark po Maybach a furt to bude take "plechove". A na tom plechovom ja dokazem najst lahsie chybu ako na niecom, co ju zakryje. Inak, hovorim teraz vseobecne z hladiska ohodnotenia cisteho designu (asi to je ale fakt trosku samoucelna hlbka problemu, ale.... 😉 ). Samozrejme v realite plati, ze kazda farba sa k niecomu hodi, k niecomu nie. Neznamena to tiez, ze by som si striebornu vybral aj ked to auto "nepokazi".
Ctu denne Auto.cz a autorevue.cz, ale diskuzi se zucastnuju pramalo. Ale pod tohle co se tyce stribrny barvy dam podpis.
Stribrna barva je mor pro auta, vlastne to neni ani prava barva; lidi bez emoci a ktery chtej zapadnout mezi stado voli stribrnou. Jen se pak smeju tem co maj auto ve stribrny a pak ten samej model videj v jiny barve a zasnou...da to tomu autu zivot. Ve stribrny jsou auta jen machines.
Nedavno jsem videl vedle sebe zaparkovany dve SLKcka (posl. gen), stribrny a v rudy metalize. Byt majitel toho stribrnyho tak uronim slzu za svy rozhodnuti.
Stribrna barva je mor pro auta, vlastne to neni ani prava barva; lidi bez emoci a ktery chtej zapadnout mezi stado voli stribrnou. Jen se pak smeju tem co maj auto ve stribrny a pak ten samej model videj v jiny barve a zasnou...da to tomu autu zivot. Ve stribrny jsou auta jen machines.
Nedavno jsem videl vedle sebe zaparkovany dve SLKcka (posl. gen), stribrny a v rudy metalize. Byt majitel toho stribrnyho tak uronim slzu za svy rozhodnuti.
Proč bílá? Možná proto, že se jedná v nadcházejicí době o trendovou barvu (převzato z časopisu Autotip a dalších).
Když jsem viděl fotomontáže, to auto mě vyděsilo. JEstli tohle jsou oficiální fotky, vypadá to celkem pěkně. Zadek je sice stále trošku rozměrnější, ale na druhou stranu, vždycky se mi líbily holky, co mají pěknej zadeček. Ať je na co sáhnout. Ale teda-klobouk dolů, MB.
neviem ale mne ten predok strasne pripomina phaeton. teda tie svetlomety sice mensie ale su ako z oka vypadnute. ale inac pekne auticko :yes: :yes:
Nahoře se strefil kolega Dinar... bilá je (opět) nadcházející barvou číslo jedna... Po tom, co jsme každej zmodrali dočerna... přichází dokonalá chladívá a hladivá bílá... tak bacha na to... Platí to i pro copaře 😉 :no:
😄 :yes: :yes: a tomuto CL padne dokonale... Marko tvrdí, že příliš přebíjí design, já tvrdím že to je dobře... Ne ovšem proto, že by byl špatný. Ale proto, že takové luxusní kupé potřebuje náležitě jasnou barvu... Stříbrná nepřipadá v úvahu- je příliš fádní, v černé je každá limuzína. Bílá září jako supernova na hvězdném nebi. Nemůžeš jí ovšem hodit jen tak na něco- v tom je to kouzlo... 😉 . Takže bílá a CL je jasná volba
Hmmm... tak uznávám, žes mě dostal... přijímám tu bílou barvu jako vhodnější než stříbro. A asi si ten tvůj příspěvek napíšu na manžetu... protožes to dokonale popsal. :yes:
:yes: :yes: ...mne ta biela nevadi...dokonca by som povedal, ze je krasna. A aj sa nepriem o to, ze auto ma mat taku farbu v akej je krasne. Mne ale ide len o to, ze ja nedokazem kvoli tej farbe povedat, ci sa mi CL paci alebo nie. Cisto designovo. Ono totiz mam rozpacity postoj k autam, ktore treba "za rucicku" doviest ku krase tym, ze bude zaujimavo nalakovane, s vhodnymi doplnkami, atd.... Vies, co myslim... To jer totiz postup, ktorym ide "umelo" skraslit cokolvek. V Korey sa prave predava limitovana edicia Daewoo Matizu, ktora je takto dovedena v ramci moznosti do krasy. Robi to uplne iny dojem, nez bezne Chevy Spark behajuce po nasich uliciach... (Aby sa teraz niekto nechytil toho co hovorim: netvrdim, ze je to pripad Mercedesu CL.)
já dobře chápu co jsi myslel... 😉 .Já nezkoumám design CL do takové hloubky, aby mi tahle barva zastřela některé detaily. Nikdy se nepodaří navrhnout auto- které bude dokonalé ve všech barvách. Na té správné barvě velmi záleží. To dokazuje třeba tohle CL :yes: . Má barvu, ve které každé druhé auto bude naprosto křečovité, ovšem tady září jako šperk! Podle mě je bílá barva tím nejtvrdším soudcem: sice neobnaží dokonale čistotu designu, zato vyžaduje dokonale rozložené proporce a vyváženost celku. A to je vzácné
Pusobi na mne jednoznacne, jako kupe Maybach, trida "S" na mne zacala pusobit pozdeji, ale o to lepe na ni ted nahlizim. Nicmene u CL je ten pocit jiny...jakoby nepatricnost k limuzine. A...konecne jsem si vzpomnel, kde jsem ten predek videl...koncepcni studie Lancia Fulvia!
ale to je jen dobře: Sedan S má příliš střízlivé tvary což by na kupé moc nesedělo... Luxusní kupé potřebuje trochu jiné ingredience. Řekl bych že potřebuje barokní tvary- a přesně CL tohle nabízí. Nejdokonalejší pohled najdeš na posledním čtvrtém obrázku :yes: "tříčtvrteční" pohled od zadu... Tohle nemá chybu :yes: ... Je potřeba si uvědomit kam CL míří- totiž nejvýš. A tomu odpovídá ten design 😉 :yes:
Ten dizajn je veľmi fajn. MB dizajn je fajn. Robí sa nie na rok ale na pár rokov. Toto nie je Impreza, Civic alebo Hnujdayi na ktorom robia každý rok facelift...😉
Málokterý design stárne tak rychle jako právě design většiny MB...
kromě těch velkých kupé, řekl bych... Ty jako by stály opodál té módní mašinerie a nedělaly si z ní hlavu
Proč myslíš? Možná se ti rychleji "okouká", jenže podívej třeba na 607mu. Když přišla byl jsem z ní asi 2 měsíce paf a pak jsem vystřízlivěl. MB se ti bude líbit (neříkám každý model, ale třeba i B-klasse udělá víc parády než olítaná 307ma) i za několik let, ten design je tak pojatej. Nemusí tě sestřelit, ale měl by ti vydržet.
S každou novou generací jde ten starej téměř do kytek.. Asi je to "okoukaností", ale já to tak vnímám zejména u německých prémiových (BMW a MB) automobilek. Třeba u Opelu už tolik ne (třeba minulá 97 Vectra a současná). Nebo Peugeot 406 a 407 - na 406 sedan po faceliftu je radost pohledět i dnes. Na generaci staré éčko je pohled smutnej. To auto je úplně mimo. Cé zůstalo někde v 80s... takže bych neřekl, že ti ten design vydrží. Právě u merglu ti vydrží jen do příchodu nové generace, pak šlus.
Pravidelne udrzovaci kure v polovine zivotniho cyklu se neubrani ani M-B, nebo BMW 😉
Tiež pravda... ale si porovnaj vzhľad "C" MB / 7er od BMW (nie triedy ale vzhlad) so CIVICOM, koľký to je? ôsmy, deviaty??? Alebo Impreza... to je ako s hranolkami, s kečupem, s tatarskou omáčkou, s chilli...Impreza s podlhovastými svetlami, s okruhlými, s kombináciou oboch predošlých... Kto sa má v tom vyznať? 😉
Staci se tomu venovat...Nyni je civic osme generace, ale to souvisi s delkou pouzivani jmena Civic.Kdyz to tak vezmu od roku 1991, kdy prisla na trh rada "S", stejne jako Civic, tak zatimco M-B je od te doby treti generaci a Civic ctvrtou, pritom se jedna o nizsi stredni, ktera je vzdy frekventovanejsi... 😉
toto auto vypada bajecne. Snoubi se v nem jak sportovni duch tak take uhlazenost a majestatnost S klasse a je tudiz dokonalym a hodnotnym nastupcem dosluhujiciho modelu. Oproti nadopovanemu a hromotluckemu (tankoidnimu) Bentley vypada jako dokonaly aristokrat s vybranymi mravy, jist si svou silou a sofistikovanosti a z ni pramenici prevahy nade vsemi.
Majestatnost ano, ale sportovni duch na mne tedy nedychl!
Protože Bentley je především brutální sporťák a ne nějaká hračička.
Bentley je brutalni sportak ??? >😒]
1921 Bentley 3 Litre, tak to začalo. Všechny Continentaly od roku 1991 na něj odkazují. Bentley je sportovní značka.
Jo 1921 ??? ... no dneska jsme ale skoro o 100 let dal >😁 dnesni nabidka Bentley = rychle luxucni limuziny, coupe ci cabria. Urcite ne brutalni sportak >😒]
Nepleť si Arnage/Azure - to je dědictví éry R&R s Continentalem. Ten si skoro vždycky uchoval aspoň kousek z těch závodních aut. Rok 1921 je ti k smíchu? mě teda ne. To že nějká značka má tradici a kráčí stále stejným směrem i přes všechny těžkosti nebo se dokáže zase vrátit na svoji cestu to zasluhuje obdiv. Kdyby mě nezajímala tradice tak se tady budu rozplývat nad Kiou. Bentley je sporťák. A přes dvacet let pod jeho kapotou hřímají přeplňované motory o objemu 6 3/4 litru. Všechny současné Conti jedou přes 300. Nejsou na okrasu. Na Bentley mě nešahej! To teda ne!
Jarda neví, kolikátá bije. Jestliže se domnívá, že to jsou auta na objíždění Václaváku, měl by ho v něm někdo svézt.
Nehanim ti Bentley. Jen pisu, ze ze soucasny rady neni ani jeden "brutalni sportak". Koukni se treba na www.motorvision.de a uvidis kolik "nebrutalnich" aut za petinovou cenu poslalo Bentley GT do kopru. Neberu ti, ze vsechny dnesni Conti jedou pres 300. Ale to, ze auto dokaze jet pre 300 km/hod z nej jeste nedela "brutalni sportak". Jsou to "jen" - superrychla limo, kupe ci kabrio.
Asi tě k němu zatím nepustili blíž jak na 15 metrů, viď... na Accorda nemá, to je jasný... >😒]
Proc myslis ??? Vychazis z vlastni zkusenosti ??? btw. co sem pletes Accorda ??? Jeste te strasi ze spani, ze porazi GURU i Apostola na cele care ???
*, ****, to je naše značka. *, *polobotka, vošukala bába šotka. To nejsou jen sprostá slova. To je zkouška, zda sprostá slova projdou cenzurou. A pokud projdou a nebudu redakcí zakázán, budu moc vyjádřit jednu důležitou myšlenku kvůli které už noce nespím .....SERTE NA ZOUFALÝ ŠIKMOOKÝ POKUSY O DESIGN (jo z rejžovejch polí) a KUPTE SI POŘÁDNÝ AUTO :yes: ...... BRAVWO MB :yes:
JSEŠ TRAPNEJ. Všichni tady poznají, že nejsi Ten dotyčný GTI.
Ja VWim. Debilita mých příspěVWků nedosahuje debility těch jeho >😁
Kradeš nick. Zkus to hlavou - dej si originální nick, abychom věděli, žes to vždy ty a rozjeď to tu se svými pohledy na auta. Jinak jestli máš se mnou nějakej problém... určitě ti pomůže, když si mě představíš... třeba jako... Cipíska 😄
😄 už to tu umíralo, co? 😄 😄
Přesně tak. PotřeboVWalo to trochu ožiVWit. Nejlepší diskuse = Nissan Almara >😁 >😁 >😁
Přesně jak jsem předpokládal. Dokonalost sama. Ladné tvary. Na první pohled je poznat že je to Mercedes a přitom vypadá jinak než ostatní modely. Takhle se to dělá :yes: :yes:
No moc se mi nelibi. Mam rad sportovni auta ktera sou ryze pro zabavu jako treba BMW M3 ( vim neni to moc hezky ale zabava je v nem az na kopec) Chapu ze Mercedes to auto musel udelat velky a pompezni. Ale nelibi se mi to jak to udelal - ty ohromny previsy - hlavne ten v zadu, predek vypada jako z nejakyho MB VITA a ty kola pod vystouplima blatnikama zanikaj. Previsy a ty kola zanikly ma bohuzel kazdy druhy auto😒 nelibi se mi nova maska, jinak myslim ze to auto bude asi kvalitni pze nejakej paskvil by si uz MB nemoh dovolit. Urcite se bude prodavat ale nenadchlo me 😐 radsi budu dal snit o BMW M3 nebo o nejakem dalsim aute kde zabava hraje hlavni roli nad mistem v kufru pro golfovi hole nebo masazni vystrelovaci sedacky s ultra-supr-tupr plochou obrazovkou
CL je holt jinej svět- tak k tomu i tak přistupuj... Mrknu na něj a vidím západ slunce nad terasou v Monte Carlu, kubánský doutník, tvídové sako a láhev vína za 2000 euro... V peněžence se nevyjímají obrázky bavoráků ze žvýkaček Bajo, ale zlaté kreditní karty
😉
😉
>😁 >😁 >😁 Dokonalé... musím se mrnkou do svý peněžnky >😒] :yes: BRAVO, BRAVO... >😒] >😒] :yes:
Tak Mari.... >😁 >😁 >😁 občas mě někdo dokonale sejme >😁 "obrázky bavoráků ze žvýkaček Bajo" >😒] >😒] mě dostaly do dvou minut z křesla na zem >😁 >😁 Sekretářka si myslí, že jsem se pomát >😁 >😁 Pro mne - slogan měsíce >😁 >😁 :yes: :yes: Umět napsat... to je umění... a ta gradace kreditní kartou... ne, ovšem ledajakou - zlatou 😉 to je škola fóru. BRAVO :yes:
mně se asi zamlžily brejle... ;-\ ale nic podobnýho nevidím... 8-s ;-\ 😉
Chvíli tu nejsem a takovej brajgl... Ale. Já to rychle prolétl a nemohu souhlasit s názorovým proudem, že totiž MB, resp. premiovej segment snad má stárnout nějak rychle. Já to vnímám zásadně jinak. Nic od MB nestárne. Nejen rychle. To stárnutí vyvolává okolí. Každej čeká, co vymyslí zejména premiová trojka (známe, známe) a pak to pozvolna komponuje do svejch kár... Jen vzpomeňme na MB 190 třeba... dnes v něm jedeš... a stále jsi král silnice... ale copak 190ka... ve 20let starém meďáku nikoho nepohoršíš... naopak. A to je to umění. Samozřejmě, jak píše Paja, se i premie nevyhne během života lehkému liftingu... ale to nic neznamená... sem tam odstraněná piha. To hlavní... tvary, linie, lomy... to je na desetiletí. A co třeba MB-C? Vždyť to auto zejtra už snad bude nehrazené novým modelem... a ty sedneš do Céčka ještě dnes odpoledne... a jedeš neskutečnou klasu... Copak vy tohle opravdu nevidíte?
Kradeš nick :no: :no: :no:
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
opravdu se tím bavíš? Co kdyby ti někdo jinej psal příspěvky pod tvým nickem? :no: Jardo, tys tupec :no:
já bych řekl, že je to u každýho modelu jiný: třeba luxusní kupé M-B nezestárnou nikdy protože jsou vyjímečným kořením při jakémkoliv stáří. Ovšem třeba první generace čtyřokého Éčka (masařka)zestárla podle mě velice rychle. Zmiňuješ Céčko- u toho to vidím celkem dobře (teda do budoucna). Uvidíme jak se třeba za pár let budou rýsovat ty zadní lampy u Volva: v tom vidím potíž... Už teď, se mi zdá první S80 zastaralá... Cokoliv co nastoluje nový trend nebo výrazný prvek má tendenci zestárnout rychleji. Určitě to tak bude i u mého oblíbence 300C 😄 . Mercedes je vždycky "zvláštní zboží" tak i jako stará rachotina podvědomě vzbuzuje dojem něčeho lepšího. Možná se Ti to zdá i tím...
😄 Vnímám MB velmi silně... Jo, "masařka"... ovšem jinak... to byl přece opravdu krok do neznáma... kterej vyšel. Tehdy to MB zlomil geniálně. Blinkry Volvo... no... na ně nutno nahlížet v kotextu s celkovým pojetím kastle, ty vytažené boky... když jsem to uviděl poprvé, zhrozil jsem se... ale... chyba byla na mé straně... 😄
no ano všichni jsme si zvykli, ale jde o to jak dlouho to bude vypadat svěže... Za geniální nadčasový design považuji Octavii I. nebo stávající Mondeo :yes: . K té "masařce": světla byla opravdu oživení, ale její boční profil ˇpůsobí velice fádně- dokonce její předchůdce (W124) vypadá z toho pohledu výrazněji.Dalo by se říct že o co víc odvahy měl MB na přídi- o to víc mu chybělo nápadu v celém zbytku. Nynější Éčko je lepší :yes:
nemam ted bohuzel moc cas se rozepsat, tak to zkratim. barva :yes: kola :yes: styl :yes: proste takhle se mi to libi 😄
že jste se pobavili tak královsky jako já Upřímně a zcela vážně píšu, že přece nikdo nechce, aby tu mercedesisti vypustili duši v obraně tohodle mopsla. Hergot... to už se tu neumíte ani zasmát jednomu směšnýmu autu? Tibby kolem plive síru... Alessio hledá slova pohany... ježišmarjá, my tu přece víme, co je MB... akorát teda jsme to nevěděli, tak nějak úplně tak klid... Tibby ať se jde odreagovat někam k dobrýmu bílýmu... u něho si rád hraješ na pána tvorstva, ne? Alessiovi doporučuju neoblizovat *kolegovi ZZ, je tu sice jedinej zástupcem proZZtitutů, ale i tak by se k tomu Alessio neměl snižovat... a Andrewovi děkuju za prvotřídní příspěvek s dokonalejma fotkama. Dnes to tu vyhrál on. Tradične to prohrál zzoufalec ZZ, a jeho přicmrndávač Tibby. Udělám dost proto, aby tihle zzoufalci nevtáhli Alessia do bahna hnusu, amorálního chování a neskutečného primitivismu. Tak... VW... u mě jsi neklesl... dál tě cením za permanent... a ty víš, že "Muj GTI" jsem nenapsal zůhdarma Pěkněj víkend, hoši.
Kradeš nick :no: :no: :no:
Nekrade. Zmenila se mu IP adresa. Vzdyt to je ten prispevek ze 16.6 o Subaru. To ty krades nick :no: :no: :no:
:-! :no: :no: :no:
Nerikal jsem? :-! Jdi do *konecne a nex tohle forum na pokoji. :no: :no: :no:
Kradeš nick :no: :no: :no: Zkus Bohnice... budeš to tam mít určitě zdarma :no:
Boze muj kolik nas tady je >😁 >😁 >😁
Hele, proc to delas ? 8-s Nejak si se tady rozmnozil... :no: :no: :no:
Dobrá zábava 😄 Pouze sis neuvědomil, že kradeš nick :no:
to ja neee, to ty krades nick :no: :no: :no: Ja jsem prece gti!
>😒] :no: Jo, to víme... zkus ty Bohnice, tam bude takovejch, jako ty, hodně >😒]
To nejsem ja, to jsi ty !!! :-!
😄 Mokrý hadry na hlavu maj v přízemý >😒] :no: Kradeš nick :no:
Hoši, i zábava úrovně chovanců z Bohnic prostě patří k životu. Cením, že mě poctivě čtete, a že vám stojím za to přede mnou panáčkovat. Tak já už ale dnes končím... P.S. Příště zkus trochu zapracovat hlavou... pokud tam něco máš... můj typ - ometák internetovejch kaváren s IQ na úrovni naturalu... no... 95... to jsem tě asi přecenil, viď >😒] :no:
akoze ty tam nieco mash? 8-s tie bohnice nejak moc spominas, asi to tam poznas... ...to by mnohe vysvetlovalo... 8-s 95 poznas, len preto ze to vidis na pumpe ne?
to bylo asi k autum, myslim Tvuj prispevek...zrejme jsem ho nepochopil. Jestli tady minis hloupe plkat, tak bez radsi na chat "...nactileti". Jestli chces neco k M-B CL tak to napis!
To by mě zajímalo co se vám na tom tak líbí ;-\ .Dyť je to odporny.Ani jedna linka se mi na tom nelíbí.Nj já sem přece jenom na ty sporťáky a tohle mi příjde jako coupe pro důchodce :-! :no: :no: Možná se na to za 25-30 let budu dívat jinak 😉
mi ukažte tak dokonale čistého, elegantního a stylového Japonce, který je navíc schopný a dokáže chytnout za srdce >😒] >😒] BRAVO Mercedes :yes:
Japonci jsou někde jinde.No tolik peněz stejně nemám(a pochybuju že vůbec někdy budu) tak to hrotit nebudu.Ale já bych volil Maserati grnan sport,575 maranello či Astona.A říkám ti upřímě že za srdce mě nechytl ani náhodou.Ale takový MB CLS to je opravdu nádhera.
a nebo naopak >😁 jak ted pozname toho pravyho ??? >😁
A koho to vlastně zajímá? >😁 >😁 PS: Nadpis :yes: >😒] >😁 😉
Ale tohle je fakt bomba. Minulá generace byla těžkopádná, příliš robustní. Toto je jiná káva. Krok do budoucnosti. Tohle je jediná volba. Co jiného se dá v téhle třídě koupit? Nic mě nenapadá. Ferrari a Lambo jsou už moc sportovní, 6er kope o jednu ligu níž. Snad DB9 nebo Bentley. Tohle je cestovní vůz , vrchol elegnace, to nejlepší z S-Klasse ve sportovním kabátu. Tady se projeví 100 let zkušeností, cestovní kupé, kebriolety a roadstery to je to co Mercedes umí ze všech na světě nejlíp. A nejdýl. Toto je hvězda noci, král levého pruhu na dálnici. Není na okruh. Odveze vás komfortně kamkoliv a jak rychle chcete. Mercedes-Benz CL :yes: :yes:
MB na mě vzdycky působil, že je spíš pro mýho tátu, nebo dědu. Já bych si ho nekoupil, stejně ani nemůžu, páč jsem si špatně vsadil na odpolední zápas. ;-\ Ta barva je luxusní, třeba bílá A8 je k sežrání. Ale je zase bílá a bílá, taková Fabie v bílý....no nic.
Naprosto souhlasím- taky nejsem fanda Mercedesu, ale tohle extratřída! 😉
Mercedes je jina liga >😁 [odkaz]
Bohužel je to tak. Nejpřísnějším testem bylo letošní učinkování na Gumballu 3000, kdy všechny tři SLR McL měli tento problém s alternátorem :no: Velká ostuda u auta za 15 mega ;-\
Guma 3000 bych možná nepřeceňoval... ale... jaksi... u auta, který stojí jako trochu zajetej panelák... tam bych čekal, že je to takřka vyloučené... pokoušel jsem se vžít do role člověka, kterej ho má v garáži... a dostane výzvu k návštěve servisu 😄 Pikanntí chvíle...
Při GB3000 jsou ta auta v permanentní zátěži. Za dobu 6 dní ujedou 3000 km. Rychlostní limity zrovna nedodržují a pokud se na všech objeví stejná závada... :no: Hoooodně špatná vizitka. Chápu ale, že pro dědičku hotelového impéria je maximální výkon do toho auta vůbec nastoupit (jak to tu linkoval kdysi Micek) 😄
Fakt? Už si ani nevzpomínám. A prosím, máme nick. CO se týká toho SLR, já myslím, že to má dva rozměry. Jeden je to, že se to u takového auta stalo, to je ten negativní. A druhý, že se to stalo u "všech" tzn. nejedná se o nějakou vadu materiálu, ani kusovou vadu, ale spíše o nedobré konstrukční řešení či poddimenzování. Když si vezmeš všechna velká technická díla, tak u většiny se nějaké dílčí chyby objevily a byly odstraňeny až "za pochodu".
U auta s takovou cenou a s takovou snahou o image je uplne jedno jestli to byla zavada A ci zavada B. Pruuuuser jako hrom je, ze se to vubec stalo. U neceho takovyho jako je SLR. A navic 3x :no:
Ne průser to není. Pruser je, že lidi se domnívají, že si za jakkoliv velkou sumu můžou koupit dokonalost. Je jim dovoleno jen se přiblížit, nic víc..
No ale pak ta ooooooooobrovska cena neni ospravedlnitelna. Jakou cenu ma tohle ??? [odkaz]
No to ti tam píšou. Já si nemyslím, že by MB byla nějaká überauta, je možné, že jsou i poruchové "napříč žánry". Ale to že se přehřívá u SLR alternátor ukazuje a) že podcenili testování b) že většina supermoderních strojů dojede na nějakou mechanickou či jinou "drobnost" c) že to u MB nebude s kvalitou až tak žhavé, jak se kdysi doufalo, že je.
Nejspis to bude a+c >😁 ...GTI prectete si to tu vsichni a ten praVWej at si to precte dvakrat >😁 >😒]
Nechtěl by ses začít opět ovládat? Nebo tobě by bylo milé, kdyby tu několik lidí psalo pod nickem Jarda? :no:
>😒] musel jsem prece zjistit, kterej je ten praVWej >😒] .Ted uz to VWim. A Jardou se neohanej. Koukni se nahoru na pavouka jak to tam vypada. Sqelej je ten prostredek >😁 PraVWej GTI si povida s tema nepravejma - o cem asi svedci takova debata ..... jo kralovsky se bavim. Sice to nema s autama pranic spolecneho, ale to posledni dobou zadna diskuse ktere se ucastnis...... btw. jak bych se mel podle tebe ovladat ???
Já se taky královsky bavil 😄 ale jak jsem napsal nahoře... úroveň diskuze chovanců Bohnic by měla mít časovej horizont >😒] Jinak, jak tě tak čtu... zdá se mi, že sis dal podivného bobříka. na něho ovšem postrádáš myšlénkovou brilanci... příliš tupě z tebe čiší snaha napsat... jinak, ani si nepamatuju, ža bys tu kdy napsal něco jiného, než o mně. Cením zájem :yes: ale, Jardo, nejsem teplej, vzdej to... P.S. vocas... vnímám tě jako Jardu vocasa. Fakt. Tak už to zkus o těch autech... ať poznáme, co v tobě je. Žes hodně mladej? >😒]
Ma ti odpovedet jako ty me??? Kdyz jsem se te naposledy ptal ja jednoduchou otazku ohledne auta, odvetils mi, ze mas kolem hlavy 57 cm. To neni spatny >😁 ...a k tem autum - co bys chtel vedet >😁
😄 To byla tzv. řečnická otázka... málo chápeš, Jardo... Já nic, nic od tebe nechci vědět. Čekám trpělivě, až mi slezes z hrbu a osamostatníš se tu.
Davno se stalo. Ty to neVWidis ???
Nevidím. A to jsem dosti všímavý... no, snad ti to dojde... Tedy věřím, že máš na víc, než bejt jak veš přisátej na nějakého přispěvatele. Zatím bych tě soukromě pasoval ža nejzřetelnější vocas anto.cz. Nikdo jiný tu na nikoho jiného, jako ty na mě, navázaný není... :no:
Ono se to pravděpodobně stalo víckrát. Jen ten případ, co já vím, je z JEDNOHO týdne letošního roku a stalo se u všech třech aut, které se té veselé události, jakou GB3000 bezesporu je, účastnily. A zejména v GB3000 je to PR propadák jako ***. A tohle je další pokračování ;-\ A máš recht, že za takový prachy bych nečekal, že bude poddimenzovaná součástka jako je alternátor 😲
Jo, jak se do toho nemohla nasoukat a ještě měla na nohou takový žabky, ses rozčiloval 😉 S nickem vím, použil jsem tvůj historický a na vypisování uživatelsky příjemnější. Jménem bych tě oslovoval jen do mejlu, neboj 😉
No a protože mi nepíšeš mail, tak mě jménem neoslovuj. 😉 Jo žabky... říkáš. Já si pamatuju na bobříka, když vystupovala z, myslím, že to bylo schodou okolností taky MB.. Našel jsem teď stránku, z níž vyplívá, že MB má Hollywoodu každej vocas. [odkaz] bych se chtěl omluvit matce královně Alžbětě druhé, která je na jedné fotce také, nicméně nelze určit, zda se nejedná o montáž.
Tak v odkazu nemá být "Tímto", to patří až do věty za. [odkaz]
Já ale znám jen tvé křestní >😁 BTW k těm ocasům... Je tám par adeptek, kterejm bych ten svůj klidně půjčil >😒]
A tohle je ten link: [odkaz] Fakt peetcha 😉
Není to ta žádaná celebrita co pokazí všechno na co šáhne? Na to se ani nedá dívat. Stejně to někdy v okurkové sezóně sešrotuje aby o ni zase mohli psát.
Peetcha by to nebyla, kdyby si s ní chodil a dala ti ZZajezdit >😒] >😒] Aspoň tedy by si to nemohl říkat, i když by sis to myslel. 😉 >😁
Peetcha by to byla kdyby s ní chodil a ona ho nenechala si ZZajezdit >😒]
Tak tobě se líbí? >😁 >😁
SLR? Ano.
A Paris taky - pokud zavřu oči a představím si tu hromadu peněz. Za to by se dalo koupit Jaguarů 😉
😄 Pamatuju. Jo, je to až... fatální... komplikace. V MB asi vrzali pěkně zubama...
Jo holt premiovej segment >😁 >😁 >😁
Připadá ti to k smíchu?.. no, to mě spíš k pláči. Navíc nejde o premiovej segment.
>😁 nejde ??? A kdo tu na padesati dalsich diskusich omila porad dokola, ze MB je premiovej segment ? Ze by jinej GTI ??? >😁
Nedělej ze sebe hlupáka. Tohle je trochu víc, než premiovej segment. Trochu hodně, Jardo. Premiový segment, ten končí modelem S. Dál už je nebe... exkluzivní třída. Doufám, že pod premiovej segment neřadíš také Rolls-Royce >😒] :no: P.S. Smart... to, Jardo, premiovej segment není také >😒]
To nerikej me. Rekni to tomu chudakovi, kterej ma v garazi puldruhy tuny premiovyho srotu za 40 mega >😒]
Nikdo, Jardo nevíme všechno. Tak se nerozčiluj, ža zrovna já tě musím poučovat o tom, co tu ví i vrátnej. Ale nepíšeš tu dlouho... tak to přejděme. Šrot? Ty jsi, Jardo, opravdu vyjímečně vyosený jedinec...
Kdyz uz jsi zase odbocil - co tu vi i vratnej ???
Ty neumíš číst? Nahoře jsem ti to napsal. A nikam jsem neodbočil. Běž se vyspat... a do rána zmoudři. Dobrou noc.
a já bych zrovna řekl, že smart je ve své třídě premiovka, vždyť za průměrnýho smarta fortwo můžeš mít 2 sparky, nebo kolíňátka
Fanousky Mercedesu to potesi, odpurce nepresvedci a ostatni se monza ohlidnou kdyz to uvidi. Tot vse, mne to tep nezrychlilo.
Přestaňte tady řešit ty magory co kradou nick a raději se koukněte pod Z8, nalinkoval jsem vám tam sportovní Audi se 4mi! elektromotry!!!!
pani je to dost detinske hadzat formu pod inym menom!! GTI ma aspon svoj nazor aj ked s nim nie vzdy suhlasim... a ten ktory nazor nema ten sa nezmoze na nic ine ako pisat sproste nazory pod inym nickom... Pravy GTI je ten ktory ma svoj nazor a vie si ho obhajit... aj ked niekedy to prehana ale to je jeho vizitka... tot vse... A MB CL je ohromne auto ale dost nezmyselne... aspon zatial pre mna...
Svuj nazor ma. Asi jako kazdy. GTI ho umi i krasne pisemne podat. Bohuzel skutecny stav veci se od jeho prispevku dost casto lisi.
Jestli tě nějak magicky přitahuji, můžeš mi to diskrétně naznačit, a já ti vyjevím svou sex orientaci... Pokud nejsi baba, nemáš šanci... Napadá mě to proto, že příspěvky tvého kalibru řadím spíše do kategorie - ženská v přechodu. Jinak... ne že by mě tvůj zájem nětěšil... ale myslím, že každého kolegu, spíše zajímá, co si myslíš o CL. Jestli si vůbec tedy něco myslíš. Prolétl jsem pár článků a vetšinou se tam jen tupě tlemíš smajlíkem. A to, nezlob se... to je málo...
Nefandi si. Tvoje orientace me nezajima. A co se tyka CL ??? Myslim si, ze je nadherny >😁 O spouste MB si myslim, ze jsou nadherny. O spouste si myslim, ze jsou prumerny a o spouste, ze jsou hnusny. Asi jako u kazdy automobilky. Ale ty vis moc dobre, ktery MB strkam vys nez ostatni. Ale taky vis (aspon doufam), ze si MB neiluzionuju (herdek to je slovo) - je to normalni automobilka, ktera ma uzasnou historii. Automobilka, ktera ovsem zjistila, ze se jenom z historie neuzivi. A proto vznikaj modely, ktery s "premiovkou" nemaj absolutne nic do cineni - i kdyz maj hvezdu na kapote............a co se tyka tech smajliku - jestli ti je jeden smajlik malo, muzu jich tam udelat vic. Osobne se ale domnivam, ze je to absolutne zbytecny >😒]
Když tak si je sečti... dneska tě tipuju na 200 smajlíků >😒] Já si nefandím. Ovšem poznám, když mi nějakej vocas sedí permanentně na zádech. No, ale, jak tě čtu... tiše věřím, žes právě vykročil tím správným směrem - pokusil ses napsat něco o autu. nebudu teď z tebou polemizovat, abych tě neodradil... ale... hele... já... se tiše... vytratím... a ty budeš jako... každej tady... psát... hlavně... o autech... dobrý, ne? ...
200 ??? Tak to mam tak 5x mene nez ty.
Ale také 50x méně než já píšeš.
Hele, ať si klidně píše o čem chce a jak chce - s tím asi nemá nikdo problém. Problém ovšem vyvstává, když někdo jiný nesouhlasí s jeho názorem, nebo má názor jiný. Pak se za prezentování svého názoru schovají urážky, arogance a pohrdání .. a to je to, co asi většině lidí vadí. Je to o respektování - i o tom by měla být vyzrálá debata. Zesměšňování a urážení druhých mi do toho ale nezapadá. Všechno má své meze a bylo by fajn je začít zase dodržovat. V zájmu nás všech, v zájmu diskuzí na auto.cz... Obávám se však, že na to nemá. Svým chování se pořád snižuje ;-\ Dávám lidem druhou šanci. On ji už ode mne dostal a nezlepšil se. Nemám důvod mu dál věřit. Selhal.. velmi selhal :no:
Tak se nesnižuj ty. Polovina dnešních příspěvků (a nemyslím to vůbec osobně proti tobě) je o tom co si kdo myslí o lidech tady v diskuzi. Pojďme se bavit o M-B CL apod. a neřešme osobní spory 😉
Není to tak, ZZ, a víš to. Nikdy jsem tu nikoho nenapadl. Vyjma boje, kdy to oboustranné napadání je součástí toho boje. Já narozdíl od těch tří kašpárků bojuji vždy jen čelem proti čelu. Když boj odezní, jedu dál. Tance svatého Víta, horečky omladnic milovníků japonské produkce jsou pro mě úsměvnou epizodou... a náležitě jsem si tuhle zoufalou snahu vychutnal. Ale. ZZ víš, co je vůůůůbec nejhorší poznání z té křeče? - to, že byli schopni se dát do grupy. Tys to vybalancoval jen tak tak. A víš, že jsem se musel dnes i proti tobě velmi, velmi razantně ozvat. Ani nevíš, jak jsem to psal proti své vůli. Nikdy... nikdy se nesniž k tomu, aby ses stal členem party, která se snaží do někoho kopat... byť by šlo o tři kašpárky. To je to hlavní - Buď silnej a bojuj za "svou" myšlénku... nikoliv za kolektívní třeštění tří nezkušenejch kluků... nezkušenejch myslím v rovině písemné komunikace. A vždy, když chceme o někom něco ostrého napsat, píšme to adresátovi, nikoli třetímu kolegovi... říká se tomu - morálka.
Přestaň se pořád obhajovat. Svoje jsem k tomu napsal, teď už jen: DO NOT FEED THE TROLL!
Já se neobhajuji. Vím přesně co dělám, a také kdy a na koho reaguji ostře... ale, že bys mi tu podsouval nějaké přisprostlé bezdůvodné útoky, tak to tedy ne. Tohle si nedovoluj! Ti tři kašparkové ať si to tu vylížou do dna. Napsal jsem to nahoře dobře, co? 😄 Ale hlavně, pravdivě. Ten tvůj závěr je kouzelný, ZZajíčku. Doufám, že chápeš, že to - ZZajíčku- je stejně oprávněné, jako závěr tvého příspěvku, na který tímto tedy reaguji. Musí v tobě být hodně ZZoufalství...
Tak jsem se dockal - ZZoufalec je tu. Uz jsem se bal, ze ho v teto diskusi nepouzijes. ....neZZklamals >😁
Možná ses měl před tím, než jsi to napsal zeptat ZZ jak to myslel se tím závěrem... nebo, že by sis tu psal co chceš a já ne? Zajímavej postoj... Ty máš vůbec podivné postoje, Jardo. P.S. Pamatuj - vždy razantně JEN reaguji. "ZZajíčkem" jsem reagoval na obdobný příspěvek ZZ. Snad to pochopíš.
Vis co je zajimavy ? Jak dokazes z neexistujiciho vydedukovat co tim nenapsanim dotycny myslel. To je nejaka paranoia ne?
Tak tohle bylo moc hezky napsáno. Opravdu je velice lehké vzdát se svých zásad a své morálky, možná zčásti i svého názoru a jen se tupě přidat k nějaké tlupě (i když v daném momentě třeba velmi silně působící) a získat tím pocit, jak jsem momentálně silný a jakou mám převahu, ale ve skutečnosti je to ubohost a stejně to většinou končí špatně, jelikož většina rozumně smýšlejících lidí tuhle bandu zcela zavrhne a ten onen jedinec tvrdě spadne na dno s nima a pěkně si při tom namlátí. A tak je to spravne a tak to musi byt!!! Kdo není schopen bojovat sám za sebe, nechť sklopí uši a radši jde do ústraní. Jinak se chystám na nějaký komentář toho CL, ale ještě aspoň jednou si musím sjet ty fotky (a ani mi to nějak nevadí.....)
ZZ to s tym respektom je rozumne a spravne a Ricardo ma tiez pravdu... tak uz dost ohovarani a podme na auta... ved o tom to tu je! Tak CL je podla mna zbytocne velke, drahe, tazke a nepouzitelne... ale vzdy ked ho uvidim tak sa za nim aj obzriem... no nemyslim si ze je rozumne ho kupovat do nasich koncin... ibaze mate fakt plno penazi a auto mate len ako imageovku... ja osobne bych radsej S-ko, ked uz...
...já jsem věděl, že mě nezklamete. Ano, tohle je to pravé CL. Vypadá mnohem lépe než na těch fotkách, které se tady objevily před nedávnem. Z těch prvních fotek jsem byl dost rozpačitý, ale tajně jsem při jejich prohlížení doufal, že "tohle není Jim Beam". Ten pravý Jim Beam přijel až dnes. Toto musí být příští generace CL. MERCEDES FOREVER!!! :yes: :yes: :yes:
Nový CL se někomu líbí, někdo váhá a někomu vůbec. Ostatně jako každé jiné auto.
OT. Právě jsem si udělal k večeři: sypaný Earl Grey a ravioly plněné masem, z konzervy.
OT. Právě jsem si udělal k večeři: sypaný Earl Grey a ravioly plněné masem, z konzervy.
Tak to je tedy pánové excelentní kočár ... ano čtete správně kočář ... neb jestliže má býti pokračovatelem nádherných kočárů pro šlechtictvo věku řekněmež středověkého něco nyní ve 21. století tak tohle jest tedy to pravé ořechové. BRAAAVO M-B :yes: :yes: :yes:
Co na to rikate? IMO uchvancancujici stejne jako predchozi generace. :yes:
Nedal jsi sem odkaz.
Jo jo, ten odkaz by to chtělo 😉 (když ho sem dáš, dostaneš koblížek) 😉 >😒] :yes:
[odkaz]
Byl si hodný, tady máš koblížky dva 😄 😄 (sorry smajlík - koblížek -- tu není).. Ad. Volvo - je pěkný, v cabriu velká konkurence pro Eos. Mě se líbí ten interier, takový vzdušný, moderní, ale ne kýčovitý. Myslím, že ve střední to je dobrá alternativa všem "tradičním" výrobcům.
A řeknu vám přátelé i proč. Mám to tady na AUTO.CZ rád a tudíž mne velmi velmi mrzí až příliš konfrontační tón a duch jímž jest tato diskuze v poslední době vedena. Vždyť stačí jen přečíst si v nadpisu článku o jakou značku auta se jedná a jest hned jasné co se bude v diskusi odehrávat. Vrcholem toho všeho jest dnešek se zdivočelými lu*** nicků, následkem čehož zákonitě muselo přijít varovaní redakce. Vždyť tato diskuse tak ztácí své jedinečné a neopakovatelé kouzlo, tak mámo vídané jinde na Internetu!!! A tak volám: kde je Krtek, kde je Jarda s Bertoňákem, kde je Holzgass, ......., kde je nadhled, legrace, lehká ruka nad klávesnicí?!?!?!? Proto vám všem přátelé přeji klid a mír vašim duším. Tož tak.
Vážená redakce, živíte naše duše ponjevíce kvaltiním materiálem o automobilech. Také je zde možnost otevřené diskuze (nejen) o nich. V rámci zachování korektnosti této diskuze Vás žádám o zabanování následujících IP adres, s konkrétními, Vám známými hodnotami místo x😒br />
212.24.150.x , 82.99.140.x , 193.179.187.x , 62.40.76.x Z těchto adres evidentně dochází k používání již užívaných přezdívek a zejména k obtěžování ostatních diskutujích nemístnými připomínkami. Předem děkuji za celé stálé i občasné, slušně se chovající osazenstvo diskuzí na auto.cz.
:yes: Redakce již reagovala (vztyčeným prstem... a to je jako dostat majákem po kebuli) tuším pod R32...
:no: 212.24.150.x , 82.99.140.x , 193.179.187.x , 62.40.76.x :no: aneb připojuji se k této žádost.
spis bych byl pro zavedeni registraci (s autologinem), a mozna i moznost prepinani visibility u prispevku vybranejch uzivatelu, misto obsahu prispevku by byl prazdny rectangle (a prepinat to prostym kliknutim na nejaky symbol vedle nickname pod prispevkem - takze nic slozityho na ovladani)
Hele - poprvé jsem tě přečetl čtyřikrát za sebou... >😁 ale moudrej nejsem... přiznávám ovšem, že nedostek je na mé straně... Akorát byste mi museli někoho půjčit k počítači - já bych psal a on by odesílal texty 😄 :yes:
Tak proti tomuto se tvrdě ohrazuji, ano včera jsem použil nick GTI, ovšem s jediným zněním příspěvku "kradu nick". Člověku s nadhledem musí dojít, že šlo pouze o žert, navíc jsem již vstoupil do započaté "hry". Konkrétně nikoho jsem neobtěžoval, nenapadal ani neparodoval. Mé jednání ovšem obsahovalo i jistý apel, a to - zaveďte registraci nicků. Píšu to i pod R32. Nositeli nicku GTI se tímto omlouvám. Zastávám názor raději prevence (registrace) než represe. S pozdravem rusholme
No to byla ale děsná sranda. Nejdřív mě zajímalo, co se to jako děje, ale když je půlka diskuse posaná ***inama, tak to spíš obtěžuje. Navíc to není ojedinělý, takže :no:
Půlka všech diskuzí je popsaná ***inama díky jednomu konkrétnímu přispivateli... Ať se zavede registrace nicků jako je to na všech diskuzích, chatech apod. a bude klid. Hlavně žádné totalitní metody jako je blokování IP adres
Velmi primitivní žert, velmi nemorální chování ... a velmi neperspektivní postoj. Zapoj příště mozek a pokus se vymyslet inteligentní vtip... kterému se tu zasmějeme. Tvou omluvu přijímám.
Já znovu předesílám, že jsem se "pouze" připojil, celou nit jsem rozhodně nezačal, a psal jsem pouze stále dokola "kradu nick" (což ostatně byla pravda,)a tebe jsem neparodoval. Z toho vyplývá za celou "destruktivní akcí" stojí někdo jinej, kterej ovšem zůstal v anonymitě. Na závěr: perspektivní postoje si já osobně buduji jinak a jinde než na internetový diskuzi, a buď tak laskav a nesuď morálku člověka na základě pitomosti, kterou ve volný chvíli napíše někde na netu. Na závěr použiju tvoje často používaný slova: "Chce to nadhled, brácho". 😉
To není o mém nadhledu... nýbrž o tvém rozhledu...
ale je to o nadhledu, taková věc se totiž dá s úsměvem přejít, ne kvůli tomu dělat takový humbuk. jinak nové CL se podle mého opticky přibližuje "mamutu" CL, alespoň tedy ně působí daleko mohutněji než současné CL. to je u mě jedno z nejkrásnějších aut současnosti :yes:
Vidím že máme na humor zásadně jiný pohled. Ostatně vysvětlili ti to pod R32 i z redakce... Tak snad si uvědomíš, že to chce trochu popřemýšlet a pak napsat. Krást tu nicky... to o vybraném vkusu, Rusholme, tedy nesvědčí vůbec. A nic na tom nemění, že se ti libí CL.
tak tedy znovu, nejsem strůjcem komplotu proti tobě, pouze jsem si krátkodobě přisadil do rozehrané hry. Jinak koukal jsem, že s dnešním datem jsou tu opět nové "příspěvky" kradeš nick atd. Popřemýšlet než napíšu kradu nick? ale to snad ne... tady nejde o zdraví, o život, o peníze, prostě o nic zásadního. pár lidí ti prostě připravilo malou kanadu a ta odezněla tak rychle jak přišla a je klid. myslím, že život ti klade do cesty závažnější překážky než že ti někdo "ukradne" nick, to je naprostá prkotina. nechci se obhajovat, ale jsem jediný, kdo se přiznal, že v tom jel a jsem tu nejvíc bitej. tak toho už necháme a budem řešit auta a to, co s tim souvisí...souhlas? 😉 :yes:
....,ale tenhle je prostě impozantní. Už jsem nedoufal.....podle těch vykonstruovaných obrázků, kde Lehmann boys zase poněkud popustili uzdu své fantazii, jsem už počítal s tím, že ho pošlu k šípkům, ale tohleto, to mi vyrazilo dech! Tohleto auto mi připadá tak trochu schizofernní (ale v tom nejlepším smyslu slova). Zepředu působí jako by se tak nějak mírně a s nadhledem "usmíval pod vousy", hodně sebevědomě, ale sympaticky zároveň. Jako by jen tak nanápadně a klidně říkal: "jo tak ty si myslíš, že jsem jenom kára pro důchodce, tak jen vstup, posaď se, nastartuj a sešlápni plynový pedál, o vše ostatní se postarám já a ručím ti za to, že na tuhle jízdu svého života ještě dlouho nezapomeneš." Přitom zadek je tak nějak urozeně elegantní ctící všechny mravy této společnosti. Nevím proč, ale nějak mi trochu připomíná styl Lincolna, ale tím v žádném případě nechci říct něco o kopírování, to ani náhodou. Proč v tomhle stylu nemohlo být i "S-ko"? Je tedy pravdou, že z nynějšího designového počínání M-B jsem tak nějak "rozpolcen", tak jsem upřímně zvědav na nové "C-čko". Když se dívám na tohohle krasavce, je mi čím dál víc smutno. Ani ne z toho, že pro mě bude vždy jen z kategorie snů, ale z toho, kam to ta "naše" hvězda dopracovala. Takové nádhery (mimochodem kromě tohohle CL ještě SL, SLK, CLS, i nynějčí C-klasse je stále elegantní,...) a taková kvalita. Ať otevřu časopis, ať se s někým bavím, ať se kouknu na net, odevšad se to na mě valí. Stále další a další důkazy toho, jak Mercedes kvalitativně poklesl. A to je špatně. Je pravdou, že člověk by měl umět promíjet a pro skutečně skalní příznivce to nejspíš do jisté míry asi ani není problém, ale vše má své meze a v téhle cenové kategorii, v téhle společnosti, v téhle lize a u této značky by se nemělo žadonit o větší toleranci!!!!!!Tady by se měly dávat jasné důkazy, že ten onen zákazník neučinil ani v nejmenším špatně, když vysolil tyhle nekřesťanské peníze prodejci na stůl. Jo mimochodem nevíte někdo zainteresovaný, jak si v Gumballu 3000 vedly bavory?
Mě se S-ko moc nelíbí, ale tohle CL ano.
No, mi stejně tak. Nevím, pořád jsem "S-ku" ještě dával naději "in natura", ale zatím mě nějak nebere. A jen tak mimochodem, Tebe ještě nemám až tak načteného, co Ty bys volil v téhle kategorii (myslím limuzíny, ne coupé)? U mě je to jednoznačně BMW 7er.
Já se Yaroukha tak bojím, že rozum volí XJ.... ale srdce taky. Odpověď zní Jaguar XJ. 2) Audi A8 3) BMW7 4) Quatroporte (nevím, jestli není cenově výš) 5) S-klass 6) Phaeton
jednoznačně správná volba...XJ :yes: . Možná bych přidal i něco z ameriky nebo od lexe, ale nechci zase rozpoutat válku 😄
To nevím, ale napsal jsi to... zejméno pasáž o CL, parádně. :yes: Ten pokles v kvalitě je snad již minulostí...
No, pár jich tam jelo 😉 Největší zájem byl určitě o BMW Ant-and-Pete - DIESEL POWER 😄 Nic světoborného to letos ale nebylo...
Nevypada to jako selma pripravena ke skoku... Je moc velky, moc tezky, moc masivni. Vim ze Germani maji radi poradne veci - napriklad Bismarck byl taky urcite poradny macek - myslim bitevni lod. To auto je tak na projizdeni Las Vegas Boulevard. Jo az pojedes protocit do Vegas tech par dolacu co Ti daji na sluzebni cestu, muzes si to pujcit misto nejakeho Forda, Bucicka nebo podobne tuctovky. Klidne i v te bile. Nabarvi se cernym kremem na boty co mas v kufriku na koleckach, nandej stribrny retezy a budes jako cernej rapper. Vsem co tady nad tim autem olizuji vsechny 4 se omlouvam, ale to auto mi nesedi :no: Kde je nejaka elegance? Je pravda ze vypada lip nez BMW 6, ale pokud bych chtel neco elegantniho, urcite bych nesahnul po nemecke premiovce - Jaguar XK by byla moje volba, a je jedno jestli minula generece nebo 2007 - uzasne a nadherne jsou obe.
mercedes is best *. horsie auta jak mercedesi som uz dlho nevidel.BMW is best