Novinky
0
194 kW na přední nápravě 😄 dokonalé... Nechci opovrhovat Astrou OPC, ale na tohle asi stačit nebude 😄 :yes: . Jen velmi málo japonských aut má natolik sebevědomé ego jako tahle Mazda 3... Po poslední schvácené generaci 323 je tohle opravdu hrdý zástupce v nižší střední. Navíc s dokonalou gradací v typu MPS. Má ale i slabší stránky: ty budíky jako u Alfy 147... Tohle k Mazdě moc nejde. Ovšem sedadla jsou jedny z nejlepších :yes: . Když už nedosáhneš na MPS- skoč do dvoulitru. Točí se jako turbína a skvěle akceleruje 😉 :yes:
0
:yes: A s tím vymakaným diferákem vytře oči všem těm vykřikovačům o tom, že to nezvládne přenést.
0
:yes: kouzlo spočívá zejména v tom, že gumovat budeš moct-když budeš chtít. To je velký rozdíl proti tomu když chceš, ale nejde to 😄
Tož pjekně to ti kluci japonští dělají. Mazdu, obzvláště pak tu s číslem 3 mám z celé japonské proveniece tak nějak nejraděj. Jest to jedno z mála aut v nižší střední kde se povedl jak pětidvéř (což se u této třídy jaksi nosí nejvíce), tak i sedan (jenžto jest doménou o třídu výše). Bravo Mazda :yes:. Tož tak.
Vím že reklamní fotografie dokážou sekačku změnit v kombajn, ale ten interiér je skutečně žrádlo:yes:. Co se týče motoru, bude to k nezastavení. Subjektivní technický skvost Safrane Biturbo má jen o nějakých pět koní víc. Mazda3 rozhodně :yes:
Musím Tě poopravit. Safrane Bit.. byl cokoliv kromě technického skvostu: Jeho motor měl mechanický původ někdy v polovině sedmdesátých let a byl pouze doplněn přeplňováním. Výkon byl velice slušný, to ano, auto mělo i pohon všech kol. Ovšem jediná technická lahůdka se omezila pouze na elektronicky nastavitelné tlumiče, které přestaly fungovat sotva sjely z výrobního pásu... Byla-by to dobrá alternativa, ovšem i samotný výrobce musel ustoupit od této přeplňované verze skrze nikdy nekončící problémy. Jako počin to ovšem nebylo špatné
Safrane biturbo je jedním z aut vůbec. A zároveň snový sériový počin od masového výrobce. Já mimochodem napsal "subjektivní" technický skvost, jsem samozřejmě zaslepený, no a co? Já se na Biturbo dívám jako na celek. Ten vůz má kolem sebe neuvěřitelnou auru. Je to vůz z doby, kdy ještě občas Renault ukázal vztyčený prostředníček výdělku a vyšvihl interiér Baccara do luxusu.
Co to je? To vynechává slova! :no: Mělo tam být, že Safrane je jedním z aut vůbec a že Renault občas vyšvihl Baccaru ve fantastickém a luxusu. 😒
e? Biturbo je jedním z nej porucho vějších aut vůbec a na ten konec už kašlu :no: :no: :no:
taky mě vynechávají někdy půlky vět... Všiml jsem si že to dělá nejčastěji u Firefoxu. Zkouším to přes IEX, a zatím je to OK. Redakce: Haló !!!
Nevím, kde ti to teda vynechává 😄, ale já když napíšu - BRAVO GTI, čteš BRAVO GTI... takže ještě jednou všichni... ráááz dva - BRAVO GTI :yes:
Chtělo by to mezi smajlíky přidat nějakého blijícího, jako je třeba ten na icq... Díky neb jen ten může často vyjádřit mé rozpoložení.
😄 samochvála smrdí 😄 -na druhou stranu: kdo jiný to za tebe udělá, že ? 😄 😉
Zdravim vlky, bohuzel se nam objevil v diskusich "clovek", ktery provadel nepravosti a donutil nas prijmout urcita opatreni. Poopravil jsem nastaveni tech filtru, takze doufam, ze se to bude chovat lepe. Pokud by byl v tomto smeru jeste nejaky problem, tak prosim informaci na mail
Zapalenym diskuterum se omlouvam, ze neprijemnosti, nebylo to namireno proti Vam.
Zapalenym diskuterum se omlouvam, ze neprijemnosti, nebylo to namireno proti Vam.