Profi
Ronault.
0
Ty jsi ale neurotik! 8-s >😁 Tebe bych doma nechtěl mít. 8-s
Přejít do diskuze
Na tebe někdy platí. Dvakrat přemýšlej co chceš psát a jednou piš. 😉
Máš s tím někdy problém...
Zajeď si do Piešťan, projeď si Nové Doblo, pak pochopíš jak hloupý tvůj příZpěvek byl.
Máš s tím někdy problém...
Zajeď si do Piešťan, projeď si Nové Doblo, pak pochopíš jak hloupý tvůj příZpěvek byl.
Ty to stále nejak pletieš...správne malo byť "až bude nové Dobló rovnako dobré ako kangoo"... >😁
Vše sedí, až teda na nadpis, tam máš chybu, má tam být Kangoo, zaměstnanče PR oddělení Fiatu 8-s >😁
Byl sem si ho omrknout a vypadá to velmi velmi dobře. Osobně se těžko smiřuji s velmi vysokým předním čumákem (tomu sem prostě už od dob SUV nepřišel na kloub), na druhou stranu provedení a vyvedení interiéru je na dodávku prostě bomba. ASpoň v rámci segmentu to na mě působilo velmi dobře, vč. prostoru pro cestující. Přiznám se, že to bylo pro mě příjemné nejen posezení...
Fakt dobré :yes: :yes:
Fakt dobré :yes: :yes:
ale vidím aj jedno negatívum - má to príliš dlhý rázvor, 3,1 metra je hodnota pre dospelý užitkáč formátu Trafic. Tým pádom je najväčšia prednosť auta - obratnosť - v kýbli. Dlhé je to jak jazvečík. Je jasné, ako k tomu prišlo - proste iba natiahli rázvor a celý zadok ponechali ako je. Ušetrili kopu peňazí, a dôsledok hodili na zákazníkov. Síce viac priestoru, dlhšia ložná plocha, lepšia stabilita na ceste, ale zas horšie ovládanie a manévrovanie v stiesnenejších priestoroch a mestách, a veľmi pravdepodobne aj o kus nižšia pevnosť v krute. Kompromisy na úkor zákazníka.
Takže nápad predĺžiť Kangoo za účelom poskytnutia väčšieho priestoru chválim, ale za spôsob, akým to urobili jednoznačne :no:
Takže nápad predĺžiť Kangoo za účelom poskytnutia väčšieho priestoru chválim, ale za spôsob, akým to urobili jednoznačne :no:
Neviděl jsem tě takhle reágovat, když je tu koncern zastoupen v počtu 5 z 5...
Neměříš stejným metrem a to není fér >😁 :no: .
Neměříš stejným metrem a to není fér >😁 :no: .