Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz CL: První fotografie!

Libor Zezulka
Diskuze (451)
Mercedes-Benz zveřejnil první várku informací o nové generaci luxusního kupé CL. Zatím se hovoří o designu.

Mercedes-Benz zveřejnil první várku informací o nové generaci luxusního kupé CL. Design navazuje na novou třídu S, i v tomto případě zdobí přední část dynamicky tvarované světlomety a nárazník s výrazným vstupem vzduchu a oválnými mlhovkami, bohatě chromovanou mřížkou chladiče začíná i končí přední kapota s výrazným prolisem. Zadní část působí spíše elegantním dojmem, mísí se zde vlivy nové třídy S a modelu CLS.

Mercedes zatím nezveřejnil fotografie interiéru, ale ve vydané tiskové zprávě věnované designu slibuje pouze ty nejlepší a nejluxusnější materiály jako dřevo, chrom a kůže a v závislosti na verzi a také dvě provedení interiéru – světlé a tmavé. Další informace zjišťujeme.

Libor Zezulka
Diskuze (451)
25. 6. 2006 22:40
Re: PraVWemu GTImu
Nevidím. A to jsem dosti všímavý... no, snad ti to dojde... Tedy věřím, že máš na víc, než bejt jak veš přisátej na nějakého přispěvatele. Zatím bych tě soukromě pasoval ža nejzřetelnější vocas anto.cz. Nikdo jiný tu na nikoho jiného, jako ty na mě, navázaný není... :no:
25. 6. 2006 22:32
Re: aristokrat
Dovozuji to z tvých vět o B. Accorda sem pletu proto, že jsem tu zatím od tebe četl jen dvě věty - Accord je lepší ne MB-C a pak RAV, že je snad lepší než RR... a teď tu třetí o B... :-) 8-s :no:
25. 6. 2006 22:28
Re: Ta biela
Nejde o cákání... Jardo, sakra... trochu zapoj mozek... přece, když si tu přečtu pár tvých příspěvků... jsem doma. Ani jeden k autu... Jarda, vocas geteiho... parádní uniforma :no:
25. 6. 2006 22:26
Re: PraVWemu GTImu
Asi... Jardo 8-s
25. 6. 2006 22:24
Re: Byt ci nebyt GTI ???
Ale také 50x méně než já píšeš.