Novinky
0
? 8-s ;-\ 😒 :no:
Přejít do diskuze
naozaj velmi pekne auto, aj ked ako fanusik znacky lexus/toyota vidom v oblasti zadnych partii znacnu podobnost s lex SC...
jmenuji se doktor Strážný: Váš pravý otec, který zemřel v Argentině, Vám zanechal obrovské jmění... 😉 😄
autobild by som nepodcenoval - 90% aut, ktore ukaze su vo vysledku takmer identicke (takze redakcia musi mat v domacich automobilkach dost kvalitne zdroje). ALE! Tych 10% - to su auta, ktorych preview robi prilis skoro. A to je pripad aj tohto BMW Z8. Podla toho co ja viem (a su to cerstve spravy) nad verziami auta teraz sedi vedenie automobilky s Banglem a van Hooydonkom a zvazuju ci pojde u coupe, coupe so skladacou pevnou strechou, alebo klasicky "roadster" / cabrio. Takze ani v BMW zatial asi neexistuje este presnejsi a detailnejsi konecny tvar (celku a detailov). 😉
Mozna by stalo za to projit Autokatalog a trochu ho aktualizovat. Zkusil jsem se v souvislosti s clankem podivat jaka auta u nas Bentley prodava a treba treba Continental je tam jeste z predchozi generace a dalsi modely ktere nabizi oficialni dovozce (Auto-Exner) tam uplne chybi. Namatkove dalsi auta - chybi Nissan Note, u Hondy Civic je porad jeste minula generace ;-\
Řídil jsem osobně otevřený cabriolet ve 260 km/h a vůbec to není žádný problém, samozřejmě si nezatelefonujete, ale kromě velmi pozitivních emocí to není nic problematického.
Jisteze souhlasim, ale skici jsou v zasade tvoreny na zaklade vynasecu informaci...a neni lepsi reklamy, nez predvest hezke auto...
BMW Viper? Bangle omylem vypil kafe s Rohypnolem, a probudil se jako nový člověk bez paměti 😄 :yes:
Mně to nevadí, movitější klientela se přesune k RR (kterej se měl pod kůží vždy více než B) a nastoupí nová kupní síla z třídy A8. Alespoň zůstanou v koncernu 😉
:-! :-! :-! Pod "premyslat" so mnou: 1. zatial som nemal moznost s tym autom ist, takze nemam vlastnu skusenost, ale.... ziadna premiova automobilka si nedovoli tvrdit o svojich modeloch nieco, co nie je pravda. Preto napr. u Ferrari v mnohych pripadochnenajdes presne uvedenu maximalku, ale len udaj >300km/h. 2. Ferrari F50 - auto ktore nemalo (!!!!) strechu bolo konstruovane tak, aby sa zabranilo vireniu vzduchu v oblasti kokpitu a tym padom sa dali dosahovat zaujimave rychlosti. F50 je priamym predchodcom Enza (aby som ta dostal do obrazu) a bolo uvedene na trh radovo pred trinastimi rokmi. 3. Len z tychto dvoch argumentov sa da posudit "realnost" slubu Bentley, ze GT cabrio bude moct ist (a bude ovladatelne vzhladom na komfort vodica) pri rychlosti 306 km/h. Uvidim, ked ma pozvu na test, potom ti napisem viac - aj vlastnu skusenost 😉
Když se objevil Continental GT, strávil jsem noc s hlavou v záchodové míse. Holt to byl pro mě jako pro fanouška Arnage tak trošku šok. Pak po jisté době přišel Flying Spur a nechápal jsem, co se to z Bentley děje 😄 Po chvilce mi došlo, že je to v podstatě součást koncernu a bylo jen otázkou času, kdy se modelová řada rozšíří 😄 A je tady tohle..CGTC. Jelikož už jsem otrlej, tak zvracet nebudu. A taky díky CGTC vypadá CGT mnohem líp. Tak co, začnem uzavírat sázky, kdy přijde CGT Plus se zvýšenou štřechou a s možností odečtu DPH? 😉
Ano, máš pravdu..tyto okna jsou přeně udělaná pro co možná nejlepší proudění vzduchu kolem "kokpitu", ale přemýšlej...300 v kabrioletu? >😁 :-! :-! :-!
Ten Azure je stejne nedostizny. Definice dokonaleho 4-mistneho cabria. Tohle je taky pekne - i pres to, ze jej vyvynuli pod taktovkou koncernu...
ono vpredu byva taka priehladna vec, hovoria tomu dokonca "windshield", ale mozme to pokojne nazvat predne sklo. A tato vec je testovana a navrhnuta tak, aby si nemusel mat na ociach okuliare z roku 1922, ktore by ti chranili oci. :-! :-! Takze popravde neviem comu sa smejes - alebo mas konkretnu skusenost s BCT cabrio a vies, ze predne sklo toho auta nedokaze formovat tok vzduchu? To si potom trieda a very very VIP zakaznik Bentley. :-!