Technika
0
Není tam chybka? ...Uvedení motoru do CHODU se neuskuteční při výskytu některých zvláštních podmínek.... nemá tam být uvedení do klidu?
0
jo, presne. je to nesmysl, ze jenom proto, ze je venku 32 stupnu, nebo ze si clovek zapnul klimatizaci s novou c2kou nenastartuje
0
Díky opraveno.
mi nic neříká. Když budu chtít vypnout motor tak ho vypnu sám... Za to ještě automatický záskok nepotřebuju 😉 Ten alternátor, který zároveň plní funkci startéru sice není žádná novinka, ale je to naprosto skvělý vynález... V jednoduchosti je krása a genialita :yes: .
PS: všimli jste si té maximální rychlosti? To autíčko je ďábel 😄 :yes:
PS: všimli jste si té maximální rychlosti? To autíčko je ďábel 😄 :yes:
no, je to zaujimave ako citroen objevil to, co je napr Lupo 3L ma od roku 1999 😉
System Dynastart je znaamyy uz od roku 1903, kdy jej vynalezl Robert Bosch . A kdo vii od koho to on jeste okopiiroval, ale asi od nejakeeho Francouze, stejne jako Nikolas Otto jeho vynaalez spalovaciiho motoru.......
Víte někdo kolik je třeba energie/paliva na nastartování motoru? Vzdycky me to zajimalo! Stojim u železničních závor a auto bere (hrubě počítáno) 1,5ml nafty každou vteřinu. Při startovacím cyklu je zvěší spotřeba nebo ne? Jak dlouho bych musel stát aby se to vyplatilo? 😄
Nejsem žádný autotechnik, ale co na to startér když musí na nuselském mostě 500x uvést motor do chodu? Jak dlouho to vydrží? 😉
Nejsem žádný autotechnik, ale co na to startér když musí na nuselském mostě 500x uvést motor do chodu? Jak dlouho to vydrží? 😉
Četl jsem, že tři minuty je orientační hranice...
Mě by spíše zajímalo jak k tomu kdo dospěl? 3 minuty je skoro čtvrt litru nafty 😲
Tak to jsem rád, že zase přibude těch kteří mi na semaforech vypalují oči brzdovými světly.... :no: