Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Evropský patentový úřad nezaregistroval název Roomster, nová Škoda se bude jmenovat Spacer

33 komentářů

...je téměř povinností nechat se vyvést právě na jeho stránkách! Já tu svou splnil dokonale... HEZKÝ DEN >😁 >😁 >😁
GTI
Tomuhle by požehnal i Hašek. 😉 Bravo :yes: Levoboček je super... >😁
naozaj perfektna aprilova vychtavka :yes: :yes: :yes:
by byla snad jen to, že továrnu v Mladý Boleslavi vzala velká voda... >😁 :yes:
Dobrej april!! Ani by me to nenapadlo vymyslet😄 >😁
Ty voe, já to do půlky článku normálně sežral >😁
Už jste slyšeli, že se Roomster bude dobře prodávat ? 😄
Kdybych nevěděl,kolikátýho dneska je,tak bych možná i naletěl.Fakt povedený,zezačátku sem tomu i věřil,protože v Čechách je možný všechno.Bravo :yes: :yes: Suoer >😁 >😁 >😒]
[odkaz]
ten první duben je strašná věc 😄. Ale je dnes krásně, tak bude plodnější pustit v autě muziku a vyrazit do světa 😄 😉
😉 😉 😉 :yes:
Já to četl jenom do půlky a naletěl jsem >😁
jako april :yes:
Je to pěknej článek, opět jsem se nechal (alespoň ze začátku) nachytat. Jako v loňském roce, kdy jsem uvěřil změně loga Renaultu , kvůli jeho vulgaritě. >😁
sezrala sem jim to ze zacatku i s navijakem 😄 holt ja sem duverivej clovicek no co se da robit 😄
Dobře jim tak pokud to není apríl
Skvělý! zase jsem Vám to spolknul i s návnadou! Ale vymysleno je to chytře.
Já to spolkl skoro taky, hlavně mi nešlo do hlavy, že by škodovka prezentovala auto pod jménem, který není jisté
Tohle "[odkaz]" je taky celkem dobrý. >😒]
Hele, tohle by šlo jako... >😁 >😁
Velice kvalitní materiál...
aprílovej žert, nahcytal sem se a došlo mě to až na konci článku. Chytrolíni >😁
tak do konce 2 odstavce jsem to bral vážně....
obytny prives McApril, dal uz neni treba cist >😁 :yes:
dobre gay nazov >😁
Trocha historie pro pripomenuti, co jeste lze ocekavat😒br /> 24.1. 2005 si Skoda Auto nechala v CR (EU) zaregistrovat mj. jmena😒br /> VALERIA, OPTIMA, POPULAR, GARDE, ASAP, ...
Docela napaditej April, ale neveril sem mu ani vterinu . . .
Po te co me nachytali s diskvalifikaci Hondy uz to neni ono 😄
Fakt super, do předposledního odstavce jsem to žral (to sem ale vůl) :yes: :yes: :yes: 😄 😄 😄 😉 >😁
Teda vy jste mi dali! Fakt jsem to sezral, az na konci mi to doslo! Ale fakt super, povedeny!! Bud Spencer=bomba! >😁
Jestli se mi na Roomsteru něco nelíbí, je to určitě jméno. Když ho slyším, jako by přišel ze stejných míst jako Logan.
Já tomu věřil až do konce, to bude tím že sem to četl až dnes(Pondělí). A taky kvůli tomu, že jsem si vzpoměl na přejmenování Fiatu Pandy. Fakt povedenej apríl :yes:
VONO TO BYLA SRENDA???!