Novinky
Já spíš nechápu k čemu tohle mít v autě to jako na každy křižovatce bude zhasínat motor?? A navíc nevím jak bych ocenil po koupi nové 535 to deci nespálenýho benzínu >😒]
Fáze BMW: 1) PředBangleovská, 2) Bangleovská, 3) R.U.R , 4) Armagedon
Hele kdybyjste radši místo toho krafání taky zhasínali motom když se to vyplatí. Vždycky si směju, když stojím někde u uzavírky na semaforech jak to těm tupcům předmnou nedojde, když čekají na zelenou která se tam rozsvítí jednou za 3 minuty a kolona se potom pohne o tři auta a kamion 😐
Tohle neni o ušetřenym deci benzínu až to bude mít 99% aut a ušetří to každýmu deci tak se to už myslím vyplatí protože milion krát deci už je sakra benzínu !!!
Tohle neni o ušetřenym deci benzínu až to bude mít 99% aut a ušetří to každýmu deci tak se to už myslím vyplatí protože milion krát deci už je sakra benzínu !!!
odhalil jsem Tě: Bursíku 😄 PS: jinak má každý samozřejmě možnost volby: otočit klíčkem přece není zase taková práce...
Auto vezme z jednu hodinu na volnoběh asi litr benzínu. Když budeš na každým semaforu vypínat motor, věčným stratováním podstatně snížíš životnost startéru. Ten ti budou muset v servise vyměnit, jenže se kvůli němu zatíží životní prostředí mnohem víc - vyrobí ho někde ve fabrice třeba v ČR, pak ho pošlou do Japonska/Německa/Francie..., tam ho zabalí do krabičky a pošlou do tvýho servisu. Tak to zvaž
presne tak, este len doplnim, ze v momente startovania (asi sekunda) sa spali viac benzinu ako za par desiatok sekund na volnobehu... 😉
Zhasnout motor se pry vyplati pokud stojis cca 15s a vic.
Četl jsem, že se to vyplatí až když bys měl stát tři minuty...
Pravda je taková, že já to dělám auto má 200 000 a startér původní na to kolik ušetřím nehledím. Jde přece o to co jsem napsal když milion aut ušetří ždibec tak je z toho velkej ranec 😉
Jinak zhasnutí motoru a propálení paliva je v závislosti na motoru běžně je to 15-40 vteřin stání s předpokladem stání další minimálně minutu.Není to, ale o tom zhasínat na každý křižovatce, ale v nepohyblivý koloně by to lidi dělat mohli!
P.S. Nejsem Bursík 😉
Jinak zhasnutí motoru a propálení paliva je v závislosti na motoru běžně je to 15-40 vteřin stání s předpokladem stání další minimálně minutu.Není to, ale o tom zhasínat na každý křižovatce, ale v nepohyblivý koloně by to lidi dělat mohli!
P.S. Nejsem Bursík 😉
kurvěj to čím dál víc( KorejecBangloš ) a ted další hovadina >😁
Jestli si mysli te ze BMW jw blbi tak ty vase trabanty tunersky nevonej zrovna pu fialkach takze BMW M5 ma 506koni pritom ze ten vas trabant nema ani 5 >😒] jo a da se srovnavat s novim Porsche turbo.Jako vy si myslite ze je to hovadina me teda nepripada ze treba M5 je blbe.
pisu bez hacku a carek :yes: :yes: :yes:
pisu bez hacku a carek :yes: :yes: :yes:
trabant má 26 koní. kočár zapřaženej do třinácti párů lehkonohejch koníků. to je jako málo?? 😄
No pripada mi ze trabant z 26konma a BMW M5 z 506konma je rychlejsi jede kolem300km/h a z Trabanta nedostanes ani 130km/h. :yes: Ale setri to prirodu to tady chece te zit s kyslikem kery se neda dychat.
takze StopAndStart je trochu lepsi a nikdy sem nevidel semafor na kopci to nedava smysl. 😄 Ale trabant s tim kdyz ujedu 2km jecela planeta v haji ale ne zelenim ale cernym. 8-s 8-s
pisu bez hacku a carek
takze StopAndStart je trochu lepsi a nikdy sem nevidel semafor na kopci to nedava smysl. 😄 Ale trabant s tim kdyz ujedu 2km jecela planeta v haji ale ne zelenim ale cernym. 8-s 8-s
pisu bez hacku a carek
osobně tohle nechápu: auto už za tebe začne stírat, když uzná za vhodný, svítit, když uzná za vhodný, chcípne motor když uzná..., hlídá tlak v pneu, jako bys byl dement, kterej si ho neumí změřit.. ..za chvíli si za tebe asi i uprdne..není to už trochu pakárna?? to ani nemluvím o tý ručce. člověk už si ani nemůže v případě nutnosti moct pomoci mech. ruční brzdou, fuj. tohle do auta teda nechci. :no:
Souhlas :yes: Na sterac vetsinou staci obyc interval, sviceni se da nastavit na trvalo abys nezapomnel, motor si vypnes az budes chtit, podhustenou pneu odhalis i okem a bez rucky je to na snehu nekdy zajimave. Kdyby radsi zacali montovat seriove klimu a elektriku v oknech bez priplatku u vsech aut. Nebo jeste vetsi vychytavka...dostatek odkladacich ploch a dlouhe sedaky.
Stop and start nedava smysl bez hybridni casti, ktera kdykoli umozni okamzity odjezd pouze na elektriku, bez startovani. Docela by mne zajimalo jak dlouho vydrzi aku letni kolonu - svetla, klima, kazdou pulminutu startovani. Prezije alespon 1/2 hodiny?
Myslis jako ze u bmw nevyzkouseli jestli to funguje?? ;-\ 😉
Myslim, ze jako za tezke penize si koupite priplatkovou vybavu stopAndGo a po ctvrthodine v kolone to automatika vyradi z provozu, protoze baterka bude vycucnuta. Zadne garance, ze s tim projedete krokem severojizni magistralu vam vyrobce jiste neposkytne. Technicky to jiste funguje. Otazka je, zda se to i vyplati. Myslim tedy uzivateli. BMW si to jiste necha zaplatit slusne.
Spíš bych si tipl, že za každodenní hodinové popojíždění v koloně s neustále rozsvícenými světlomety bude posílat akumulátor tisíce děkovných dopisů.