Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vzhled GTI také pro Volkswagen Passat

114 komentářů

GTI nas ted potesi dalsi "odou na dokonalost"
Tomu neverim. Z Passatu muze aspon trochu zajimavy auto udelat az nova generace. Ta soucasna hruza se neda zachranit!😉
Designove nejvyvazenejsi sedan VW je bohuzel ten nejmene prodavany Phaeton.
Kdybys ten jeho nazev nenapsal a rekl treba ta jejich jako limuzina, tak bych souhlasil. Ovsem s prispevkem ,ve kterem je napsano Phaeton muzu souhlasit jen v pripade, ze tam bude jasne uvedeno, ze je to kram! >😒]
>😁 >😒]
Pockej za chvilku. Dlouhosahla oda na nedostizne krivwky designu ...apod 😄
Jo, jo, ještě že jsem už zvracel 😉
Bulimie? >😒]
Pozor na svrsky!
>😒] :yes:
To zase bude smršť, samá poštolka a kikina, to zase budou orgie 😉
Uz vidim vsechni tdickare jak si na svuj novej passat objednavaj tenhle aero kit 8-s
...si to narvat do 1,6 nebo 1,9tdi...budes king (sorry Kingu). Jinak na silnejsi modely to nevypada zle, pouze design kol bych volil plnejsi, aby vyvazil velkou plochu boku.
Hm. Co to je, ten předek? Audi nebo VW? Vlastně, Audi je taky už jen VW.. A ty výfuky? Nerozumím tomu. Civic G8 přišel s nekonvečními trojuhelníky v masově vyráběném voze, tak chce být koncern alespoň druhý? Pochopil bych to, ale to by to nesmělo vypadat jako adept na čestné místo stránek tuzing.cz :no: Souhlas s matesem, tomuto "výtvoru" pomůže jen příští generace :no:
Abyste se z toho civicu jednou nepo* :-!
Jo, klid. Nadpis článku je než autorská licence... nejde přece o Apoštola GTI... je to potentní kit... nejsem příznivcem těchto rejdů... navíc je pro měě Apoštol ztělesněním krásného sedanu... Nešel bych v něm do GTI kejklí... Sedí mu stříbrná... a možná i ta matná maska... na přání. Ovšem... umístění DVD v opěradle sedadla... :yes: Rozumíš, trochu ve stínu... to cením... aspoň, až na to šlápnu si neroflákáš rypák o nejdůležitější scénu filmu... :yes: Dnes... bez bravo...
to nie je DVD, zaspal si dobu, ale Sony PSP, herna konzola
Aha... to jako, že hraju za jízdy třeba hru Rally? Zajímavej svět... 😄
Ale PSP může fungovat jako DVD!...ale jinak R GT byl o dost hezčí! A ten zadek :no:
Jo, je to humáč 8-s
Ale jak se říká : "Z prd*le ksicht neuděláš" ! :no: :no: :no:
"Z prd*le ksicht neuděláš" >😁 :yes: Nemám co dodat. Přesné a výstižné >😒]
😄
Nechci být přisprostlý, Jakeshi, ale zrcadlo by možná nebylo od věci 😉 Ale pokud bys to srovnal do akceptovanější formy... můžem to tu rozebrat. jasně. Cejtím to stějně jako ty... Apoštol je překrásný sedan... tak jaképak GTI tance... :yes:
Dovolím si nesouhlasit - Passat je obrovsky nudné auto, ale pokud by ho prodávali hned takhle, tak bych o něm i uvažoval (škoda jenom té přehnané zadní části)..
Není nudný... je velmi dotažený... poznáme to v čase... za dva roky tu pojede o závod s Mondeem... uvidíš, jak Apoštol bude vypadat stále jen lépe... P.S. jen ty přední blinkry... ty bych udělal jinak.
Obdivuji tvé nadšení pro věc, ale auto, které se mi nelíbí teď, se mi za dva roky nebude líbit taky (subjektivně).. Tzn. - za dav roky to pro mě bude to samé nudné auto.
To právě ne... kvalitní kastle se musí vžít... viz BMW 5. Passat je to samé. Dej mu 2 roky.
No ted mi malem vypadla kukadla. Ty chces vazne prirovnat design BMW5 a Passatu ??? BMW5 je elegantni dravec, Passat je nuda a nic na tom nezmeni ani ty dva roky. Bud to bude 2 roky stara nuda, nebo mu daj novy fejsliftus 😒
GTI
No, to si piš, že Apoštola mohu přirovnat k BMW5. Ano, novátorství obou v designu a jeho přijetí veřejností... je totožné. Nejlépe to, co VW dokázal, posoudíš až zkonfrontuješ Apoštola s novým Mondeem...
Nežartuj prosím ťa, snáď nechceš taký hnus ako nový Passat porovnávať s BMW5. Hoci musím uznať, že v skutočnosti vyzerá lepšie, ako na fotkách. Ale aj tak to nie je žiadna sláva. 😒 :no:
Co provedl VW za novatorstvi v designu ??? Ze zakulatil svetla a udelal je s babulkou ala Subaru ci Yaris (pred x lety) ??? Nenech se vysmat. Jinde si nepriznas fakt ohledne Accordu a tady budes placat takovy nesmysly.
Nečuduj sa mu VW-syndróm je vraj nevyliečiteľný >😁 . :yes:
nemyslels spis nevwylecitelny ??? 😄
No nejen ty svetla,ale taky ta chromovana maska...to je teprv neco >😁
To je náhoda. >😁 Zrovna to řešení blinkrů jako má Passat a Q7 je jediná věc, která se mi na předku Passatu líbí. I když z praktický hlediska jsou asi mizerný, okolní řidiči je snadno přehlídnou.
Ach jo... a pak tu mám něco obhájit... 😉 :yes:
Ja bych nechal ty predni blinkry a zbytek bych predelal 😄
Ja to rikam porad - je to takova seda mys. Nezklame ale ani nenadchne. proste seda mys.
zrovna u passatu záleží hooodně na barvě, v některejch světlejch barvách je to hnus, v tmavejch je k zulíbání
Jo... tak líbej, Jeníku :yes: :yes:
ještě, že jsem nenapsal k sežrání, to by byla fuška >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 :yes:
nic nieje nemozne... TOYOOOOTAAA >😒]
Wow tak to je sakra povedený :yes:
Ta predni matna maska je super - jsem pro, aby byla seriove pro Sportline, pac ta chromem preplacana soucasna je fakt hruza... Jinak ten zadek je takovy podivny... :-!
Ten vejfuk ma tvar pismen CO...aspon ostatni ridici vedej co kolega vypousti z vejfuku >😁
Chci vidět, jak udělaj vejfuk ve tvaru H2O, až tam narvou vodíkovej motor >😁
nebo E85 >😁
alebo BIO :-!
Nazdarek GTI, nevim kdy mas narozeniny, mozna prave nekdy ted. Posilam ti hezkej darek. GTI se umistilo na muj vkus az moc dobre, ale... to vis, zivot neni pericko. Dobrou a hezky sny! [odkaz]
:yes: 😉 A to je jen Civic Si,co teprv Type-R...ale tohle GTIho zajimat nebude,test byl delanej v americe a on zije u Ripu... 😉
No on Si a TR je hodne podobna vec, hlavni rozdil je pouze v sasi. A GTIho by to bylo hodne zajimalo, kdyby to poradi bylo opacny 😉
>😁 :yes:
No hodne podobny je Si a starej Type-R...ja myslel nastupce,co uz brzy prijde... 😉
😄
Ted jsi tomu dala. GTI ted nekde lezi a vwylizuje si rany. Asi se tu uz neobjevwi 😄
kdovíco si vylizuje...radši nevědet >😁
Treba to Martina udelala schvalne kvuli tomu lizani 😄
Prosim vas, a cetli jste ten test? Konstatuji tam, ze hlavni nevyhody GTI jsou vyssi vaha a cena. Je jen nepatrne horsi v extremni jizde, ale tak, ze to vetsina ridicu nikdy nepozna. Jinak jako auto je vice "rounded", pouzitelnejsi pro prakticky zivot. Jak sami priznavaj, kdyby se snizily vahy pro to jedine kriterium performance, tak by GTI vyhralo. Takze hlavni je zustat nad veci. Pro mladyho kluka, co nema moc penez a chce se vyblaznit - pro toho jasne hondu. Pro chlapika, co chce obcas i neco odvezt a nekdy se trosku projet, pro toho VW. Prodavaj se obe a obe slusne.
No prave KDYBY. To zlovestne KDYBY 😄 A kdyby misto Hondy byla treba Panda (podobne to zni 😄 ),tak by GTI taky vyhralo 😄 (snad)....jenze na kdyby se nehraje a pokud spolu auta souperi, byva to vetsinou o hledani toho lepsiho ne ?
ten civic je moooooooc pěknej, škoda, že se tady neprodává 😒
marti, teď tam čtu, že Si má LSD...jaký má pohon? přední?
Jinak, je to moc pěkný autíčko,viď? 😉
Jo, predni, Alessio, uz mi prisla ta nabidka (830) o 30 min nez jinde a je to vcetne , homologace, celyho trasportu a vsech dokumentu, ale hlavne 3 lety zaruky. A k tomu vsemu letos nebo max. zacatkem 2007 bude i Si sedan [odkaz] tak ja teda urcite pockam na nej. Motor, interier a vybava bude uplne stejna jako kupe. Poslou mi info, jakmile se o nem bude vedet vic. Uz abys mel po zkouskach, abych ti to vsechno mohla vypravet a ukazat ti fotky... musim zas letet zatim cau.
... si ten odkaz privlastnil carku na konci, takze takhle je to spravne [odkaz]
nadhera, fakt drzim palce, at se ti povede dostat ho, nadherna honda :yes:
GTI
Jeníku... nádherná je... 911... To autíčko na fotografii... to je pokus o lítačku, který zapomněli odstranit ze zad žehlící prkno 😄 Hele, čím koukáš na monitor? Prodávaj ubrousky na brejle... tak možná... 😉
:yes:
GTI
Poměrně podrobnej porovnávací testík... dobrá práce. Je úplně jedno, kdo vyhrál... v každém z nich si báječně člověk zajezdí. P.S. A... děkuju za dárek... až mě zamrazila ta aktuálnost... bylo to přece 1: 365... vsaď si sportku 😉
Jo asi jo a ... i ja vim, ze vsechno je subjektivni, kdyby ten test delali v Nemecku, kdovi, jak by to dopadlo 😄 ... A k tem narozeninam, neboj, nikdo mi nic nerek, dosla jsem k tomu ciste logickou uvahou, ta ale na sportku nestaci, na Si si budu muset vydelat praci. (Jestli ses zvedavej, co to bylo za uvahu, tak az te jednou zlomim na toho panaka, tak ti to reknu). Dobrou!
GTI
:yes:
Jistěže...když vyhraje něco z koncernu, tak vlastně nezáleží na vítězi, oba jsou vlastně stejně dobří, když ale O2 s haldexem vyjede rovnej zasněženej kopec jako Subaru, tak tady čteme ódy na radost...jen se nad tím na chvilku zamysli, když už mi u Stelly říkáš, že nemluvím pravdu.
PS: ty máš narozeniny?
GTI
Když se utkají soupeři... je jedno, kdo vyhraje. Když se utká auto "pro socky" s legendou permanentu 😄 cha cha... tak stojí za to, si o tom náležitě napsat. Ano... to, že se seká VW s Hondou... to je milé... ovšem, že Octavia vyjela to samé se stejným přehledem jak ikona samurajů 😉 to JE událost roku... tedy pro mne... chápu, že tys tehdy poklesl v kolenou 😉 :yes:
>😁 . právě se ti snažím vysvětlit, že to je jako chválit Trabanta, že projel boxovou uličkou stejně rychle jako formule! (velký úspěch, to ano. Ale trochu ho kalí to, že je tam limit 50...) Chápeš mě? jet rovně do kopce/jet po mokré okresce se k sobě má jako projet pit line/zajet nejrychlejší kolo
GTI
No, právě, že ne. Ten kopec... to je vlastně simulace největších zimních problémů na silnici. Nikdo nebude v zimě driftovat... Jde jenom o to, zda vyjedeš ten kluzkej kopec a zda projedeš následující zatáčku... v tomhle jsou si Subaru a Škoda zcela -zcela- rovni. Tedy pro běžný zimní provoz ti stačí Škoda na Haldexu. Šotolinovej rally kovboj ovšem má jinou argumentaci. Možná, že jsem kovboj, ale určitě ně rallyovej a už vůbec ne šotolinovej... Jezdím většinou kolem sto a potřebuju dojet.
jestli pohon všech čtyř kol chápeš jen ve spojení s rovným, zasněženým kopcem, tak fakt nemá cenu ti nic říkat. možná to bude překvapení, ale existují i nerovné cesty se suchým asfaltem, kde je najednou blátíčko z pole, existují i silnice, které jsou v zimě zasněžené a zledovatělé...a nejsou rovné,existuje věc zvaná trakce, kde permanentní čtyřkolky drtí zbytek pole. život není jen o tom jet rovně do kopce. na to je Haldex plnně postačující. Ale zkus vjet do zatáčky, zkus se projet po suchém asfaltu se čtyřkolkou...v zatáčce ještě přidej...pochopíš(možná)
GTI
😄 Jako Jarda... myslím malej. Alessio, nesměšuj běžnou jízdu běžnýho šoféra na státní silnici mezi Prahou a Nymburkem 😄 a rally na šotolině. Jo, je fajn, miluješ Subaru... kdybych ti tam přes noc nechal vykuchat permenent a namontoval Haldex... nepoznáš, než dojedeš do toho Nymburka nic. Alessio - nic. A to je pravda o čtyřkolkách...
pravda je ta, že jsi to nikdy neřídil a tak nemáš právo soudit. Až se svezeš, napiš
GTI
Dole jsem ti to všechno napsal. Ostudo. Máš najeto 5tisíc km. Nevíš o chování vozidla takřka nic. Takřka nic. Jen píšeš vyčtené údaje z příručky. Bože... 5 tisíc km. Mlč... o jízdě prosím tě tu tak dva roky nic nepiš. Opěvuj tu prospekty Subaru... ale o jízdě tu nepoučuj.
nene, je to naopak - to ty poučuješ mě, jak se to vlastně se čtyřkolkou má. Zamysli se prosímtě.
No proto 😄
zasnezenej kopec je simulace nejvetsich zimnich problemu na silnici ??? ....GTI ty me bavis 😄 ........Subaru a Skoda jsou si zcela-zcela rovni 😄 .....a ty me napadas za srovnani Accorda a MBC ??? .... ty s takovymhle pristupem ....to jsem mohl rovnou napsat Accord= MBS. To je asi tak podobny jako OII a Subaru 😄
GTi bydli u Ripu a celou zimu asi nedela nic jinyho,nez ze se ho snazi vyjet...tak pro nej mejte pochopeni....on asi nechape,ze treba v zime nekdo jezdi do zatacek,ze je nekde sucho nekde namrzlo atd..... 😉
Asi jo 😄
GTI
😄 No, a ten si koupí Škodu 4x4, nebo (Qwerte - NEBO) třeba Subaru. A v tom to je. Vlastně, teď mě napdá, neměl by BMW zavřít brány se svým systémem xdrive? Tak klid... hra ny vojáky... to známe všichni z dětskejch let... U Subaristů mi to připadá, že si na ty vojáky (rozuměj - rally jezdce) hrajou neustále. Akorát... že v cíli jsou stejně rychle, jako ti ve Škodě 😄 Můžeš tomu věřit... tedy, jestli si nechceš hrát "na vojáky". 😉 :yes:
nechápeš pojmy jako aktivní bezpečnost nebo trakce? fyzika? ta tě asi dost trápila,viď... >😁
GTI
Fyzika? Jo, ta mě trápila 😄 Alessio, já o tomhle s tebou nebudu diskutovat. Nemáš nic najeto, předčítáš tu příručky o pohonech... není to dobré. Jestliže si opravdu myslíš, že seš fundovanej (po tom, cos nejel 5 tisíc kilometrů) tu řešit kvalitu jízdy na různých pohonech, tak ti napíšu, že ty, Alessio bys dnes nerozeznal ani zadokolku od předokolky. Ty seš rád, když se rozjedeš do kopce bez ručky. Bože, co je tohle za diskutéry? Máš vůbec nějakou skromnost? Vždyť jsi najel 5 tisíc km... neblázni, čti a piš tu o tom jaký auto se ti líbí na prospektu a jak se učíš v zatáčkách ručkovat... Bude to fajn. Můžem se i občas zasmát. ale rady od silničního benjamínka, jak správně driftovat... děkuju... tos nedomyslel. P.S. Abys mi rozuměl. Mám tě rád, fandím tvému studiu i sportu... ale vola ze mě, co se týká jízdy, prosím nedělej.
Ok, já jsem tam sice ještě zdůraznil že s LEGACY mám najeto 5k, celkově to bude jaksi více 😉 . Kvalitu pohonu poznáš na silnici, tu nevyčteš z příručky. To je možná to, proč to pořád nechápeš. Nikdy jsi v tom nejel. zachovej se jako hrdina s tvých příběhů a řekni si "Znáte mě, neznám, nehodnotím" 😉 :yes:
Zrejme nema smysl se bavit s nekym o necem,o cem zrejme nic nevim a usuzuje pouze z vlastnich dojmu...GTI.Nevim proc do toho motas BMW...ja nikdy nerek,ze hladex je na nic,nebo neco v tom smyslu...ale nesrovnavej ho s permanentnim 4x4 od subaru....a zvlast tak trapnym zpusobem,jako je vyjezd v zime do kopce....myslim,ze dobre obuta 120ka by to zvladla taky 😉 A prestan tady porad operovat s tim,kolik ma kdo najeto....jak je videt v tem pripade ani 60tis. rocne,nebo kolik to najizdis,nezarucuje objektivni nazory....spousta tvych nazoru jsou naprosty nesmysly a argumety typu "ja to vim nejlip",nebo "ty ses hloupej,mladej,slepe....VW je nejlepsi,protoze ja to vim...."A tvoje naprosto neopravneny a neustaly se navazeni do ostatnich jen svedci o tvy ubohosti...uz nejses na pisku,abys si tady porad honil pred ostatnima to svoje stary propoceny a deravy triko se trema pismenama na zadech....
GTI si meni tricko 😄 ........a v ramci uspor bude na tricku zmena. Tri pismenka sice zustanou, ale kvuli globalizaci se bude jedno pismenko 3x opakovat 😄 ...... ze by si tam nechal dat TTT ??? 😄 😄 .....uspory jsou svina 😄
GTI
😄 No, bohužel tě musím zklamat... Je nutné bejt vyjetej... Permanent ocení vyjetej hoch... jenom vyjetej hoch. Tahám sem BMW a jeho xdrive, aby tu písen subarupermanentu nezněla až příliš hlasitě... a příliš falešně.
To sice jo,ale vyjetej neznamena 60 tis. rocne....ono jde spis o to,jestli ma clovek v sobe pro rizeni auta cit...jinak by podle tvych meritek byli nejlepsi ridici a znalci duchodci... 😉 A u subaru nejde o pisen,to je dlouholeta realita.....falesny pisne a az moc hlasity tady zaznivaj tak leda o haldexu...
A k tomu x-drivu...asi zapominas na to ze x-drive vychazi ze zadokolky a haldex z predokolky,takze je to taky trochu o necem jinem....
Kdyz se utkaji souperi ...je jedno kdo vyhraje 😄 😄 Ty perlis 😄
GTI
😄 Cením, že mě čteš pozorně. 😉 :yes: Viděl jsi film Duelanti? Byl to první film Spilberga... Je to o tom, že celý život trénuješ na životní souboj... a když k němu dojde... a tvůj sok, který střílel první, mine... ty namíříš a... vpálíš kuli záměrně půl metru vedle jeho hlavy... otočíš se a odcházíš... tak o tom je ta věta... o tom, kdo je vítěz...
Jenze nektere tve prispevky mi spis prijdou jako pokracovani toho duelu - to jest - sice tu kulku vpalim zamerne pul metru od jeho hlavy, ale pri mem odchodu on nabije jeste jednu a vpali mi ji do zad 😒
Myslím, že si vystačís s Tomem... při diskuzi... o mně.
Jentak mimochodem ten film se jmenuje Duel a reziser Spielberg 😉 A ten film je trochu o necem jinem........
GTI
Ne ne, jmenuje se to Duelanti... a já si teď uvedomuji, že jsem si asi spletl rejžu... Scott... co dělal jedničku Vetřelce. Jinak Duel od Spielberga jsem samzřejmě viděl :yes:
GTI
Čas od času je potřeba si nalít čistého... benzínu. Tak tedy, aby bylo jasno, vy zaklínači. Impreza je auto o rozměrech mezi Fabií a Octavií 😄 Prodává se od 599 tisíc... jo, stojí asi tolik jako trochu vybavená Fabie. Podle toho taky vypadá 8-s Ale poměrně dobře jezdí. Samozřejmě, že Octavia je jiná liga. Ale nechme Subaristy s Imprezou v nižší střední, byť by vnitřním prostorem mohla soutěžit spíše s dvěstěsedmičkou. Takže téma zní - jak jezdí. Dobře. Sedí to, a permanent tě drží na silnici. Přesně tak jako drží Haldex Octavii (proti Impreze jde o luxusní vůz). Ty, jako běžnej šofér, kterej nerozezná šotolinu od kravskýho lejna nemáš šanci poznat rozdíl. Jestliže vyjedeš na závod s Octavií (na tom jediném motoru, s nímž můžeš Imprezu koupit) nemáš šanci vyhrát. Prostě Octavii neujedeš. To ti podepíšu. Ale o to ani tak nejde, jde spíše o to, zda bys jí ujel na zasněžené silnici. Neujel. A víš proč? Protože ty nedokážeš využít ani maximum toho, co ti nabízí ten Haldex, natožpak permanent. TY nemáš na permanent... proto nemůžeš nikdy Haldexu ujet. Jo, takovej rally jezdec... ten by Octavii vyklep... Tak klid, Subaristi, zaklínejte se permanentem až se budou hory zelenat, zkoušejte to na Haldexáky... ale pozor, až to nekde ve Vrchlabí v listopadu tvrdě projedete s lesníkem v Octavii, edice TRAUTENBERG... nechoďte se vybrečet na auto.cz. P.S. Aby bylo jasno. Nemám nic proti Impreze ani proti Octavii. Naopak. Ale pohádky o tom, jak permanentní kovboj ujel jezinkám v Octavii 4x4 prosím, uplatňujte ne tady, ale v rozhlase těsně po devetenácté... jmenuje se to tuším - Hajaja. :yes:
Co ty podepíšeš a co ne je mi fakt u jedné dolní dírky, protože ty nemáš ani zkušenost praktickou, ani teoretickou. O diferenciálech víš jen VW reklamní kecy o haldexu + to, co ti utkvělo v paměti od zasvěcenějších. s tebou se nemá cenu bavit. A tvoje pochody bych fakt rád prostudoval...třeba, že nemám na permanent. neumím tam střihat jeden powerslide za druhým, ale vím, že to auto prostě líp drží, chápeš? Cítím to zadkem, čili věm tobě utajen. na sněhu jsem s tím fakt zkoušel,co to dovede a vím, že mě to auto podrží, když se budu muset něčemu třeba vyhnout. že v zatáčce nepůjdu při nájezdu na plotnu ven. Ale já s tebou konči, vyspi se, prosímtě. meleš hovadiny
GTI
Jednu větu... nebo dvě... to, že to cejtíš zadkem nevyprávěj mě... musím se tomu smát... to vyprávej leda svý holce. A to myslím vážně. Druhá věta zní - do 100 tisíc najetejch kilometrů seď a když se mluví o jízdě, šoupej jenom nohama, Alesio. Nic ještě neumíš... pokud tedy je pravda, cos napsal nadávno, žes najel kolem 5ti tisíc km. Bože... driftovací genius... Přestaň s těma naivníma popěvkama, piš o tom, jak se ti líbí Subaru a bude to fajn. Zatím se volantu tak akorát dobře držíš... a dlouho, dlouho ještě budeš. Pamatuj na větu - šotolina, kravský lejno... všechno jedno. 😄 P.S. A na závěr - driftovat na letišti umí i kačer Donald... přeju ti, aby těch tvých dalších 95 tisíc km, kdy se budeš jen a jen učit, bylo šťastných... pak se přihlaš a můžem zkusit proletět nějaký esíčko dveřmi napřed... Hmmm, powerslide... 😄 , plotna 😄 podrží tě 😄 ... jo, jo... klid Alessio... to jsou pěkná slova... zatím ovšem, nic, než slova. 😉 :yes: Nenech se unášet tolik touhou.
5 tisíc v legacy....to fakt nemá cenu
GTI
Takže ty máš najeto 5tisíc kilometrů... a máš odvahu tu psát o tom, jak ho cejtíš v zadku 😲 Na zadek, Alessio, na zadek bys potřeboval. Ani pořádně rozjet se neumíš. Do deseti tisíc km budeš hledat polohu rukou na volantu. Do padesáti se budeš stále zlepšovat a do sto tisíc se stále budeš učit... Pak už bys měl mít za sebou pár krizovek, který, pokud přežiješ, a pokud jsi trochu talent ti umožněj dobře jezdit. Dobře, znamená bez nehod, ne dveřma napřed v zatáčkách... Na to bys potřeboval tak dalších 100... Bože můj... 5 tisíc km...
vidis, sam tady pises o krizovkach. permanent neni jenom o vyjeti zasnezeneho kopce, ale taky o tech krizovkach. zkus pridat v zatacce s awd a pak s haldexem. tady je ten nejvetsi rozdil. na awd se muzes 100% spolehnout...
To jako jsi chtěl napsat, že na Haldex se spolehnoud nedá? Neblázni.
dobré auto poznáš už na parkovišti... A nezapomeň, jakožto plachtař mám dosti vyvinuté ***ní čidlo 😉
😉
To ma Vladko taky 😄 ..... a nechlubi se s tim 😄
Aby byl ten benzin opravdu cisty, nesmi se do nej michat sracky. A ty je do nej michas. Netusim, zda zamerne ci si to neuvedomujes, ale michas. Tak treba ta tvoje (opet mylna) informace o trochu vybavene Fabii za 599 tisic. Zkus navstivit konfigurator a zvolit si trochu vybavenou Fabii. Bez problemu budes o 150 tisic niz. A to tam budes mit 4 pytle, klimacku, ESP, xenony - takze bych rekl ze vic nez jen trochu vybavena Fabie. A to je presne to, za co te vetsinou napadam. Pises neco, co je ve skutecnosti uplne jinak. Mozna si reknes 150 papouchu se 150 tam, ale ve skutecnosti je to 25% rozdil. A tak je to ve vetsine prispevku. Ulet o ctvrtinu od skutecne pravdy 😒 ... a co se tyko toho Haldexu...nejspis mluvis o OII 4x4, protoze v OI byl Haldex docela humus. V OII me mile prekvapil a jak pisu jinde - predminulej tejden tatik do firmy jednu koupil 😄........te… jsem tomu dal, takhle se priznat 😄 .....a popravde - preqapila me - v tom dobrem slova smyslu 😄
A nejenom tebe. Fabia RS stojí půl mega... je slušně vybavená... Nepočítej haléře... Chci tím jen vyjádřit, že je to auto (nikoliv STI, samozřejmě) mezi Fabií a Octavií... abychom se tu neklaněli a nevěděli ani pořádně čemu.
no, OII má rozvor 2578mm , Impreza 2525mm. Impreza za základní cenu je už přeci jen vybavená na lepší standard. za 598.800 vč. DPH dostaneš auto se zadním zavěšením Dual-link, na 16" hliníkách,automatickou klimatizací, rádiem s CD, kvalitní sedačky... A k tomu Dvoulitrový motor o výkonu 160 koní! žádná tak vybavená Fábie neexistuje, Octávka nemá permanent a v základu je rozhodně holejší. tak, teď se už můžeš klanět.
Tak pis co si myslis a ne to co by sis myslet chtel. Predejdeme nedorozumenim 😄
To zas budou mít "golfisté" a "pasatisté" radost a zbytek světa bude jen kroutit hlavou a klidit se z vozovek, aby přežili.