Novinky
0
Překvapivě pěkné, na soudobou ameriku. Třeba to vyprchá...
0
Můžu poprosit o kontakt na dCi-ho do emailu: ondrej.lanik@auto.cz? Děkuju. O.L.
0
dle meho skromneho nadoru to je tim, ze americky Saturn prevzal neco z evropskeho Opelu; je to zrejme na Saturnu Sky, a s nim ma Outlook spolecne prvky
0
Chuda moje, ty mas skromny nador? 😲
0
mluvi z tebe zavist ;o)
ale pochválím přední partii :yes: .Zezadu to je pikap se skleníkem na korbě 8-s . Interier má středový panel snad z Golfu nebo tak něco... Ameriky mě ale berou výběrem motorů :yes: dobrá nabídka. Jinak celkový dojem 3-
teraz som sa vratil z nyc autoshow a mam kopec zazitkov, okolo 800 fotografii a ubolene nohy. osemhodinovy maraton, ale stalo to za to. saturn ako jedna z mala znaciek na mna zaposobila novymi modelmi celkom prijemne. ci uz ide o model aura alebo tento outlook. a uplna pecka bol model prevue. ak to niekto nespacka v gm, tak tato znacka moze potiahnut vysledky smerom nahor.
inac najvacsi dojem jednoznacne ford gt. bez akehokolvek rozmyslania. z toho auta priam srsi historia a sila. jednoducho sa postavis k nemu a vtiahne ta do seba, do svojich utrob a mas pocit, ze si sucast toho stroja. je krasny, aj ked mu tu niektori jedinci z fotiek vycitali, ze je vidno sroby na spojoch. nepodstatny detail. to auto jednoducho zije.
dalej to bol novy lexus ls. tak to je korab. s klasa od mb, ktora stala na vedlajsej ploche mohla len ticho zavidiet. skutocne je to vynimocne vo svojej triede. dalej boli zaujimave koncepty od mitsubishi, saabu, nissanu a vela dalsich. no a lahodky ako ferrari, lambo, lotus ci maybach. najvacsi zaujem bol samozrejme o novy escalade. to je kus stroja. tusim som bol jediny biely pri nom, ale to je jasne. hovorim, vela zazitkov, teraz si ani vsetko nevybavim. skusims a dohodnut s lonesom, nech nieco vylepi na jeho stranky. je na co pozerat. pekny den vsetkym.
inac najvacsi dojem jednoznacne ford gt. bez akehokolvek rozmyslania. z toho auta priam srsi historia a sila. jednoducho sa postavis k nemu a vtiahne ta do seba, do svojich utrob a mas pocit, ze si sucast toho stroja. je krasny, aj ked mu tu niektori jedinci z fotiek vycitali, ze je vidno sroby na spojoch. nepodstatny detail. to auto jednoducho zije.
dalej to bol novy lexus ls. tak to je korab. s klasa od mb, ktora stala na vedlajsej ploche mohla len ticho zavidiet. skutocne je to vynimocne vo svojej triede. dalej boli zaujimave koncepty od mitsubishi, saabu, nissanu a vela dalsich. no a lahodky ako ferrari, lambo, lotus ci maybach. najvacsi zaujem bol samozrejme o novy escalade. to je kus stroja. tusim som bol jediny biely pri nom, ale to je jasne. hovorim, vela zazitkov, teraz si ani vsetko nevybavim. skusims a dohodnut s lonesom, nech nieco vylepi na jeho stranky. je na co pozerat. pekny den vsetkym.
GM bol dlho kritizovany za skaerede a nepodarene auta. Co sa Cadillac-u tyka nebudem plitvat zbytocnymi nadavkami na tychto nevdacnikov co nieco take o GM autach vraveli. Skutocne to vzdy bolo maximalne skvele a aj v nahorsich rokoch vyrabal Cadillac lepsie auta nez drviva vacsina eu vyrobcov. Ale prejdime k veci. Buick mal horsie aj lepsie modely. TO co teraz predcvadza je skvele(LaCrosse Lucerne a teraz Enclave...) ale toto som necakal- Saturn a poriadne auto. Ja som tu casto ako tazky zastanca US aut , ale tento saturn ma prekvapil, prvy ktory by som aj s potesenim kupil a jazdil. Avsak vzhladom na vonkajsi design Buick-u Enclave preferujem Buick