Novinky
0
Můžu poslat mail ? Žiješ ? 😉
0
Posli. Muzes poslat i penize😄 Ziju, ale predstiram praci😉
0
Tak mail psát ani nebudu, myslel jsem, že by nějaký ten váš sraz mohl být třeba v duchu [odkaz] jenže jsem zjistil, kdy se to jede a že v tom termínu jsem na dovolené 😒
0
:yes: :yes:
0
😄 >😒] :yes:
"se uplatní slabší verze zážehové osmnáctistovky Toyota VVTL-i o výkonu 100 kW a 172 Nm."
Slabsia toyotacka 1.8 je len VVTi, nie VVTLi!
Slabsia toyotacka 1.8 je len VVTi, nie VVTLi!
Prosim vas, delaji se Lotusy i s volantem na spravny strane, jesi jo tak kde se daji sehnat? V Nemecku ? Dik 😄
Tak nic, uz sem to nasel 😄
jak mozes,kup si.je to nadherne kupatko.celkom pravidelne ho vidavam.. :yes:
Jo jo, koukal sem do nemeckejch bazaru a daji se tam sehnat hoodne slusny za dobry penize.. Novej napriklad v Rakousku je docela drahej, v clanku zacina na 35tis a u dealera ve Vidni na 49tis.. Coz je ponekud rozdil 😄 Loni jsem byl ve Skotsku, taky jsem jich tam par videl, ale nejvic na me zanechal dojem Elise v Racing green s tmave cervenou strechou :yes: :yes: :yes: 😉 Proste bomba !
ucházejíccí auto, ale preferoval bych motor 1,6 FSI, ne žluťácký soukolí :-!
dokonaly doplnek dokonale garaze za ne uple dokonalych platovych podminek jednoznacne ANO. mam rad Lotus, Cortina je dravec
přeci jen nějaké konkurenty do milionu bychom třeba ve zrychlení našli...Subaru Impreza WRX za 980 (820N1) 0-100 za 5,9... 😉